Talismanul (rugaciune facatoare de minuni)

TinaR - VIP Doamne Atotputernic care ai suferit pentru toate pacatele mele, vino intru ajutor.
Sfanta Cruce a lui Iisus Cristos, revarsa asupra mea tot binele.
Sfanta Cruce a lui Iisus Cristos, departeaza de la mine tot raul.
Sfanta Cruce a lui Iisus Cristos, fa si ajung pe calea mantuirii.
Sfanta Cruce a lui Iisus Cristos, departeaza de la mine atingerea mortii.
Sfanta Cruce a lui Iisus Cristos, pazeste-ma de orice accidente corporale si temporale.
Sfanta Cruce a lui Iisus Cristos, fii intreaga mea nadejde.
Doamne Atotputernic, fa sa ador Sfanta Cruce a lui Iisus Cristos, Nazariteanul crucificat si si ai grija de mine.
Sfanta Cruce a lui Iisus Cristos, fa ca duhul rau sa fuga de la mine in vecii vecilor.
In cinstea sangelui nepretuit al lui Iisus Cristos, in cinstea incarnarii spre viata vesnica, precum este adevarat ca Iisus Cristos este nascut in ziua Craciunului si ca a murit in ziua de Vinerea Mare. Amin.

Aceasta rugaciune a fost gasita in anul 1585, sub mormantul Mantuitorului si trimisa la Papa de la Roma de imparatul al II-lea zis Cel Bun, care tocmai pleca la razboi contra dusmanilor Frantei.
Acel care va citi aceasta rugaciune sau o va asculta pe cand o citeste cineva, sau o va purta asupra sa, n-are sa moara subit si nu se va arde si nu va cadea in mainile dusmanului. El nu va fi invins in bataie. Cand o femeie se afla in durerile facerii si i se va citi aceasta rugaciune, ea va fi repede usurata, noului nascut i se va atinge partea dreapta a capului cu aceasta rugaciune si acest copil va fi ferit de toate accidentele.
Acel care va purta asupra lui aceasta rugaciune, va fi ferit de boala, de epilepsie si daca va vedea cazut pe cineva in prada acesteia este de ajuns si atinga partea dreapta a bolnavului pentru ca acesta sa se vindece cu vioiciune.
Acel care va scrie aceasta rugaciune, fie pentru el sau pentru altul, il voi binecuvanta - zice Domnul Dumnezeu - iar acela care va ramane batandu-si joc sau dispretuind-o, va fi pedepsit.
Cand aceasta rugaciune va fi dusa intr-o casa, acea casa va fi ferita de fulgere, de bombe si de orice primejdie. Casa aceasta nu va fi invadata si nici distrusa de dusmani, acela care va citi in fiecare zi aceasta rugaciune, va fi prevenit printr-un semn divin cu trei zile inainte de ceasul lui de moarte.

TALISMAN
Aceasta rugaciune trebuie citita in numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh, Amin.
Eu, Dumnezeu, trimit pe pamant aceasta rugaciune atotputernic de rezistenta in fata dusmanilor si are o putere asa de mare si influienta pentru cei care o poarta si pentru cei care o aud citind, fiind valabila puterea ei 20 de zile.
Nu ti se poate intampla nimic rau, esti ferit de incendiu, de inec, de vrajitorie. Cand o femeie nu poate naste, i se va pune aceasta scrisoare pe cap, facand de trei ori rugaciunea Sfintei Treimi, de trei ori Tatal Nostru si va putea sa nasca.
Acel cineva care va purta aceasta rugaciune asupra sa in permanenta, va invinge asupra dusmanilor sai. El incepe cu Sfanta Cruce a lui Iisus Cristos, se va pune inaintea mea si sub mine in toate cele din zi sau din noapte.
Crucea lui IIsus Cristos sa ma apere impotriva dusmanilor, rautatilor, tine-ma Iisus Cristos prin puterea ta, prin varsarea sangelui tau divin, pentru mantuirea noastra, a tuturor celor care cred in el.
Fereste-ma de dusmanii vizibili si invizibili care vor nimicirea mea.
Acest lucru nu se va intampla, ca acest Talisman a fost scris de Iisus Cristos si Sfanta Maria si puterea lui este mare.
Acel care aude aceasta rugaciune sau i se va da spre citire sau copiere, sa fie scris cu litere de aur in vecii vecilor. Amin.
Iisus Cristos fiul lui Dumnezeu si Sfanta Treime, poruncesc ca pururea puterea acestui Talisman sa aiba numai acel care respecta zilele de lucru ca si cele de sarbatoare. Castigul vostru sa nu-l cautati in zilele de sarbatoare, pentru aceasta s-au dat 6 zile lucratoare, a saptea zi va fi Duminica si va fi ziua de repaus si de rugaciune, pentru ca sa se stie ca eu, Dumnezeu, sunt nascut din Fecioara Maria intr-o noapte sfanta, iar eu am scris cu mana mea proprie aceasta rugaciune sfanta iar pentru cei rai care nu respecta cele 10 porunci vor fi blestemati cu ciuma, foamete, razboi, iar pentru cei mai rai voi face in asa fel sa existe intotdeauna un stapan, adica unul peste celalalt si va fi pedepsit cu tunete si fulgere.
Poruncesc totodata sa se mearga la biserica in mod regulat si sa-si recunoasca greselile. Inainte de spovedanie nu se va blestema, injura sau nu se va jura neadevarat.
Sa nu va fie rusine de saracie si sa nu ascundeti fata de semenii vostri.
Cel ce are pacate ca nisipul marii si ca stelele pe cer, sa fie iertat de ele, avand acest Talisman asupra lui, iar cel ce nu crede in el sa fie blestemat in vecii vecilor. Amin.
Afara de aceasta poruncesc sa se creada si sa se tina in Talismanul acesta al lui Iisus Cristos care s-a nascut din Fecioara Maria, in numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh. Amin.
Eu Iisus Cristos, port prin ranile mele puterea de rezistenta in fata durerii si desertaciunilor lumesti, sa stea linistit, asa cum am stat si eu Iisus Cristos in Iordan pentru reculegere, in numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh. Amin.
Cine va purta aceasta binecuvantare asupra sa si impotriva dusmanilor sai nu va afurisii cu sufletul incarcat, sau va suferii de nenorociri, catastrofe etc.
Nu va avea frica sau teama de nimic, nici in fata glontului unui criminal dement sau de rand, va putea invinge in fata unui furt premeditat sau complot dinainte, va putea scapa de orice imprejurare rea.
In cazul unui atac direct cu pistoale sau ploaie de gloante ele nu vor actiona si nu vor putea avea putere sa nimiceasca pe nimeni din cei care au acest Talisman sau care l-au auzit citindu-se timp de 20 de zile, conform poruncii lui Elias.
In al doilea rand vor putea sta nemiscate toate armele vizibile si invizibile, prin Botezul lui Iisus Cristos, care s-a scaldat in fluviul Iordanului.
In al treilea rand vor sta nemiscate toate armele vizibile si invizibile, prin nevinovatia Sfintei Fecioare Maria.
In al patrulea rand vor sta nemiscate toate armele vizibile si invizibile, prin porunca Sfantului Duh.
In al cincelea rand vor sta nemiscate toate armele vizibile si invizibile, prin firea lui Iisus Cristos, care m-a creat pe mine.
In al saselea rand vor sta nemiscate toate armele vizibile si invizibile, prin Sfintii Martiri.
In numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh. Amin.
Dumnezeu cu toti cei ce vor purta acest Talisman, va fi binecuvantat tot pe veci. Amin.
Iar cei ce nu cred in acest Talisman sau pun la indoiala valabilitatea si adevarata lui credinta, vor putea lega acest talisman de gatul unui caine si se va incerca a trage cu un pistol sau revorver si atunci se vor convinge personal ca nu poate actiona nici un fel de arma sau de ucidere a cainelui.
Cel ce poarta acest Talisman va fi scutit de rele, accidente, vrajitorie, lucruri ilegale sau nedreptati cu judecati etc. Nu va putea fi doborat de nici un fel, nici de gloan]e, nici cu altceva care ar putea sa-l raneasca.
Jur pentru adevarul acestor spuse, prin Fiul Sfantului Gabriel, al Sfintei Treimi si al Sfantului Mihail.
Binecuvantarea unui soldat odata cu rasaritul soarelui.
Eu ma scol cu Dumnezeu si cu puterea data de el. In numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh. Amin. Apara-ma Doamne in fata gloantelor chiar fiind ele din argint sau din aur.
Intr-o zi soldatul nostru a trebuit si fie judecat pentru o greseala de omor prin imprudenta. Judecatorul nu avea putere sa judece si a pus intrebarea soldatului, carui fapt se datoreste ca el este asa de linistit in fata judecatorului cand insusi a comis o fapta care trebuie pedepsita conform legilor. Acesta i-a raspuns: “Port un Talisman asupra mea si nu ma despart de el niciodata si pe front si in viata civila”.
Judecatorul dandu-si seama de puterea acestui Talisman i-a daruit soldatului libertatea si l-a achitat.
Atunci cand te judeci si te prezinti in fata judecatorului, trebuie sa ai acest Talisman asupra ta, si sa il ti la dreapta ta.
Femeile care vor sa fie iubite de tovarasul lor de viata, sau doresc sa aiba o implinire a unei dorinti, vor purta deasemenea acest Talisman asupra lor in momentul cerut cu pricina.
In caz de furtuna, uragan, ciclon, impotriva traznetelor se va pune acest Talisman la streasina casei in care locuiesti.
Prin sangele varsat de Iisus Cristos, apara-ma impotriva dusmanilor vizibili si invizibili, Iisuse Cristoase, ia-ma pe mine in apararea ta si pazeste-ma impotriva vrajmasilor vizibili si invizibili, impotriva supararilor, grijilor, blestemelor si farmecelor.
Tine in loc orice rau impotriva mea ______________, fa ca dusmanii mei sa-ti ascunda armele, sa stea pe loc pentru mine ____________.
In numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh. Amin.
Binecuvanteaza-ma Dumnezeule ca atunci cand ai fost botezat in raul Iordan si trece peste mine ____________ binecuvantarea suprema.
Binecuvantarea lui Iacob asupra mea ______________, a Sfantului Gabriel care a fost de fata cand s-a nascut Fecioara Maria, sa treaca asupra mea ______________.
Iosif si Maria care au trecut prin Egipt, trece binecuvantarea lor asupra mea ___________________.
Dumnezeule care m-ai creat pe mine ______________ ajuta (se spune dorinta) in numele Tatalui, Iisuse Cristoase, care ai murit pentru mine ______________, pentru binele omenirii, las prin limba de moarte - vor amuti dusmanii si vor incremenii precum incremeneste o mana moarta.
In numele Tatalui, Tatal Nostru, acest Talisman sa fie pentru mine calauza vietii si reusita tuturor dorintelor mele. Amin.
Bestjobs.ro

404 comentarii:

  1. DUMNEZEU SA AJUTE PE TOATA LUMEA.AMIN

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. SI PE DUMNEAVOASTRA, LA FEL !!! AZI, SAU IMPLINIT 9 ZILE, DE CIND AM CITIT RUGACIUNEA, PENTRU, SFINTA FECIOARA DE JUQUILA...DORESC SO PUBLIC, MACAR 1 DATA...MAICA IUBITA, SFINTA FECIOARA DE JUQUILA, FECIOARA A SPERANTEI NOASTRE, IARTA-MI PACATELE, PENTRU CA SINT MULTE. VIATA NOASTRA, E A TA, FERESTE-NE DE TOT RAUL, SI DACA IN ACEASTA LUME DE NEDREPTATE, MIZERIE SI PACAT, VEZI, CA VIATA NOASTRA A LUAT-O RAZNA, NU NE ABANDONA ! MAICA IUBITA, PROTEJEAZA PELERINII, FII, ALATURI DE NOI, IN TOATE DRUMURILE NOASTRE. ACOPERA-I CU MINTIA TA, PE SARMANII FARA AJUTOR, SI, PIINEA CE LE-A FOST FURATA, DALE-O INAPOI. FII LINGA NOI, IN TOATA VIATA NOASTRA, SI ELIBEREAZA-NE, DE ORICE TIP DE PACAT. AMIN ! II MULTUMESC FECIOAREI DE JUQUILA PENTRU TOATE FAVORURILE PRIMITE. AMIN ! DUPA CARE SE SPUNE, RUGACIUNEA, "BUCURA-TE MARIE, CEA PLINA DE HAR..." DE 9 ORI...IN A 9 ZI, SE PUBLICA, SI SE PUN 3 DORINTE, 1 DE BANI, SI 2 IMPOSIBILE, SI SE VOR IMPLINI, CHIAR DACA NU CREZI...SE APRINDE CITE O LUMINARE ALBA...

      Ștergere
    2. Se face 9 zile la rand si in fiecare zi se aprinde o lumanare alba. In a 9-a zi, publicati rugaciunea. Se pun 3 dorinte - una de bani si 2 imposibile. Ele se vor implini chiar daca nu credeti. Rugaciunea: " Maica iubita, Sfanta Fecioara din Juquila, Fecioara a sperantei noastre, iarta-mi pacatele pentru ca sunt multe, viata mea este a ta, fereste-ma de tot raul si daca in aceasta lume de nedreptate, mizerie si pacat vezi ca viata mea a luat-o razna, nu ma abandona! Maica iubita protejeaza pelerinii! Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre! Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor si painea care le-a fost furata, da-le-o inapoi! Fii langa noi toata viata noastra si elibereaza-ne de orice tip de pacat! Amin! Multumesc Fecioarei din Juquila pentru toate favorurile primite! Amin!

      Ștergere
    3. RUGACIUNE MIRACULOASA PENTRU FECIOARA DIN JUQUILA
      (o aparitie miraculoasa a unei statui a Fecioarei facatoare de minuni dintr-o biserica din Mexic)

      Se face 9 zile la rind, in fiecare zi se aprinde o lumanare alba. In a noua zi publicati rugaciunea. Se pun 3 dorinte-una de bani(afaceri) si doua imposibile. Ele se vor indeplini chiar daca nu va vine sa credeti.

      Rugaciunea:

      Maica iubita, sfinta Fecioara din Juquila
      Fecioara a sperantei noastre, iarta-mi pacatele pentru ca sint multe
      viata noastra e a ta, fereste-ne de tot raul
      si daca in aceasta lume de nedreptate, mizerie si pacat
      vezi ca viata noastra a luat-o razna
      nu ne abandona!

      Maica iubita protejeaza pelerinii
      Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre!
      Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor
      Si painea care le-a fost furata, da-le-o inapoi!
      Fii langa noi toata viata noastra si
      elibereaza-ne de orice tip de pacat! Amen!

      Ii multumesc Fecioarei din Juquila pentru toate favorurile primite! Amen!

      Se spune de 9 ori Bucura-te Marie

      Bucura-te Marie plina de har Domnul este cu tine
      binecuvantata esti tu intre femei
      si binecuvantat este rodul pantecelui tau Iisus.
      Sfinta Marie maica lui Dumnezeu
      roaga-te pentru noi pacatosii
      acum si in ceasul mortii noastre.Amen!

      Ștergere
    4. Dumnezeu sa ma ajute pe mine pe familia mea pe toti dusmanii mei si pe toata lumea ce ccrede sau nu crede in Dumnezeu. ..amin

      Ștergere
    5. RUGACIUNE CATRE MARIA DIN JUQUILA

      MAICA IUBITA, SFANTA FECIOARA DIN JUQUILA FECIOARA A SPERANTEI NOASTRE, IARTA-MI PACATELE PENTRU CA SUNT MULTE VIATA NOASTRA E A TA, FERESTE-NE DE TOT RAUL SI DACA IN ACEASTA LUME DE NEDREPTATE, MIZERIE SI PACAT, VEZI CA VIATA NOASTRA A LUAT-O RAZNA NU NE ABANDONA! MAICA IUBITA, PROTEJEAZA PELERINII FII ALATURI DE NOI IN TOATE DRUMURILE NOASTRE! ACOPERA-I CU MANTIA TA PE SARMANII FARA AJUTOR SI PAINEA CARE LE-A FOST FURATA DA LE-O INAPOI! FII LANGA NOI TOATA VIATA NOASTRA SI ELIBEREAZA-NE DE ORICE TIP DE PACAT! AMEN!
      II MULTUMESC FECIOAREI DIN JUQUILA PENTRU TOATE FAVORURILE PRIMITE! AMEN!
      BUCURA-TE MARIA (SE ZICE DE NOUA ORI)
      BUCURA-TE MARIA CEA PLINA DE HAR, DOMNUL ESTE CU TINE BINECUVANTATA ESTI TU INTRE FEMEI SI BINECUVANTAT ESTE RODUL PANTECULUI TAU IISUS CRISTOS, SFANTA MARIE MAICA LUI DUMNEZEU ROAGA-TE PENTRU NOI PACATOSII ACUM SI IN CEASUL MORTII NOASTRE AMEN. RUGAGIUNEA SE FACE 9 ZILE LA RAND IN FIECARE ZI SE APRINDE CATE O LUMANARE ALBA, IN A NOUA ZI SE PUBLICA . SE PUN 3 DORINTE, UNA PENTRU BANI SI DOUA IMPOSIBILE, SE VOR INDEPLINI CHIAR DACA NU VA VINE SA CREDETI. DOAMNE AJUTA!

      Ștergere
    6. MAICA IUBITA, SFANTA FECIOARA DIN JUQUILA FECIOARA A SPERANTEI NOASTRE, IARTA-MI PACATELE PENTRU CA SUNT MULTE VIATA NOASTRA E A TA, FERESTE-NE DE TOT RAUL SI DACA IN ACEASTA LUME DE NEDREPTATE, MIZERIE SI PACAT, VEZI CA VIATA NOASTRA A LUAT-O RAZNA NU NE ABANDONA! MAICA IUBITA, PROTEJEAZA PELERINII FII ALATURI DE NOI IN TOATE DRUMURILE NOASTRE! ACOPERA-I CU MANTIA TA PE SARMANII FARA AJUTOR SI PAINEA CARE LE-A FOST FURATA DA LE-O INAPOI! FII LANGA NOI TOATA VIATA NOASTRA SI ELIBEREAZA-NE DE ORICE TIP DE PACAT! AMEN!
      II MULTUMESC FECIOAREI DIN JUQUILA PENTRU TOATE FAVORURILE PRIMITE! AMEN!
      BUCURA-TE MARIA (SE ZICE DE NOUA ORI)
      BUCURA-TE MARIA CEA PLINA DE HAR, DOMNUL ESTE CU TINE BINECUVANTATA ESTI TU INTRE FEMEI SI BINECUVANTAT ESTE RODUL PANTECULUI TAU IISUS CRISTOS, SFANTA MARIE MAICA LUI DUMNEZEU ROAGA-TE PENTRU NOI PACATOSII ACUM SI IN CEASUL MORTII NOASTRE AMEN. RUGAGIUNEA SE FACE 9 ZILE LA RAND IN FIECARE ZI SE APRINDE CATE O LUMANARE ALBA, IN A NOUA ZI SE PUBLICA . SE PUN 3 DORINTE, UNA PENTRU BANI SI DOUA IMPOSIBILE, SE VOR INDEPLINI CHIAR DACA NU VA VINE SA CREDETI. DOAMNE AJUTA!

      Ștergere
    7. Parerea mea este ca doar credinta adevarata ne poate apara de tot ce ne inconjoara negativ in aceasta lume. Rugaciunea este sfanta si pentru asta va voi recomanda o rugaciune folositoare....
      Se face 9 zile la rind, in fiecare zi se aprinde o lumanare alba. In a noua zi publicati rugaciunea. Se pun 3 dorinte-una de bani(afaceri) si doua imposibile. Ele se vor indeplini chiar daca nu va vine sa credeti.

      Rugaciunea:

      Maica iubita, sfinta Fecioara din Juquila
      Fecioara a sperantei noastre, iarta-mi pacatele pentru ca sint multe
      viata noastra e a ta, fereste-ne de tot raul
      si daca in aceasta lume de nedreptate, mizerie si pacat
      vezi ca viata noastra a luat-o razna
      nu ne abandona!

      Maica iubita protejeaza pelerinii
      Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre!
      Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor
      Si piinea care le-a fost furata, da-le-o inapoi!
      Fii linga noi toata viata noastra si
      elibereaza-ne de orice tip de pacat! Amen!

      II multumesc Fecioarei din Juquila pentru toate fravorurile primite! Amen!

      Se spune de 9 ori Bucura-te Marie

      Bucura-te Marie plina de har Domnul este cu tine
      binecuvintata esti tu intre femei
      si binecuvintat este rodul pintecelui tau Iisus.
      Sfinta Marie maica lui Dumnezeu
      roaga-te pentru noi pcatosii
      acum si in ceasul mortii noastre.Amen!
      Sa va fie de ajutor, pe mine cred ca intr-un fel m-a ajutat mai mult decat as fi sperat!


      Ștergere
    8. Buna, chiar te-a ajutat? Eu imi doresc nespus de mult sa ma impac cu iubitul meu. Ne-am despartiti acum o luna de zile si imi doresc ca sa ma impac.

      Ștergere
    9. Hristos a Inviat! Aatazi s-au imlinit 9 zile si vreau sa public rugaciunea Sfintei Fecioare din Juquila pentru a fi de folos si altora. Maica iubita,Sfanta Fecioara din Juquila Fecioara a sperantei noastre,iarta-mi pacatele mele ca sunt multe.Viata noastra e a ta,fereste-ne de tot raul.Si daca in aceasta lume de nedreptate,de mizerie si de pacat vezi ca viata noastra a luat-o razna nu ne abandona!Maica iubita protejeaza pelerinii ,fii alaturi de noi in toate drumurile noastre ,acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor si painea care le-a fost furata dale-o inapoi!Fii langa noi toata viata noastra si elibereaza-ne de orice tip de pacat!Amen!Iti multumim Fecioara din Juquila pentru toate favorurile primite.Amin! Apoi se spune de 9 ori"Bucura-te Marie" Bucura-te Marie plina de har,Domnul este cu tine Binecuvantata esti tu intre femei si binecuvantat este rodul pantecelui tau Iisus.Sfanta Marie Maica Lui Dumnezeu roaga-te pentru noi pacatosii acum si in ciasul mortii noastre.Amin! Aceasta rugaciune se spune 9 zile la rand aprinzand o luminare alba.In a 9-a zi publica rugaciunea sa fie de folos si altora.Pune 3 dorinte:una pentru bani si 2 imposibile ,ele se vor indeplini chiar daca nu iti vine sa crezi.Sa va fie de ajutor!

      Ștergere
    10. Am terminat si eu rugaciunea facatoare de minuni.

      Se face 9 zile la rand si in fiecare zi se aprinde o lumanare alba.
      In a 9 zi, publicati rugaciunea.
      Se pun 3 dorinte-una de bani si 2 imposibile.Ele se vor implini chiar daca nu credeti.
      Rugaciunea: "Maica iubita,Sfanta Fecioara din Juquila,Fecioara a sparantei noastre,iarta-mi pacatele pentru ca sunt multe,viata noastra e a ta,fereste-ne de tot raul si daca in aceasta lume de nedreptate,mizerie si pacat vezi ca viata noastra a luat-o razana nu ne abandona! Maica iubita protejeaza pelerinii. Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre! Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor si painea care le-a fost furata,da-le-o inapoi! Fii langa noi toata viata noastra si elibereaza-ne de orice tip de pacat!
      Amen!II
      Multumesc Fecioarei din Juquila pentru toate favorurile primite!
      Amen!
      Se spune de 9 ori "Bucura-te Marie! Bucura-te Marie cea plina de har, Domnul este cu tine! Binecuvantata esti tu intre femei si binecuvantat este rodul pantecelui tau Iisus! Sfanta Marie, Maica lui Dumnezeu, roaga-te pentru noi pacatosii acum si in ceasul mortii noastre!
      Amen!

      Ștergere
    11. RUGACIUNE MIRACULOASA PENTRU FECIOARA DIN JUQUILA
      (o aparitie miraculoasa a unei statui a Fecioarei facatoare de minuni dintr-o biserica din Mexic)

      Se face 9 zile la rind, in fiecare zi se aprinde o lumanare alba. In a noua zi publicati rugaciunea. Se pun 3 dorinte-una de bani(afaceri) si doua imposibile. Ele se vor indeplini chiar daca nu va vine sa credeti.

      Rugaciunea:

      Maica iubita, sfinta Fecioara din Juquila
      Fecioara a sperantei noastre, iarta-mi pacatele pentru ca sint multe
      viata noastra e a ta, fereste-ne de tot raul
      si daca in aceasta lume de nedreptate, mizerie si pacat
      vezi ca viata noastra a luat-o razna
      nu ne abandona!

      Maica iubita protejeaza pelerinii
      Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre!
      Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor
      Si painea care le-a fost furata, da-le-o inapoi!
      Fii langa noi toata viata noastra si
      elibereaza-ne de orice tip de pacat! Amen!

      Ii multumesc Fecioarei din Juquila pentru toate favorurile primite! Amen!

      Se spune de 9 ori Bucura-te Marie

      Bucura-te Marie plina de har Domnul este cu tine
      binecuvantata esti tu intre femei
      si binecuvantat este rodul pantecelui tau Iisus.
      Sfinta Marie maica lui Dumnezeu
      roaga-te pentru noi pacatosii
      acum si in ceasul mortii noastre.Amen!

      Ștergere
    12. RUGACIUNE MIRACULOASA PENTRU FECIOARA DIN JUQUILA
      (o aparitie miraculoasa a unei statui a Fecioarei facatoare de minuni dintr-o biserica din Mexic)

      Se face 9 zile la rind, in fiecare zi se aprinde o lumanare alba. In a noua zi publicati rugaciunea. Se pun 3 dorinte-una de bani(afaceri) si doua imposibile. Ele se vor indeplini chiar daca nu va vine sa credeti.

      Rugaciunea:

      Maica iubita, sfinta Fecioara din Juquila
      Fecioara a sperantei noastre, iarta-mi pacatele pentru ca sint multe
      viata noastra e a ta, fereste-ne de tot raul
      si daca in aceasta lume de nedreptate, mizerie si pacat
      vezi ca viata noastra a luat-o razna
      nu ne abandona!

      Maica iubita protejeaza pelerinii
      Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre!
      Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor
      Si painea care le-a fost furata, da-le-o inapoi!
      Fii langa noi toata viata noastra si
      elibereaza-ne de orice tip de pacat! Amen!

      Ii multumesc Fecioarei din Juquila pentru toate favorurile primite! Amen!

      Se spune de 9 ori Bucura-te Marie

      Bucura-te Marie plina de har Domnul este cu tine
      binecuvantata esti tu intre femei
      si binecuvantat este rodul pantecelui tau Iisus.
      Sfinta Marie maica lui Dumnezeu
      roaga-te pentru noi pacatosii
      acum si in ceasul mortii noastre.Amen!

      Ștergere
    13. DOAME AJUTA SI APARA -NE DE CEL RAU

      Ștergere
    14. SFINTA MARIA ROAGA-TE PENTRU NOI PACATOSII

      Ștergere
    15. RUGACIUNE MAICA IUBITA SFINTA FECIOARA DIN JUQUILA FECIOARA A SPERANTEI NOASTRE IARTA-MI PACATELE PENTRU CA SINT MULTE .VIATA NOASTRA E A TA FERESTENE DE TOT RAUL SI DACA IN ACEASTA LUME DE NEDREPTATE MIZERIE SI PACAT VEZI CA VIATA NOASTRA A LUAT-O RAZNA NU NE ABANDONA. MAICA IUBITA PROTEJEAZA PELERINII FII ALATURI DE NOI IN TOATE DRUMURILE NOASTRE.ACOPERA-I CU MANTIA TA PE SARMANII FARA AJUTOR SI PAINEA CE LE-A FOST FURATA DA -LEO INAPOI .FII LINGA NOI TOATA VIATA NOASTRA SI ELIBEREAZA-NE DE ORI CE TIP DE PACAT.AMEN !AI MULTUMESC FECIOAREI DIN JUQUILA PENTRU TOATE FAVORURILE PRIMITE .SE SPUNE DE NOUA ORI BUCURA-TE MARIE .BUCURATE MARIE PLINA DE HAR DOMNUL ESTE CU TINE BINECUVINTATA ESTI TU INTRE FEMEI SI BINECUVINTAT ESTE RODUL PINTECELUI TAU IISUS.SFINTA MARIE MAICA LUI DUMNEZEU ROAGATE PENTRU NOI PACATOSII ACUM SI IN CEASUL MORTII NOASTRE .AMEN

      Ștergere
    16. SFINTA FECIOARA DIN JUQUILA ROAGATE PENTRU BINELE NOSTRU

      Ștergere
    17. RUGACIUNE CATRE SFANTA FECIOARA DE JUQUILA Se face9 zile la rand in fiecare zi se aprinde o lumanare alba.in a 9 zi publicati rugaciunea. se pun 3 dorinte 1 de bani si 2 imposibile ele se vor indeplini indiferent daca nu va vine sa credeti. RUGACIUNEA Maica iubita sfanta FECIOARA de juquila Fecioara a sperantei noastre, iarta-mi pacatele pentru ca sunt multe. Viata noastra e a ta, fereste-ne de tot raul si daca in aceasta lume de nedreptatate, mizerie si pacat vezi ca viata noastra a luat-o razna, nu ne abandona! Maica iubita protejeaza pelerini, fi alaturi de noi in toate drumurile noastre! Acoperai cu mantia ta pe sarmani fara ajutor si painea care lea fost furata, dale-o inapoi fi langa noi toata viata noastra si elibereaza-ne de orice tip de pacat! AMIN! Ii multumesc Fecioarei din juquila pentru toate favorurile primite ! AMIN! Se spune de 9 ori Bucurate Marie. Bucurate Marie plina de har Domnul este cu tine, binecuvantata esti tu intre femei si binecuvantat este rodul pantecelui tau Iisus Sfanta Marie maica lui Dumnezeu roagate pentru noi pacatosii acum si-n ceasul morti noastre ! AMIN!

      Ștergere
    18. Se face 9 zile la rind, in fiecare zi se aprinde o lumanare alba. In a noua zi publicati rugaciunea. Se pun 3 dorinte-una de bani(afaceri) si doua imposibile. Ele se vor indeplini chiar daca nu va vine sa credeti.

      Rugaciunea:

      Maica iubita, sfinta Fecioara din Juquila
      Fecioara a sperantei noastre, iarta-mi pacatele pentru ca sint multe
      viata noastra e a ta, fereste-ne de tot raul
      si daca in aceasta lume de nedreptate, mizerie si pacat
      vezi ca viata noastra a luat-o razna
      nu ne abandona!

      Maica iubita protejeaza pelerinii
      Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre!
      Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor
      Si painea care le-a fost furata, da-le-o inapoi!
      Fii langa noi toata viata noastra si
      elibereaza-ne de orice tip de pacat! Amen!

      Ii multumesc Fecioarei din Juquila pentru toate favorurile primite! Amen!

      Se spune de 9 ori Bucura-te Marie

      Bucura-te Marie plina de har Domnul este cu tine
      binecuvantata esti tu intre femei
      si binecuvantat este rodul pantecelui tau Iisus.
      Sfinta Marie maica lui Dumnezeu
      roaga-te pentru noi pacatosii
      acum si in ceasul mortii noastre.Amen

      Ștergere
    19. Rugaciunea:

      Maica iubita, sfinta Fecioara din Juquila
      Fecioara a sperantei noastre, iarta-mi pacatele pentru ca sint multe
      viata noastra e a ta, fereste-ne de tot raul
      si daca in aceasta lume de nedreptate, mizerie si pacat
      vezi ca viata noastra a luat-o razna
      nu ne abandona!

      Maica iubita protejeaza pelerinii
      Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre!
      Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor
      Si painea care le-a fost furata, da-le-o inapoi!
      Fii langa noi toata viata noastra si
      elibereaza-ne de orice tip de pacat! Amen!

      Ii multumesc Fecioarei din Juquila pentru toate favorurile primite! Amen!

      Se spune de 9 ori Bucura-te Marie

      Bucura-te Marie plina de har Domnul este cu tine
      binecuvantata esti tu intre femei
      si binecuvantat este rodul pantecelui tau Iisus.
      Sfinta Marie maica lui Dumnezeu
      roaga-te pentru noi pacatosii
      acum si in ceasul mortii noastre.Amen

      Ștergere
    20. Eu m-am rugat în fiecare zi si noapte când aveam timp la bunul Dumnezeu și încă acum ma rog la El. Mă ajută în tot ce fac chiar dacă cred că e imposibil, Dumnezeu nu te lasă niciodată la greu. Doar El e Tatăl Nostru și ne vede, ne simte durerea care o ai în suflet, ne aude și în același timp ne spune cum să facem să fie bine. Trebuie să ai mare credință în El. Doamne Dumnezeul nostru mulțumim pentru toate darurile primite, ajută-ne și iartă-ne.

      Ștergere
    21. Maica iubita sfanta Fecioara de Juquila, fecioara a sperantei noastre, iarta-mi pacatele pt.ca sunt multe. Viata noastra e a ta, fereste-ne de tot raul si daca in aceasta lume de nedreptate mizerie si pacar, vezi ca viata noastra a luat-o razna, nu ne abandona! Maica iubita protejeaza pelerinii, fii alaturi de noi in toate drumurile noastre. Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor si painea ce le-a fost furata da-le-o inapoi.fii langa noi in toata viata noastra si elibereaza-ne de orice tip de pacat. Amin
      Ii multumesc Fecioarei de Juquila pentru toate favorurile primite. Amin.
      Se face 9 zile la rand apoi iti pui 3 dorinte. Una de bani si doua imposibil de realizat.

      Ștergere
    22. Rugaciunea:

      Maica iubita, sfinta Fecioara din Juquila
      Fecioara a sperantei noastre, iarta-mi pacatele pentru ca sint multe
      viata noastra e a ta, fereste-ne de tot raul
      si daca in aceasta lume de nedreptate, mizerie si pacat
      vezi ca viata noastra a luat-o razna
      nu ne abandona!

      Maica iubita protejeaza pelerinii
      Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre!
      Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor
      Si painea care le-a fost furata, da-le-o inapoi!
      Fii langa noi toata viata noastra si
      elibereaza-ne de orice tip de pacat! Amen!

      Ii multumesc Fecioarei din Juquila pentru toate favorurile primite! Amen!

      Se spune de 9 ori Bucura-te Marie

      Bucura-te Marie plina de har Domnul este cu tine
      binecuvantata esti tu intre femei
      si binecuvantat este rodul pantecelui tau Iisus.
      Sfinta Marie maica lui Dumnezeu
      roaga-te pentru noi pacatosii
      acum si in ceasul mortii noastre.Amen

      Ștergere
  2. Am si eu o rugaciune f. buna,Maica iubita,Sfanta Fecioara de Juquila,Fecioara a sperantei noastre,iarta-mi pacatele pentru ca sunt multe.Viata noastra e a Ta,fereste-ne de tot raul si daca in aceasta lume de nedreptate,mizerie si pacat,vezi ca viata noastra a luat-o razna,NU NE ABANDONA! Maica iubita protejeaza pelerinii,Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre.Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor si painea ce le-a fost furata dale-o inapoi.Fii langa noi in toata viata noastra si elibereaza-ne de orice tip de pacat! AMIN! Ii multumesc FECIOAREI DE JUQUILA,pentru toate favorurile primite!AMIN! Dupa care se spune de 9 ori rugaciunea "BUCURATE MARIE"Bucurate Marie cea plina de har,Domnul este cu tine ,Binecuvantata esti Tu intre femei si este rodul trupului tau ISUS,Sfanta Marie Maica lui DUMNEZEU,roaga-te pentru noi pacatosii,acum si in ceasul mortii noastre, AMIN! Rugaciunea se face 9 zile la rand,in fiecare zi se aprinde cate o lumanare alba.In a 9-a zi se publica.Se spun 3 dorinte,una pentru bani si doua imposibile,se vor indeplini chiar daca nu va vine sa credeti.DOAMNE AJUTA!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum adica "in a 9-a zi se publica?" Va multumesc.

      Ștergere
    2. Am si eu o rugaciune f. buna,Maica iubita,Sfanta Fecioara de Juquila,Fecioara a sperantei noastre,iarta-mi pacatele pentru ca sunt multe.Viata noastra e a Ta,fereste-ne de tot raul si daca in aceasta lume de nedreptate,mizerie si pacat,vezi ca viata noastra a luat-o razna,NU NE ABANDONA! Maica iubita protejeaza pelerinii,Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre.Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor si painea ce le-a fost furata dale-o inapoi.Fii langa noi in toata viata noastra si elibereaza-ne de orice tip de pacat! AMIN! Ii multumesc FECIOAREI DE JUQUILA,pentru toate favorurile primite!AMIN! Dupa care se spune de 9 ori rugaciunea "BUCURATE MARIE"Bucurate Marie cea plina de har,Domnul este cu tine ,Binecuvantata esti Tu intre femei si este rodul trupului tau ISUS,Sfanta Marie Maica lui DUMNEZEU,roaga-te pentru noi pacatosii,acum si in ceasul mortii noastre, AMIN! Rugaciunea se face 9 zile la rand,in fiecare zi se aprinde cate o lumanare alba.In a 9-a zi se publica.Se spun 3 dorinte,una pentru bani si doua imposibile,se vor indeplini chiar daca n

      Ștergere
    3. Am si eu o rugaciune f. buna,Maica iubita,Sfanta Fecioara de Juquila,Fecioara a sperantei noastre,iarta-mi pacatele pentru ca sunt multe.Viata noastra e a Ta,fereste-ne de tot raul si daca in aceasta lume de nedreptate,mizerie si pacat,vezi ca viata noastra a luat-o razna,NU NE ABANDONA! Maica iubita protejeaza pelerinii,Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre.Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor si painea ce le-a fost furata dale-o inapoi.Fii langa noi in toata viata noastra si elibereaza-ne de orice tip de pacat! AMIN! Ii multumesc FECIOAREI DE JUQUILA,pentru toate favorurile primite!AMIN! Dupa care se spune de 9 ori rugaciunea "BUCURATE MARIE"Bucurate Marie cea plina de har,Domnul este cu tine ,Binecuvantata esti Tu intre femei si este rodul trupului tau ISUS,Sfanta Marie Maica lui DUMNEZEU,roaga-te pentru noi pacatosii,acum si in ceasul mortii noastre, AMIN! Rugaciunea se face 9 zile la rand,in fiecare zi se aprinde cate o lumanare alba.In a 9-a zi se publica.Se spun 3 dorinte,una pentru bani si doua imposibile,se vor indeplini chiar daca nu va vine sa credeti.DOAMNE AJUTA!
      Răspundeţi

      Ștergere
    4. Se poate spune si fara lumanari?

      Ștergere
    5. am si eu o rugaciune foarte buna.
      MMaica iubita,SFANTA FECIOARA DE JAQUILA,FECIOARA a sperantei noastra,iarta mi pacatele pt ca sunt multe.viata noastra e a Ta,fereste ne de tot raul,si daca in aceasta lume de nedreptate,mizerie si pacat,vezi ca viata noastra a luat o razna ,nu ne abandona!
      Maica iubita protejeaza pelerinii,Fii alatuti de noi in toate drumurile noastre.Acopera i cu mantia Tape sarmanii fara ajutorsi painea ce le a fost furata dale o inapoi.Fii langa noi in toata viata noastra si elibereaza ne de orice tip de pacat !AMIN!
      Ii mulltumesc Fecioarei De Jaquila pt toate favorurile primite !amin!
      apoi se spune rugaciunea BUCURA TE MARIE de 9 ori:
      Bucura te Marie ce plina de har ,Domnul este cu Tine ,Binecuvanta ta esti Tu intre femei si este rodul Trupului Tau IISUS,Sfanta Marie Maica LUI DUMNEZEU,roaga te pt noi pacatosii,acum si in ceasul mortii noastra ,AMIN
      rugaciunea se face 9 zile la rand ,se aprinde cate o lumainare alba si in a-9-a zi se publica .se pun 3 dorinte :una pt bani si doua la alegere,se vor implini chiar daca nu va vine sa crede ti
      DOAMNE AJUTA!

      Ștergere
    6. DOAMNE FI CU NOI DOAMNE AJUTA

      Ștergere
    7. Mai asta cu talismanu ce sa zic pare ceva de Ion Creanga.Daca ar fi asa mi asi umple casa de carticele.Dumnezeu sa va dea minte.AMIN

      Ștergere
    8. Se face 9 zile la rand si in fiecare zi se aprinde o lumanare alba.
      In a 9 zi, publicati rugaciunea.
      Se pun 3 dorinte-una de bani si 2 imposibile.Ele se vor implini chiar daca nu credeti.
      Rugaciunea: "Maica iubita,Sfanta Fecioara din Juquila,Fecioara a sparantei noastre,iarta-mi pacatele pentru ca sunt multe,viata noastra e a ta,fereste-ne de tot raul si daca in aceasta lume de nedreptate,mizerie si pacat vezi ca viata noastra a luat-o razana nu ne abandona! Maica iubita protejeaza pelerinii. Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre! Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor si painea care le-a fost furata,da-le-o inapoi! Fii langa noi toata viata noastra si elibereaza-ne de orice tip de pacat!
      Amen!II
      Multumesc Fecioarei din Juquila pentru toate favorurile primite!
      Amen!
      Se spune de 9 ori "Bucura-te Marie! Bucura-te Marie cea plina de har, Domnul este cu tine! Binecuvantata esti tu intre femei si binecuvantat este rodul pantecelui tau Iisus! Sfanta Marie, Maica lui Dumnezeu, roaga-te pentru noi pacatosii acum si in ceasul mortii noastre!
      Amen!

      Ștergere
    9. Rugaciune:
      Maica iubita,Sf.Fecioara din Juquilla,Fecioara a sperantei noastre,iarta-mi pacatele pentru ca sunt multe,viata noastra este a ta,fereste-ne de tot raul si daca in aceasta lume de nedreptate,mizerie si pacat vezi ca viata noastra a luat-o razna,nu ne abandona!
      Maica iubita protejeaza pelerinii.
      Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre!
      Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor si painea care le-a fost furata da-le-o inapoi!
      Fii langa noi toata viata noastra.Sf.Maria Maica lui Dumnezeu,roaga-te pentru noi pacatosii acum si in ceasul mortii noastre,AMEN!
      Se face 9 zile la rand si in fiecare zi se aprinde o lumanare alba.
      In a 9 a zi publicati rugaciunea.
      Se pun 3 dorinte:una de bani si celelalte 2 imposibile.
      Ele se vor indeplini chiar daca nu credeti.

      Ștergere
  3. va rog frumos sa imi spuneti daca nu aprind lumanarea doar o tin in mana ii bine sint plecata din tara si aici peste tot exista detector pt fum si nu pot sa aprind lumanarea multumesc frumos doamne ajuta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dumnezeu nu de lumanare are nevoie ci de o inima sincera si smerita.Fi binecuvantata

      Ștergere
    2. Rugaciunea:

      Maica iubita, sfinta Fecioara din Juquila
      Fecioara a sperantei noastre, iarta-mi pacatele pentru ca sint multe
      viata noastra e a ta, fereste-ne de tot raul
      si daca in aceasta lume de nedreptate, mizerie si pacat
      vezi ca viata noastra a luat-o razna
      nu ne abandona!

      Maica iubita protejeaza pelerinii
      Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre!
      Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor
      Si painea care le-a fost furata, da-le-o inapoi!
      Fii langa noi toata viata noastra si
      elibereaza-ne de orice tip de pacat! Amen!

      Ii multumesc Fecioarei din Juquila pentru toate favorurile primite! Amen!

      Se spune de 9 ori Bucura-te Marie

      Bucura-te Marie plina de har Domnul este cu tine
      binecuvantata esti tu intre femei
      si binecuvantat este rodul pantecelui tau Iisus.
      Sfinta Marie maica lui Dumnezeu
      roaga-te pentru noi pacatosii
      acum si in ceasul mortii noastre.Amen!

      Ștergere
  4. este adevarat ca se poate intampla un miracol?sunt intr-un mare necaz si nu vad nici o posibilitate pt mine.doamne ajuta

    RăspundețiȘtergere
  5. Bineinteles ca e bine si fara lumanare,Dumnezeu ne asculta rugaciunile cand suunt spuse din suflet

    RăspundețiȘtergere
  6. Rugati-va cu credinta si miracolul nu va intarzia sa apara...Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  7. Maica iubita, sfanta Fecioara de Juquila, Fecioara a sperantei noastre, iarta-mi pacatele pt ca sunt multe. Viata noastra e a ta, fereste-ne de tot raul si daca in aceasta lume de nedreptate, mizerie si pacat vezi ca viata noastra a luat-o razna,nu ne abandona! Maica iubita protejeaza pelerinii, fii alaturi de noi in toate drumurile noastre. Acopera-I cu mantia Ta pe sarmanii fara ajutor si painea ce le-a fost furata da-le-o innapoi! Fii langa noi in toata viata noastra si elibereaza-ne de orice tip de pacat! AMIN! Ii multumesc Fecioarei de Juquila pt toate favorurile primate! Amin!
    Apoi de 9 ori: Bucura-te Marie cea plina de har, Domnul este cu Tine, si binecuvantata esti Tu intre femei si este rodul trupului Tau Iisus Sf. Marie Maica lui D-zeu! Roaga-te pt noi pacatosii acum si in ceasul mortii noastre! Amin!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. RUGATIVA LA DUMNEZEU CA EL ESTE LANGA VOI MEREU DOAMNE AJUTA

      Ștergere
    2. MAICA IUBITA SFANTA FECIOARA DIN JUQUILA FECIOARA A SPERANTEI NOASTRE IARTA- MI PACATELE PT CA SUNT MULTE. VIATA NOASTRA E A TA, FERESTE-NE DE TOT RAUL SI DACA IN ACEASTA LUME DE NEDREPTATE MIZERIE SI PACAT VEZI CA VIATA NOASTRA A LUAT ORAZNA NU NE ABANDONA! MAICA IUBITA PROTEJEAZA PELERINII FII ALATURI DE NOI IN TOATE DRUMURILE NOASTRE ACOPERA-I CU MANTIA TA PE SARMANII FARA AJUTOR SI PAINEA CARE LE-A FOST FURATA DA-LE-O INAPOI! FII LANGA NOI IN TOATA VIATA NOASTRA SI ELIBEREAZA-NE DE ORICE TIP DE PACAT! AMIN! II MULTUMESC FECIOAREI DIN JUQUILA PENTRU TOATE FAVORURILE PRIMITE! AMIN!
      APOI DE 9 ORI:BUCURA-TE MARIA CEA PLINA DE HAR , DOMNUL ESTE CU TINE . BINECUVANTATA ESTI TU INTRE FEMEI SI BINECUVANTAT ESTE RODUL PANTECELUI TAU IISUS . SFANTA MARIA MAICA LUI DUMNEZEU ROAGA-TE PENTRU NOI PACATOSII ACUM SI IN CEASUL MORTII NOASTRE. AMIN! DOAMNE AJUTA SI IARTA-NE PACATELE NOASTRE VAZUTE SI NEVAZUTE. AMIN!

      Ștergere
    3. RUGACIUNE MIRACULOASA PENTRU FECIOARA DIN JUQUILA
      (o aparitie miraculoasa a unei statui a Fecioarei facatoare de minuni dintr-o biserica din Mexic)

      Se face 9 zile la rind, in fiecare zi se aprinde o lumanare alba. In a noua zi publicati rugaciunea. Se pun 3 dorinte-una de bani(afaceri) si doua imposibile. Ele se vor indeplini chiar daca nu va vine sa credeti.

      Rugaciunea:

      Maica iubita, sfinta Fecioara din Juquila
      Fecioara a sperantei noastre, iarta-mi pacatele pentru ca sint multe
      viata noastra e a ta, fereste-ne de tot raul
      si daca in aceasta lume de nedreptate, mizerie si pacat
      vezi ca viata noastra a luat-o razna
      nu ne abandona!

      Maica iubita protejeaza pelerinii
      Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre!
      Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor
      Si painea care le-a fost furata, da-le-o inapoi!
      Fii langa noi toata viata noastra si
      elibereaza-ne de orice tip de pacat! Amen!

      Ii multumesc Fecioarei din Juquila pentru toate favorurile primite! Amen!

      Se spune de 9 ori Bucura-te Marie

      Bucura-te Marie plina de har Domnul este cu tine
      binecuvantata esti tu intre femei
      si binecuvantat este rodul pantecelui tau Iisus.
      Sfinta Marie maica lui Dumnezeu
      roaga-te pentru noi pacatosii
      acum si in ceasul mortii noastre.Amen!

      Ștergere
  8. RUGACIUNE FACATOARE DE MINUNI CATRE PURUREA FECIOARA MARIA
    (Manastirea Nicula)

    Preasfanta Stapana de Dumnezeu Nascatoare spre tine imi indrept gandul, inima si toate simturile si te rog cu lacrimi: Pana cand Maicuta a milostivirii va fi aceasta durere necontenita pe pamant?
    Pana cand vrajmasii nevazuti ai neamului omenesc vor da lovituri atat de puternice bietilor oameni? Pana cand vor pangari si vor necinsti trupurile, sufletele si vietile lor? Inselandu-i ca sa nu cunoasca adevarul, sa nu indeplineasca poruncile divine si sa nu dea slava si cinste pururi maritului Dumnezeu Cel in Treime inchinat: Tatal, Fiul si Duhul Sfant? Ridica-te Stapana Atotbuna si zdrobeste pe vrajmasii nostri si ai Fiului Tau iubit Iisus Hristos, ingrozindu-i cu nebiruita-ti sfintenie, indreptandu-ne pe cararile
    mantuirii, ca sa dam mereu marire lui Dumnezeu. Roaga-te, Fecioara, pentru Sfanta Biserica, pentru propovaduirea Evangheliei pe intreg pamantul, pentru poporul acesta, conducatorii lui, rudele mele, pentru vaduve, orfani, bogati, saraci, necajiti, bolnavi, pentru cei prigoniti pentru credinta, pentru salvarea celor ce au ratacit in secte, pentru cei raposati.
    Ajuta-ne sa ne pocaim toti oamenii de pacatele noastre, sa iubim Biserica, sa ne spovedim adesea, sa renuntam la pacate, vicii si necredinta. Ajuta-ne sa nu fim insensibili la chemarea divina a blandului Tau Fiu care a venit sa sufere chinuri barbare pentru bietele oitele Sale ranite atat de mult de vrajmas.
    Roaga-te, Maicuta Sfanta, si pentru aceste nevoi ale mele X………………. ( rosteste necazurile pe care le ai si dorintele pe care vrei sa
    : ti le indeplineasca Maica Domnului). Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh in vecii vecilor. AMIN.
    Rosteste aceasta rugaciune de cinci ori pe zi, timp de zece zile consecutive ,cu 3 lumanari aprinse in casa.Este importanta sinceritatea. La sfarsitul zilelor dai o paine, o lumanare si pomelnicul familiei la altarul unei biserici. Dai de pomana la un sarac din biserica o sticla de ulei, 1 kg de faina, 1 kg. de fructe si ce te mai lasa inima si spui: "IN CINSTEA MAICII DOMNULUI". Ai sa vezi atunci puterea Maicii Domnului

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si daca nu am aprins 3 lumanari si am aprins candela???e vreo diferenta??iar cand spui pomelnic te referi la liturghie??

      Ștergere
  9. Astazi am termint de facut aceasta rugaciune, nu stiu daca se va realiza dar stiu ca mi-a dat o speranta,
    MAICA IUBITA
    SFANTA FECIOARA DE JUQUILA, FECIORA A SPERANTEI NOASTRE IARTA-MI PACATELE PENTRU CA SANT MULTE.
    VIATA NOASTRA E A TA FERESTE-NE DE TOT RAUL SI DACA IN ACEASTA LUME DE NEDREPTATE, MIZERIE SI PACAT VEZI CA VIATA NOASTRA A LUAT-O RAZNA ,,NU NE ABANDONA,,
    MAICA IUBITA PROTENEAZA PELERINII, FII ALATURI DE NOI IN TOATE DRUMURILOR NOASTRE,
    ACOPERA-I CU MANTIA TA PE SARMANII FARA AJUTOR SI PAINEA CE LE-A FOST FURATA DALE-O INAPOI, FII LANGA NOI IN TOATA VIATA NOASTRA SI ELIBEREAZA-NE DE ORICE TIP DE PACAT. AMIN.
    II MULTUMESC FECIOAREI DE JUQUILA PENTRU TOATE FAVORILOR PRIMITE.. AMIN
    SE SPUNE DE 9 ORI
    BUCURATE MARIE CEA PLINA DE HAR, DOMNUL ESTE CU TINE
    BINECUVANTATA ESTI TU INTRE FEMEI SI BINECUVANTAT ESTE RODUL TRUPULUI TAU ISUS
    SFANTA MARIE MAICA LUI DUMNEZEU ROAGA-TE PENTRU NOI PACATOSII ACUM SI IN CEASUL MORTII NOASTRE. AMIN
    RUGACIUNEA SE FACE NOUA ZILE SI SE APRINDE CATE O LUMANARE ALBA, SE PUN TREI DORINTE UNA PTR BANI SI DOUA IMPOSIBILE, IN A9ZI SE PUBLICA.
    SE VOR INDEPLINI CHIAR DACA NU VA VINE SA CREDETI.
    DOAMNE AJUTA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. RUGACIUNE MIRACULOASA PENTRU FECIOARA DIN JUQUILA
      (o aparitie miraculoasa a unei statui a Fecioarei facatoare de minuni dintr-o biserica din Mexic)

      Se face 9 zile la rind, in fiecare zi se aprinde o lumanare alba. In a noua zi publicati rugaciunea. Se pun 3 dorinte-una de bani(afaceri) si doua imposibile. Ele se vor indeplini chiar daca nu va vine sa credeti.

      Rugaciunea:

      Maica iubita, sfinta Fecioara din Juquila
      Fecioara a sperantei noastre, iarta-mi pacatele pentru ca sint multe
      viata noastra e a ta, fereste-ne de tot raul
      si daca in aceasta lume de nedreptate, mizerie si pacat
      vezi ca viata noastra a luat-o razna
      nu ne abandona!

      Maica iubita protejeaza pelerinii
      Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre!
      Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor
      Si painea care le-a fost furata, da-le-o inapoi!
      Fii langa noi toata viata noastra si
      elibereaza-ne de orice tip de pacat! Amen!

      Ii multumesc Fecioarei din Juquila pentru toate favorurile primite! Amen!

      Se spune de 9 ori Bucura-te Marie

      Bucura-te Marie plina de har Domnul este cu tine
      binecuvantata esti tu intre femei
      si binecuvantat este rodul pantecelui tau Iisus.
      Sfinta Marie maica lui Dumnezeu
      roaga-te pentru noi pacatosii
      acum si in ceasul mortii noastre.Amen!

      Ștergere
    2. RUGACIUNE MIRACULOASA PENTRU FECIOARA DIN JUQUILA
      (o aparitie miraculoasa a unei statui a Fecioarei facatoare de minuni dintr-o biserica din Mexic)

      Se face 9 zile la rind, in fiecare zi se aprinde o lumanare alba. In a noua zi publicati rugaciunea. Se pun 3 dorinte-una de bani(afaceri) si doua imposibile. Ele se vor indeplini chiar daca nu va vine sa credeti.

      Rugaciunea:

      Maica iubita, sfinta Fecioara din Juquila
      Fecioara a sperantei noastre, iarta-mi pacatele pentru ca sint multe
      viata noastra e a ta, fereste-ne de tot raul
      si daca in aceasta lume de nedreptate, mizerie si pacat
      vezi ca viata noastra a luat-o razna
      nu ne abandona!

      Maica iubita protejeaza pelerinii
      Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre!
      Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor
      Si painea care le-a fost furata, da-le-o inapoi!
      Fii langa noi toata viata noastra si
      elibereaza-ne de orice tip de pacat! Amen!

      Ii multumesc Fecioarei din Juquila pentru toate favorurile primite! Amen!

      Se spune de 9 ori Bucura-te Marie

      Bucura-te Marie plina de har Domnul este cu tine
      binecuvantata esti tu intre femei
      si binecuvantat este rodul pantecelui tau Iisus.
      Sfinta Marie maica lui Dumnezeu
      roaga-te pentru noi pacatosii
      acum si in ceasul mortii noastre.Amen!

      Ștergere
    3. RUGACIUNE MIRACULOASA PENTRU FECIOARA DIN JUQUILA
      (o aparitie miraculoasa a unei statui a Fecioarei facatoare de minuni dintr-o biserica din Mexic)

      Se face 9 zile la rind, in fiecare zi se aprinde o lumanare alba. In a noua zi publicati rugaciunea. Se pun 3 dorinte-una de bani(afaceri) si doua imposibile. Ele se vor indeplini chiar daca nu va vine sa credeti.

      Rugaciunea:

      Maica iubita, sfinta Fecioara din Juquila
      Fecioara a sperantei noastre, iarta-mi pacatele pentru ca sint multe
      viata noastra e a ta, fereste-ne de tot raul
      si daca in aceasta lume de nedreptate, mizerie si pacat
      vezi ca viata noastra a luat-o razna
      nu ne abandona!

      Maica iubita protejeaza pelerinii
      Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre!
      Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor
      Si painea care le-a fost furata, da-le-o inapoi!
      Fii langa noi toata viata noastra si
      elibereaza-ne de orice tip de pacat! Amen!

      Ii multumesc Fecioarei din Juquila pentru toate favorurile primite! Amen!

      Se spune de 9 ori Bucura-te Marie

      Bucura-te Marie plina de har Domnul este cu tine
      binecuvantata esti tu intre femei
      si binecuvantat este rodul pantecelui tau Iisus.
      Sfinta Marie maica lui Dumnezeu
      roaga-te pentru noi pacatosii
      acum si in ceasul mortii noastre.Amen!

      Ștergere
    4. DOAMNE AJUTA , AMIN !

      Ștergere
  10. Maica iubita,Sfanta Fecioara de Juquila,Fecioara a sperantei noastre,iarta-mi pacatele pentru ca sunt multe.Viata noastra e a Ta,fereste-ne de tot raul si daca in aceasta lume de nedreptate,mizerie si pacat,vezi ca viata noastra a luat-o razna,NU NE ABANDONA! Maica iubita protejeaza pelerinii,Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre.Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor si painea ce le-a fost furata dale-o inapoi.Fii langa noi in toata viata noastra si elibereaza-ne de orice tip de pacat! AMIN! Ii multumesc FECIOAREI DE JUQUILA,pentru toate favorurile primite!AMIN! Dupa care se spune de 9 ori rugaciunea "BUCURATE MARIE"Bucurate Marie cea plina de har,Domnul este cu tine ,Binecuvantata esti Tu intre femei si este rodul trupului tau ISUS,Sfanta Marie Maica lui DUMNEZEU,roaga-te pentru noi pacatosii,acum si in ceasul mortii noastre, AMIN! Rugaciunea se face 9 zile la rand,in fiecare zi se aprinde cate o lumanare alba.In a 9-a zi se publica.Se spun 3 dorinte,una pentru bani si doua imposibile,se vor indeplini chiar daca nu va vine sa credeti.DOAMNE AJUTA

    RăspundețiȘtergere
  11. Aceasta rugaciune se spune in 9 zile de MARTI la rand, avand o lumanare sfintita aprinsa.

    Sfanta MARTA, ma indrept catre tine plin(a) de incredere, cerandu-ti ajutor. Cred cu tarie ca ma vei ajuta si ma vei sprijini cand mi-e greu. Spre a-ti arata recunostinta mea, iti fagaduiesc sa o fac cunoscuta si altora aceasta rugaciune. Te rog cu umilinta sa-mi aduci alinare in suferintele si dorintele mele.
    In numele negraitei bucurii care ti-a cuprins inima cand i-ai oferit adapost Mantuitorului lumii in casa ta din Betania. Te implore, roaga-te pentru mine si familia mea ca sa-l pastram pe DUMNEZEU in inimi, astfel incat sa ne invrednicim a primi ajutor in nevoile noastre, mai ales in durerea care ma copleseste acum (aici spune-ti dorinta).
    Te implor ajutatoarea celor aflati in suferinta, infrange orice greutate, precum ai infrant balaurul care zace la picioarele tale.

    Dupa care se spune Tatal Nostru si Nascatoarea (de 3 ori).

    Sfanta MARTA, roaga-te pentru mine si familia mea.

    RăspundețiȘtergere
  12. Doamne Atotputernic care ai suferit pentru toate pacatele mele, vino intru ajutor.
    Sfanta Cruce a lui Iisus Cristos, revarsa asupra mea tot binele.
    Sfanta Cruce a lui Iisus Cristos, departeaza de la mine tot raul.
    Sfanta Cruce a lui Iisus Cristos, fa si ajung pe calea mantuirii.
    Sfanta Cruce a lui Iisus Cristos, departeaza de la mine atingerea mortii.
    Sfanta Cruce a lui Iisus Cristos, pazeste-ma de orice accidente corporale si temporale.
    Sfanta Cruce a lui Iisus Cristos, fii intreaga mea nadejde.
    Doamne Atotputernic, fa sa ador Sfanta Cruce a lui Iisus Cristos, Nazariteanul crucificat si si ai grija de mine.
    Sfanta Cruce a lui Iisus Cristos, fa ca duhul rau sa fuga de la mine in vecii vecilor.
    In cinstea sangelui nepretuit al lui Iisus Cristos, in cinstea incarnarii spre viata vesnica, precum este adevarat ca Iisus Cristos este nascut in ziua Craciunului si ca a murit in ziua de Vinerea Mare. Amin.
    DOAMNE AJUTAMA IN NECAZUL MEU SI PE TOTI CEI CARE AU NECAZURI.
    DOAMNE AJUTA!

    RăspundețiȘtergere
  13. RUGACIUNE MIRACULOASA PENTRU FECIOARA DIN JUQUILA
    (o aparitie miraculoasa a unei statui a Fecioarei facatoare de minuni dintr-o biserica din Mexic)

    Se face 9 zile la rind, in fiecare zi se aprinde o lumanare alba. In a noua zi publicati rugaciunea. Se pun 3 dorinte-una de bani(afaceri) si doua imposibile. Ele se vor indeplini chiar daca nu va vine sa credeti.

    Rugaciunea:

    Maica iubita, sfinta Fecioara din Juquila
    Fecioara a sperantei noastre, iarta-mi pacatele pentru ca sint multe
    viata noastra e a ta, fereste-ne de tot raul
    si daca in aceasta lume de nedreptate, mizerie si pacat
    vezi ca viata noastra a luat-o razna
    nu ne abandona!

    Maica iubita protejeaza pelerinii
    Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre!
    Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor
    Si painea care le-a fost furata, da-le-o inapoi!
    Fii langa noi toata viata noastra si
    elibereaza-ne de orice tip de pacat! Amen!

    Ii multumesc Fecioarei din Juquila pentru toate favorurile primite! Amen!

    Se spune de 9 ori Bucura-te Marie

    Bucura-te Marie plina de har Domnul este cu tine
    binecuvantata esti tu intre femei
    si binecuvantat este rodul pantecelui tau Iisus.
    Sfinta Marie maica lui Dumnezeu
    roaga-te pentru noi pacatosii
    acum si in ceasul mortii noastre.Amen!

    RăspundețiȘtergere
  14. Maica iubita,sfFecioara din Juquila Fecioara a sperantei noastre iarta-mi pacatele pentru ca sunt multe viata noastra e a ta ,fereste-ne de tot raul si daca in aceasta lume de nedreptate, mizerie si pacat vezi ca viata noastra a luat-o razna nu ne abandona ! Maica iubita protejeaza pelerinii Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor Si painea care le-a fost furata ,da-le-o inapoi! Fii langa noi toata viata noastra sielibereaza-ne de orice tip de pacat! Amen!

    RăspundețiȘtergere
  15. Ii multumesc fecioarei din Juquila pentru toate favorurile primite!Amen!

    RăspundețiȘtergere
  16. RUGACIUNE MIRACULOASA PENTRU FECIOARA DIN JUQUILA
    (o aparitie miraculoasa a unei statui a Fecioarei facatoare de minuni dintr-o biserica din Mexic)

    Se face 9 zile la rind, in fiecare zi se aprinde o lumanare alba. In a noua zi publicati rugaciunea. Se pun 3 dorinte-una de bani(afaceri) si doua imposibile. Ele se vor indeplini chiar daca nu va vine sa credeti.

    Rugaciunea:

    Maica iubita, sfinta Fecioara din Juquila
    Fecioara a sperantei noastre, iarta-mi pacatele pentru ca sint multe
    viata noastra e a ta, fereste-ne de tot raul
    si daca in aceasta lume de nedreptate, mizerie si pacat
    vezi ca viata noastra a luat-o razna
    nu ne abandona!

    Maica iubita protejeaza pelerinii
    Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre!
    Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor
    Si piinea care le-a fost furata, da-le-o inapoi!
    Fii linga noi toata viata noastra si
    elibereaza-ne de orice tip de pacat! Amen!

    II multumesc Fecioarei din Juquila pentru toate fravorurile primite! Amen!

    Se spune de 9 ori Bucura-te Marie

    Bucura-te Marie plina de har Domnul este cu tine
    binecuvintata esti tu intre femei
    si binecuvintat este rodul pintecelui tau Iisus.
    Sfinta Marie maica lui Dumnezeu
    roaga-te pentru noi pcatosii
    acum si in ceasul mortii noastre.Amen!

    RăspundețiȘtergere
  17. Maica iubita,Sfinta Fecioara de Juquila,Fecioara a sperantei noastre,iarta-mi pacatele pentru ca sunt multe.Viata noastra e a Ta,fereste-ne de tot raul si daca in aceasta lume de nedreptate,mizerie si pacat vezi ca viata noastra a luat-o razna,NU NE ABANDONA!Maica iubita protejeaza pelerinii,Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre.Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara de ajutor si piinea ce le-a fost furata dale-o inapoi.Fi linga noi in toata viata noastra si elibereaza-ne de orice tip de pacat!AMIN!iii multumesc Fecioarei de Juquila pentru toate favorurile primite! AMIN! Se spune de 9 ori rugaciunea BUCURATE MARIE.Bucurate Marie cea plina de har,Domnul este cu tine!Binecuvintata esti Tu intre femei si binecuvintat este rodul pintecelui Tau ca L-ai nascut pe Iisus Hristos,mintuitorul sufletelor noastre.Doamne roaga-te pentru noi acum si in ceasul mortii noastre! AMIN!Dumnezeu sa primeasca!

    RăspundețiȘtergere
  18. ...ho trovato il talisman..due gg.fa...mi sono fidata al massimo..e nata una speranza dentro di me..e volevo dire che ieri verramente mi e succeso qualqosa di meraviglioso..era imposibile da risolvere. Un miracolo ..Se credi verramente nella sua potere..sarai salvo!

    RăspundețiȘtergere
  19. Maica iubita,Sfanta Fecioara de Juquila,Fecioara a sperantei noastre,iarta-mi pacatele pentru ca sunt multe.Viata noastra e a Ta,fereste-ne de tot raul si daca in aceasta lume de nedreptate,mizerie si pacat,vezi ca viata noastra a luat-o razna,NU NE ABANDONA! Maica iubita protejeaza pelerinii,Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre.Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor si painea ce le-a fost furata dale-o inapoi.Fii langa noi in toata viata noastra si elibereaza-ne de orice tip de pacat! AMIN! Ii multumesc FECIOAREI DE JUQUILA,pentru toate favorurile primite!AMIN! Dupa care se spune de 9 ori rugaciunea "BUCURATE MARIE"Bucurate Marie cea plina de har,Domnul este cu tine ,Binecuvantata esti Tu intre femei si este rodul trupului tau ISUS,Sfanta Marie Maica lui DUMNEZEU,roaga-te pentru noi pacatosii,acum si in ceasul mortii noastre, AMIN!

    RăspundețiȘtergere
  20. Se face 9 zile la rind, in fiecare zi se aprinde o lumanare alba. In a noua zi publicati rugaciunea. Se pun 3 dorinte-una de bani(afaceri) si doua imposibile. Ele se vor indeplini chiar daca nu va vine sa credeti.

    Rugaciunea:

    Maica iubita, sfinta Fecioara din Juquila
    Fecioara a sperantei noastre, iarta-mi pacatele pentru ca sint multe
    viata noastra e a ta, fereste-ne de tot raul
    si daca in aceasta lume de nedreptate, mizerie si pacat
    vezi ca viata noastra a luat-o razna
    nu ne abandona!

    Maica iubita protejeaza pelerinii
    Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre!
    Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor
    Si piinea care le-a fost furata, da-le-o inapoi!
    Fii linga noi toata viata noastra si
    elibereaza-ne de orice tip de pacat! Amen!

    II multumesc Fecioarei din Juquila pentru toate fravorurile primite! Amen!

    Se spune de 9 ori Bucura-te Marie

    Bucura-te Marie plina de har Domnul este cu tine
    binecuvintata esti tu intre femei
    si binecuvintat este rodul pintecelui tau Iisus.
    Sfinta Marie maica lui Dumnezeu
    roaga-te pentru noi pcatosii
    acum si in ceasul mortii noastre.Amen!
    Răspundeţi

    RăspundețiȘtergere
  21. RUGACIUNE MIRACULOASA PENTRU FECIOARA DIN JUQUILA
    (o aparitie miraculoasa a unei statui a Fecioarei facatoare de minuni dintr-o biserica din Mexic)

    Se face 9 zile la rind, in fiecare zi se aprinde o lumanare alba. In a noua zi publicati rugaciunea. Se pun 3 dorinte-una de bani(afaceri) si doua imposibile. Ele se vor indeplini chiar daca nu va vine sa credeti.

    Rugaciunea:

    Maica iubita, sfinta Fecioara din Juquila
    Fecioara a sperantei noastre, iarta-mi pacatele pentru ca sint multe
    viata noastra e a ta, fereste-ne de tot raul
    si daca in aceasta lume de nedreptate, mizerie si pacat
    vezi ca viata noastra a luat-o razna
    nu ne abandona!

    Maica iubita protejeaza pelerinii
    Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre!
    Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor
    Si piinea care le-a fost furata, da-le-o inapoi!
    Fii linga noi toata viata noastra si
    elibereaza-ne de orice tip de pacat! Amen!

    II multumesc Fecioarei din Juquila pentru toate fravorurile primite! Amen!

    Se spune de 9 ori Bucura-te Marie

    Bucura-te Marie plina de har Domnul este cu tine
    binecuvintata esti tu intre femei
    si binecuvintat este rodul pintecelui tau Iisus.
    Sfinta Marie maica lui Dumnezeu
    roaga-te pentru noi pcatosii
    acum si in ceasul mortii noastre.Amen!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. RUGACIUNE MIRACULOASA PENTRU FECIOARA DIN JUQUILA
      (o aparitie miraculoasa a unei statui a Fecioarei facatoare de minuni dintr-o biserica din Mexic)

      Se face 9 zile la rind, in fiecare zi se aprinde o lumanare alba. In a noua zi publicati rugaciunea. Se pun 3 dorinte-una de bani(afaceri) si doua imposibile. Ele se vor indeplini chiar daca nu va vine sa credeti.

      Rugaciunea:

      Maica iubita, sfinta Fecioara din Juquila
      Fecioara a sperantei noastre, iarta-mi pacatele pentru ca sint multe
      viata noastra e a ta, fereste-ne de tot raul
      si daca in aceasta lume de nedreptate, mizerie si pacat
      vezi ca viata noastra a luat-o razna
      nu ne abandona!

      Maica iubita protejeaza pelerinii
      Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre!
      Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor
      Si piinea care le-a fost furata, da-le-o inapoi!
      Fii linga noi toata viata noastra si
      elibereaza-ne de orice tip de pacat! Amen!

      II multumesc Fecioarei din Juquila pentru toate fravorurile primite! Amen!

      Se spune de 9 ori Bucura-te Marie

      Bucura-te Marie plina de har Domnul este cu tine
      binecuvintata esti tu intre femei
      si binecuvintat este rodul pintecelui tau Iisus.
      Sfinta Marie maica lui Dumnezeu
      roaga-te pentru noi pcatosii
      acum si in ceasul mortii noastre.Amen!

      Răspundeţi

      Ștergere
    2. e cineva la care li sa indeplinit dorintele puse?

      Ștergere
  22. Maica iubita, sfanta Fecioara de Juquila, Fecioara a sperantei noastre, iarta-mi pacatele pt ca sunt multe. Viata noastra e a ta, fereste-ne de tot raul si daca in aceasta lume de nedreptate, mizerie si pacat vezi ca viata noastra a luat-o razna,nu ne abandona! Maica iubita protejeaza pelerinii, fii alaturi de noi in toate drumurile noastre. Acopera-I cu mantia Ta pe sarmanii fara ajutor si painea ce le-a fost furata da-le-o innapoi! Fii langa noi in toata viata noastra si elibereaza-ne de orice tip de pacat! AMIN! Ii multumesc Fecioarei de Juquila pt toate favorurile primate! Amin! Apoi de 9 ori: Bucura-te Marie cea plina de har, Domnul este cu Tine, si binecuvantata esti Tu intre femei si este rodul trupului Tau Iisus Sf. Marie Maica lui D-zeu! Roaga-te pt noi pacatosii acum si in ceasul mortii noastre!Amin!

    RăspundețiȘtergere
  23. Felicia

    Maica iubita, sfanta Fecioara de Juquila, Fecioara a sperantei noastre, iarta-mi pacatele pt ca sunt multe. Viata noastra e a ta, fereste-ne de tot raul si daca in aceasta lume de nedreptate, mizerie si pacat vezi ca viata noastra a luat-o razna,nu ne abandona! Maica iubita protejeaza pelerinii, fii alaturi de noi in toate drumurile noastre. Acopera-I cu mantia Ta pe sarmanii fara ajutor si painea ce le-a fost furata da-le-o innapoi! Fii langa noi in toata viata noastra si elibereaza-ne de orice tip de pacat! AMIN! Ii multumesc Fecioarei de Juquila pt toate favorurile primate! Amin! Apoi de 9 ori: Bucura-te Marie cea plina de har, Domnul este cu Tine, si binecuvantata esti Tu intre femei si este rodul trupului Tau Iisus Sf. Marie Maica lui D-zeu! Roaga-te pt noi pacatosii acum si in ceasul mortii noastre!Amin!

    RăspundețiȘtergere
  24. Maica iubita,Sfinta Fecioara de Juquila,Fecioara a sperantei noastre,iarta-mi pacatele pentru ca sunt multe.Viata noastra e a Ta si daca in aceasta lume de nedreptate mizerie si pacat vezi ca viata noastra a luat-o razna ,nu ne abandona.Maica iubita protejeaza pelerinii,fii alaturi de noi in toate drumurile noastre.Acopera-i cu mantia Ta pe sarmanii fara ajutor si piinea ce le-a fost furata dale-o inapoi.Fii linga noi in toata viata noastra si elibereaza-ne de orice tip de pacat! AMIN!Ii multumesc Fecioarei de Juquila pentru toate favorurile primate!AMIN! Apoi se spune de 9 ori Bucura-te Marie cea plina de har,Domnul este cu tine!Binecuvintata esti tu intre femei si binecuvintat este numele Tau ca L-ai nascut pe Iisus mintuitorul sufletelor noastre.Doamne roaga-te pentru noi acum si in ceasul mortii noastre.AMIN! Dumnezeu sa primeasca!

    RăspundețiȘtergere
  25. Am si eu o rugaciune f. buna,Maica iubita,Sfanta Fecioara de Juquila,Fecioara a sperantei noastre,iarta-mi pacatele pentru ca sunt multe.Viata noastra e a Ta,fereste-ne de tot raul si daca in aceasta lume de nedreptate,mizerie si pacat,vezi ca viata noastra a luat-o razna,NU NE ABANDONA! Maica iubita protejeaza pelerinii,Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre.Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor si painea ce le-a fost furata dale-o inapoi.Fii langa noi in toata viata noastra si elibereaza-ne de orice tip de pacat! AMIN! Ii multumesc FECIOAREI DE JUQUILA,pentru toate favorurile primite!AMIN! Dupa care se spune de 9 ori rugaciunea "BUCURATE MARIE"Bucurate Marie cea plina de har,Domnul este cu tine ,Binecuvantata esti Tu intre femei si este rodul trupului tau ISUS,Sfanta Marie Maica lui DUMNEZEU,roaga-te pentru noi pacatosii,acum si in ceasul mortii noastre, AMIN! Rugaciunea se face 9 zile la rand,in fiecare zi se aprinde cate o lumanare alba.In a 9-a zi se publica.Se spun 3 dorinte,una pentru bani si doua imposibile,se vor indeplini chiar daca nu va vine sa credeti.DOAMNE AJUTA!

    RăspundețiȘtergere
  26. RUGACIUNE MIRACULOASA PENTRU FECIOARA DIN JUQUILA
    (o aparitie miraculoasa a unei statui a Fecioarei facatoare de minuni dintr-o biserica din Mexic)

    Se face 9 zile la rind, in fiecare zi se aprinde o lumanare alba. In a noua zi publicati rugaciunea. Se pun 3 dorinte-una de bani(afaceri) si doua imposibile. Ele se vor indeplini chiar daca nu va vine sa credeti.

    Rugaciunea:

    Maica iubita, sfinta Fecioara din Juquila
    Fecioara a sperantei noastre, iarta-mi pacatele pentru ca sint multe
    viata noastra e a ta, fereste-ne de tot raul
    si daca in aceasta lume de nedreptate, mizerie si pacat
    vezi ca viata noastra a luat-o razna
    nu ne abandona!

    Maica iubita protejeaza pelerinii
    Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre!
    Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor
    Si painea care le-a fost furata, da-le-o inapoi!
    Fii langa noi toata viata noastra si
    elibereaza-ne de orice tip de pacat! Amen!

    Ii multumesc Fecioarei din Juquila pentru toate favorurile primite! Amen!

    Se spune de 9 ori Bucura-te Marie

    Bucura-te Marie plina de har Domnul este cu tine
    binecuvantata esti tu intre femei
    si binecuvantat este rodul pantecelui tau Iisus.
    Sfinta Marie maica lui Dumnezeu
    roaga-te pentru noi pacatosii
    acum si in ceasul mortii noastre.Amen!

    RăspundețiȘtergere
  27. Doamne Iisuse Hristoase si Maicuta Domnului ajutati.ma sa trec peste nelinistea si necazurile care ma apasa.AMIN.

    RăspundețiȘtergere
  28. Maica iubita,sfanta Fecioara din JuquilaFecioara a sperantei noastre,iarta-mi pacatele pentru ca sunt multe viata npastra e a ta,fereste-ne de tot raul si daca in aceasta lume de nedreptate,mizerie si pacat vezi ca viata noastra a luat-o razna nu ne abandona!Maica iubita protejeaza perinii Fi alaturi de noi in toate drumurile noastre acopera-i cu mantia ta si pe sarmanii fara ajutor Si painea care le-a fost furata da-le-o inapoi elibereaza-ne de orice tip de pacat!Amin! Se rosteste de 9 ori Bucura-te Marie . Dupa se rosteste:Sfanta Marie maica lui Dumnezeu roaga-tr pentru noi pacatosii acum si in ceasul mortii noastre .Amin! In fiecare zi se aprinde o lumanare alba .Trebuie sa aveti credinta .Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  29. Maica Iubita, Sfânta Fecioara din Juquila, fecioara a sperantei nastre, iarta-mi pacatele pentru ca sunt multe, viata noastra e a ta, fereste-ne de tot raul si daca în aceasta lume de nedreptate, mizerie si pacat vezi ca viata naostra a aluat-o razna, nu ne abandona. Maica iubita protejeaza pelerinii, fii alaturi de noi în toate drumurile noastre, acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor si pâinea care le-a fost luata da-le-o înapoi. Fii lânga noi toata viata noastra si elibereaza-ne de price tip de pacat. AMIN.Îti multumim Fecioara de Juquila pentru toate favorurile facute. AMIN. Apoi de 9 ori se spune "Bucura-te Marie. Bucura-te Marie plina de har, Domnul este cu tine, Binecuvântata esti tu între femei si Binecuvântat este rodul pântecelui tau ISUS. Sfânta Marie Maica lui Dumnezeu, roaga-te pentru noi pacatosii, acum si în ceasul mortii noastre. AMIN. Aceasta rugaciune se spune 9 zile la rând, aprinzând o lumânare alba. În a 9-a zi publica rugaciunea sa fie de folos si altora. Pune 3 dorinte-una de bani si 2 imposibile-ele se vor împlini chiar daca nu îti vine sa crezi.
    Sa va fie de ajutor.

    RăspundețiȘtergere
  30. RUGACIUNEA MIRACULOASA PENTRU FECIOARA DIN JUQUILA
    SE FACE 9 ZILE LA RAND SI SE APRINDE O LUMANARE ALBA A 9 A ZI SE PUBLICA SI SE PUN 3 DORINTE UNA PENTRU BANI AFACERI SI DOUA IMPOSIBILE ,SE VOR INDEPLINI CHIAR DE NU VA VINE SA CREDETI
    MAICA IUBITA ,SFANTA FECIOARA DIN JUQUILA FECIOARA A SPERANTEI NOASTRE IARTA/MI PACATELE PENTRU CA SUNT MULTE,VIATA NOASTRA E A TA ,FERESTE/NE DE TOT RAUL SI DACA IN ACEASTA LUME DE NEDREPTATE ,MIZERIE SI PACAT VEZI CA VIATA NOASTRA A LUAT/O RAZNA NU NE ABANDONA
    MAICA IUBITA PROTEJEAZA PELERINII FII ALATURI DE NOIU IN TOATE DRUMURILE NOASTRE ACOPERA/I CU MANTIA TA PE SARMANII FARA AJUTOR SI PAINEA CARE LE/A FOST FURATA DA/LE /O INAPOI FII LANGA NOI TOATA VIATA NOASTRA SI ELIBEREAZA/NE DE ORICE TIP DE PACAT AMIN.II MULTUMESC FECIOAREI DIN JUQUILA PENTRU TOATE FAVORURILE PRIMITE .AMIN.
    SE SPUNE DE 9 ORI BUCURA/TE MARIE
    BUCURA/TE MARIE PLINA DE HAR DOMNUL ESTE CU TINE BINECUVANTA/TA ESTI TU INTRE FEMEI SI BINECUVANTAT ESTE RODUL PANTECELUI TAU IISUS SFANTA MARIE MAICA LUI DUMNEZEU ROAGA/TE PENTRU NOI PACATOSII ACUM SI/N CEASUL MORTII NOASTRE AMIN,
    DOAMNE AJUTA

    RăspundețiȘtergere
  31. Spun cu parere de rau si cu dezamagire ca la mine nu au avut "efect" aceste rugaciuni . nici acestea si nici altele. pe mine Dumnezeu m-a uitat de mult. Sper din suflet ca rugaciunile voastre sa fie ascultate si sa vi se indeplineasca toate dorintele.

    RăspundețiȘtergere
  32. Am si eu o rugaciune f. buna,Maica iubita,Sfanta Fecioara de Juquila,Fecioara a sperantei noastre,iarta-mi pacatele pentru ca sunt multe.Viata noastra e a Ta,fereste-ne de tot raul si daca in aceasta lume de nedreptate,mizerie si pacat,vezi ca viata noastra a luat-o razna,NU NE ABANDONA! Maica iubita protejeaza pelerinii,Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre.Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor si painea ce le-a fost furata dale-o inapoi.Fii langa noi in toata viata noastra si elibereaza-ne de orice tip de pacat! AMIN! Ii multumesc FECIOAREI DE JUQUILA,pentru toate favorurile primite!AMIN! Dupa care se spune de 9 ori rugaciunea "BUCURATE MARIE"Bucurate Marie cea plina de har,Domnul este cu tine ,Binecuvantata esti Tu intre femei si este rodul trupului tau ISUS,Sfanta Marie Maica lui DUMNEZEU,roaga-te pentru noi pacatosii,acum si in ceasul mortii noastre, AMIN! Rugaciunea se face 9 zile la rand,in fiecare zi se aprinde cate o lumanare alba.In a 9-a zi se publica.Se spun 3 dorinte,una pentru bani si doua imposibile,se vor indeplini chiar daca nu va vine sa credeti.DOAMNE AJUTA!

    RăspundețiȘtergere
  33. Am si eu o rugaciune f. buna,Maica iubita,Sfanta Fecioara de Juquila,Fecioara a sperantei noastre,iarta-mi pacatele pentru ca sunt multe.Viata noastra e a Ta,fereste-ne de tot raul si daca in aceasta lume de nedreptate,mizerie si pacat,vezi ca viata noastra a luat-o razna,NU NE ABANDONA! Maica iubita protejeaza pelerinii,Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre.Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor si painea ce le-a fost furata dale-o inapoi.Fii langa noi in toata viata noastra si elibereaza-ne de orice tip de pacat! AMIN! Ii multumesc FECIOAREI DE JUQUILA,pentru toate favorurile primite!AMIN! Dupa care se spune de 9 ori rugaciunea "BUCURATE MARIE"Bucurate Marie cea plina de har,Domnul este cu tine ,Binecuvantata esti Tu intre femei si este rodul trupului tau ISUS,Sfanta Marie Maica lui DUMNEZEU,roaga-te pentru noi pacatosii,acum si in ceasul mortii noastre, AMIN! Rugaciunea se face 9 zile la rand,in fiecare zi se aprinde cate o lumanare alba.In a 9-a zi se publica.Se spun 3 dorinte,una pentru bani si doua imposibile,se vor indeplini chiar daca nu va vine sa credeti.DOAMNE AJUTA! Amin

    RăspundețiȘtergere
  34. RUGACIUNE MIRACULOASA PENTRU FECIOARA DIN JUQUILA
    (o aparitie miraculoasa a unei statui a Fecioarei facatoare de minuni dintr-o biserica din Mexic)

    Se face 9 zile la rind, in fiecare zi se aprinde o lumanare alba. In a noua zi publicati rugaciunea. Se pun 3 dorinte-una de bani(afaceri) si doua imposibile. Ele se vor indeplini chiar daca nu va vine sa credeti.

    Rugaciunea:

    Maica iubita, sfinta Fecioara din Juquila
    Fecioara a sperantei noastre, iarta-mi pacatele pentru ca sint multe
    viata noastra e a ta, fereste-ne de tot raul
    si daca in aceasta lume de nedreptate, mizerie si pacat
    vezi ca viata noastra a luat-o razna
    nu ne abandona!

    Maica iubita protejeaza pelerinii
    Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre!
    Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor
    Si painea care le-a fost furata, da-le-o inapoi!
    Fii langa noi toata viata noastra si
    elibereaza-ne de orice tip de pacat! Amen!

    Ii multumesc Fecioarei din Juquila pentru toate favorurile primite! Amen!

    Se spune de 9 ori Bucura-te Marie

    Bucura-te Marie plina de har Domnul este cu tine
    binecuvantata esti tu intre femei
    si binecuvantat este rodul pantecelui tau Iisus.
    Sfinta Marie maica lui Dumnezeu
    roaga-te pentru noi pacatosii
    acum si in ceasul mortii noastre.Amen!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stiti ca am facut rugaciunea in mai multe rinduri si marea mea dorinta s-a indeplinit.Maica Domnului face minuni mari pentru toata lumea doar trebuie sa va rugati Ei ,sa credeti in Ea si sa nu uitati Sa-i multumiti!Maica iubita ,Sfinta Fecioara de Juquila ,Fecioara a sperantei noastre Iarta-mi pacatele pentru ca sunt multe,viata noastra e a Ta ,Fereste-ne de tot raul si daca in aceasta lume de nedreptate,mizerie si pacat vezi ca viata noastra a luat-o razna nu ne abandona.Maica iubita protejeaza pelerinii,Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre!Acopera-i cu mantia Ta pe sarmanii fara de ajutorsi piinea ce le-a fost furata dale-o inapoi!Fii linga noi toata viata noastra si elibereaza-ne de orice tip de pacat.Amin! Se spune apoi de 9 ori Bucura-te Marie cea plina de har,Domnul este cu tine.Binecuvintata esti tu intre femei si binecuvintat este rodul pintecelui Tau , ca L-ai nascut pe Iisus Hristos Mintuitorul sufletelor noastre.Doamne roaga-te pentru noi acum si in clipa mortii noastre .Amin

      Ștergere
  35. RUGACIUNE MIRACULOASA PENTRU FECIOARA DIN JUQUILA
    (o aparitie miraculoasa a unei statui a Fecioarei facatoare de minuni dintr-o biserica din Mexic)

    Se face 9 zile la rind, in fiecare zi se aprinde o lumanare alba. In a noua zi publicati rugaciunea. Se pun 3 dorinte-una de bani(afaceri) si doua imposibile. Ele se vor indeplini chiar daca nu va vine sa credeti.

    Rugaciunea:

    Maica iubita, sfinta Fecioara din Juquila
    Fecioara a sperantei noastre, iarta-mi pacatele pentru ca sint multe
    viata noastra e a ta, fereste-ne de tot raul
    si daca in aceasta lume de nedreptate, mizerie si pacat
    vezi ca viata noastra a luat-o razna
    nu ne abandona!

    Maica iubita protejeaza pelerinii
    Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre!
    Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor
    Si painea care le-a fost furata, da-le-o inapoi!
    Fii langa noi toata viata noastra si
    elibereaza-ne de orice tip de pacat! Amen!

    Ii multumesc Fecioarei din Juquila pentru toate favorurile primite! Amen!

    Se spune de 9 ori Bucura-te Marie

    Bucura-te Marie plina de har Domnul este cu tine
    binecuvantata esti tu intre femei
    si binecuvantat este rodul pantecelui tau Iisus.
    Sfinta Marie maica lui Dumnezeu
    roaga-te pentru noi pacatosii
    acum si in ceasul mortii noastre.Amen!

    RăspundețiȘtergere
  36. Maica iubita, sfanta Fecioara de Juquila, Fecioara a sperantei noastre, iarta-mi pacatele pt ca sunt multe. Viata noastra e a ta, fereste-ne de tot raul si daca in aceasta lume de nedreptate, mizerie si pacat vezi ca viata noastra a luat-o razna,nu ne abandona! Maica iubita protejeaza pelerinii, fii alaturi de noi in toate drumurile noastre. Acopera-I cu mantia Ta pe sarmanii fara ajutor si painea ce le-a fost furata da-le-o innapoi! Fii langa noi in toata viata noastra si elibereaza-ne de orice tip de pacat! AMIN! Ii multumesc Fecioarei de Juquila pt toate favorurile primate! Amin! Apoi de 9 ori: Bucura-te Marie cea plina de har, Domnul este cu Tine, si binecuvantata esti Tu intre femei si este rodul trupului Tau Iisus Sf. Marie Maica lui D-zeu! Roaga-te pt noi pacatosii acum si in ceasul mortii noastre!Amin!

    RăspundețiȘtergere
  37. Maica iubita,Sfanta Fecioara din Juquila,Fecioara a sperantei noastre,Iarta-mi pacatele pentru ca sunt multe.viata noastra e a Ta,Ferete-ne de tot raul si daca in aceasta lume de nedreptate,mizerie si panat vezi ca viata noastra a luat-o razna,nu ne abandona!
    Maica iubita,Protejeaza pelerinii.Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre!
    Acopera-i cu mantia Ta pe sarmanii fara ajutor si painea care le-a fost furata,da-le-o inapoi!
    Fii langa noi toata viata noastra si elibereaza-ne de orice tip de pacat!AMIN!
    Ii multumesc Fecioarei din Juquila pentru toate favorurile primite!AMIN!
    Se spune de 9 ori:Bucura-te Marie plina de Har,Domnul este cu Tine.Binecuvantata Esti Tu intre femei si Binecuvantat este Rodul pantecului Tau Iisus.Sfanta Marie maica Lui Dumnezeu,Roaga-te pentru noi pacatosii acum si in ceasul morti noastre.AMIN!

    RăspundețiȘtergere
  38. Maica iubita,Sfanta Fecioara din Juquila,Fecioara a sperantei noastre,Iarta-mi pacatele pentru ca sunt multe.viata noastra e a Ta,Ferete-ne de tot raul si daca in aceasta lume de nedreptate,mizerie si panat vezi ca viata noastra a luat-o razna,nu ne abandona!
    Maica iubita,Protejeaza pelerinii.Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre!
    Acopera-i cu mantia Ta pe sarmanii fara ajutor si painea care le-a fost furata,da-le-o inapoi!
    Fii langa noi toata viata noastra si elibereaza-ne de orice tip de pacat!AMIN!
    Ii multumesc Fecioarei din Juquila pentru toate favorurile primite!AMIN!
    Se spune de 9 ori:Bucura-te Marie plina de Har,Domnul este cu Tine.Binecuvantata Esti Tu intre femei si Binecuvantat este Rodul pantecului Tau Iisus.Sfanta Marie maica Lui Dumnezeu,Roaga-te pentru noi pacatosii acum si in ceasul morti noastre.AMIN!

    RăspundețiȘtergere
  39. Maica iubita,Sfanta Fecioara de Juquila,Fecioara a sperantei noastre,iarta-mi pacatele pentru ca sunt multe.Viata noastra e a Ta,fereste-ne de tot raul si daca in aceasta lume de nedreptate,mizerie si pacat,vezi ca viata noastra a luat-o razna,NU NE ABANDONA! Maica iubita protejeaza pelerinii,Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre.Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor si painea ce le-a fost furata dale-o inapoi.Fii langa noi in toata viata noastra si elibereaza-ne de orice tip de pacat! AMIN! Ii multumesc FECIOAREI DE JUQUILA,pentru toate favorurile primite!AMIN! Dupa care se spune de 9 ori rugaciunea "BUCURATE MARIE"Bucurate Marie cea plina de har,Domnul este cu tine ,Binecuvantata esti Tu intre femei si este rodul trupului tau ISUS,Sfanta Marie Maica lui DUMNEZEU,roaga-te pentru noi pacatosii,acum si in ceasul mortii noastre, AMIN! Rugaciunea se face 9 zile la rand,in fiecare zi se aprinde cate o lumanare alba.In a 9-a zi se publica.Se spun 3 dorinte,una pentru bani si doua imposibile,se vor indeplini chiar daca nu va vine sa credeti.DOAMNE AJUTA!

    RăspundețiȘtergere
  40. RUGACIUNE MIRACULOASA PENTRU FECIOARA DIN JUQUILA
    (o aparitie miraculoasa a unei statui a Fecioarei facatoare de minuni dintr-o biserica din Mexic)

    Se face 9 zile la rind, in fiecare zi se aprinde o lumanare alba. In a noua zi publicati rugaciunea. Se pun 3 dorinte-una de bani(afaceri) si doua imposibile. Ele se vor indeplini chiar daca nu va vine sa credeti.

    Rugaciunea:

    Maica iubita, sfinta Fecioara din Juquila
    Fecioara a sperantei noastre, iarta-mi pacatele pentru ca sint multe
    viata noastra e a ta, fereste-ne de tot raul
    si daca in aceasta lume de nedreptate, mizerie si pacat
    vezi ca viata noastra a luat-o razna
    nu ne abandona!

    Maica iubita protejeaza pelerinii
    Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre!
    Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor
    Si painea care le-a fost furata, da-le-o inapoi!
    Fii langa noi toata viata noastra si
    elibereaza-ne de orice tip de pacat! Amen!

    Ii multumesc Fecioarei din Juquila pentru toate favorurile primite! Amen!

    Se spune de 9 ori Bucura-te Marie

    Bucura-te Marie plina de har Domnul este cu tine
    binecuvantata esti tu intre femei
    si binecuvantat este rodul pantecelui tau Iisus.
    Sfinta Marie maica lui Dumnezeu
    roaga-te pentru noi pacatosii
    acum si in ceasul mortii noastre.Amen!

    RăspundețiȘtergere
  41. RUGACIUNE MIRACULOASA PENTRU FECIOARA DIN JIQUILA
    se face 9zile la rind,in fiecare zi se aprinde o luminare alba
    In a noua zi publicati rugaciunea.Se spun trei dorinte una de afaceri(bani)si doua imposibele.Ele se vor indepleni chear daca nu va vine sa credeti.Doamne ajuta!AMIN!!,


    Maica iubita Sfinta Fecioara din Juquila
    Feceara a sperantei noastre,iarta-mi pacatele
    Viata noastra e a ta,ferestene de tot raul
    sidaca in aceasta lume de nedreptate,mizerie si pacat
    vezi ca viata noastra a luat-o raznanu ne abandona







    Maica iubita protejaza pelerinii
    Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre!
    Acoperei cu mantiea ta pe sarmaniifara ajutor!
    Si piinea care lea fos furatada-le-o inapoi
    Fii linga noitoata veata noastra si elibereazane
    de orce tip de pacat.AMIN!!!

    Iti multumesc Fecioara din Juquila pentru toate favorile primite.AMIN!!!

    Se spune de 9 ori BUCURATE MARIE!
    Bucura-te Marie plina de har Domnul este cu tine
    binecuvintata esti tu intre femei
    si binecuvintat este rodul pintecelui tau Isus!Sfinta Marie maica lui Dumnezeu
    raogate pentru noi pacatosii
    acum si in ceasul mortii noastre.AMIN!!!

    DOAMNE AJUTA si eartane pacatele noastre vazute si cele nevazute.Amin!!!

    RăspundețiȘtergere
  42. RUGACIUNE MIRACULOASA PENTRU FECIOARA DIN JUQUILA
    (o aparitie miraculoasa a unei statui a Fecioarei facatoare de minuni dintr-o biserica din Mexic)

    Se face 9 zile la rind, in fiecare zi se aprinde o lumanare alba. In a noua zi publicati rugaciunea. Se pun 3 dorinte-una de bani(afaceri) si doua imposibile. Ele se vor indeplini chiar daca nu va vine sa credeti.

    Rugaciunea:

    Maica iubita, sfinta Fecioara din Juquila
    Fecioara a sperantei noastre, iarta-mi pacatele pentru ca sint multe
    viata noastra e a ta, fereste-ne de tot raul
    si daca in aceasta lume de nedreptate, mizerie si pacat
    vezi ca viata noastra a luat-o razna
    nu ne abandona!

    Maica iubita protejeaza pelerinii
    Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre!
    Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor
    Si painea care le-a fost furata, da-le-o inapoi!
    Fii langa noi toata viata noastra si
    elibereaza-ne de orice tip de pacat! Amen!

    Ii multumesc Fecioarei din Juquila pentru toate favorurile primite! Amen!

    Se spune de 9 ori Bucura-te Marie

    Bucura-te Marie plina de har Domnul este cu tine
    binecuvantata esti tu intre femei
    si binecuvantat este rodul pantecelui tau Iisus.
    Sfinta Marie maica lui Dumnezeu
    roaga-te pentru noi pacatosii

    RăspundețiȘtergere
  43. luci multumeste sfintei fecioare din iuquila si publica rugaciunea in ziua a 9 de rugaciune RUGACIUNE MIRACULOASA PENTRU FECIOARA DIN JUQUILA
    (o aparitie miraculoasa a unei statui a Fecioarei facatoare de minuni dintr-o biserica din Mexic)

    Se face 9 zile la rind, in fiecare zi se aprinde o lumanare alba. In a noua zi publicati rugaciunea. Se pun 3 dorinte-una de bani(afaceri) si doua imposibile. Ele se vor indeplini chiar daca nu va vine sa credeti.

    Rugaciunea:

    Maica iubita, sfinta Fecioara din Juquila
    Fecioara a sperantei noastre, iarta-mi pacatele pentru ca sint multe
    viata noastra e a ta, fereste-ne de tot raul
    si daca in aceasta lume de nedreptate, mizerie si pacat
    vezi ca viata noastra a luat-o razna
    nu ne abandona!

    Maica iubita protejeaza pelerinii
    Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre!
    Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor
    Si painea care le-a fost furata, da-le-o inapoi!
    Fii langa noi toata viata noastra si
    elibereaza-ne de orice tip de pacat! Amen!

    Ii multumesc Fecioarei din Juquila pentru toate favorurile primite! Amen!

    Se spune de 9 ori Bucura-te Marie

    Bucura-te Marie plina de har Domnul este cu tine
    binecuvantata esti tu intre femei
    si binecuvantat este rodul pantecelui tau Iisus.
    Sfinta Marie maica lui Dumnezeu
    roaga-te pentru noi pacatosii

    RăspundețiȘtergere
  44. am si eu o rugaciune foarte buna.
    MMaica iubita,SFANTA FECIOARA DE JAQUILA,FECIOARA a sperantei noastra,iarta mi pacatele pt ca sunt multe.viata noastra e a Ta,fereste ne de tot raul,si daca in aceasta lume de nedreptate,mizerie si pacat,vezi ca viata noastra a luat o razna ,nu ne abandona!
    Maica iubita protejeaza pelerinii,Fii alatuti de noi in toate drumurile noastre.Acopera i cu mantia Tape sarmanii fara ajutorsi painea ce le a fost furata dale o inapoi.Fii langa noi in toata viata noastra si elibereaza ne de orice tip de pacat !AMIN!
    Ii mulltumesc Fecioarei De Jaquila pt toate favorurile primite !amin!
    apoi se spune rugaciunea BUCURA TE MARIE de 9 ori:
    Bucura te Marie ce plina de har ,Domnul este cu Tine ,Binecuvanta ta esti Tu intre femei si este rodul Trupului Tau IISUS,Sfanta Marie Maica LUI DUMNEZEU,roaga te pt noi pacatosii,acum si in ceasul mortii noastra ,AMIN
    rugaciunea se face 9 zile la rand ,se aprinde cate o lumainare alba si in a-9-a zi se publica .se pun 3 dorinte :una pt bani si doua la alegere,se vor implini chiar daca nu va vine sa crede ti
    DOAMNE AJUTA!

    RăspundețiȘtergere
  45. Si eu am crezut si cred in aceasta rugaciune si am citit-o 9 zile si doresc sa o public!

    Rugaciune miraculoasa pentru Fecioara din Juquila

    Se face 9 zile la rand, in fiecare zi se aprinde o lumanare alba. In a 9 zi se publica. Se pun 3 dorinte : una de bani si doua imposibile. Ele se vor indeplini chiar daca nu va vine sa credeti.

    Maica iubita, Sfanta Fecioara din Juquila
    Fecioara a sperantei noastre, iarta-mi pacatele pentru ca sunt multe
    Viata noastra e a ta, fereste-ne de tot raul
    Si daca in aceasta lume de nedreptate, mizerie si pacat
    Vezi ca viata noastra a luat-o razna, nu ne abandona!

    Maica iubita protejeaza pelerinii
    Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre!
    Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor
    Si painea care le-a fost furata, da-le-o inapoi!
    Fii alaturi de noi toata viata noastra si
    elibereaza-ne de orice tip de pacat! Amin!

    Ii multumesc Fecioarei din Juquila pentru toate favorurile primite! Amin!

    Se spune de 9 ori Bucura-te Marie

    Bucura-te Marie cea plina de har Domnul este cu tine
    Binecuvantata esti intre femei
    si binecuvantat este rodul pantecului tau Isus
    Sfanta Marie maica lui Dumnezeu
    roaga-te pentru noi pacatosii
    acum si in ceasul mortii noastre. Amin!

    Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 19 noiembrie 2013 ora 8.51

      Si eu am crezut si cred in aceasta rugaciune si am citit-o 9 zile si doresc sa o public!

      Rugaciune miraculoasa pentru Fecioara din Juquila

      Se face 9 zile la rand, in fiecare zi se aprinde o lumanare alba. In a 9 zi se publica. Se pun 3 dorinte : una de bani si doua imposibile. Ele se vor indeplini chiar daca nu va vine sa credeti.

      Maica iubita, Sfanta Fecioara din Juquila
      Fecioara a sperantei noastre, iarta-mi pacatele pentru ca sunt multe
      Viata noastra e a ta, fereste-ne de tot raul
      Si daca in aceasta lume de nedreptate, mizerie si pacat
      Vezi ca viata noastra a luat-o razna, nu ne abandona!

      Maica iubita protejeaza pelerinii
      Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre!
      Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor
      Si painea care le-a fost furata, da-le-o inapoi!
      Fii alaturi de noi toata viata noastra si
      elibereaza-ne de orice tip de pacat! Amin!

      Ii multumesc Fecioarei din Juquila pentru toate favorurile primite! Amin!

      Se spune de 9 ori Bucura-te Marie

      Bucura-te Marie cea plina de har Domnul este cu tine
      Binecuvantata esti intre femei
      si binecuvantat este rodul pantecului tau Isus
      Sfanta Marie maica lui Dumnezeu
      roaga-te pentru noi pacatosii
      acum si in ceasul mortii noastre. Amin!

      Doamne ajuta!

      Ștergere
    2. Doamne ajutai pe toti!

      Ștergere
  46. si eu cred in toate rugaciunele pentru ca stiu ca Domnul si Maica lui sint cu noi!Amin!

    RăspundețiȘtergere
  47. Astazi sunt 9 zile de cand am incepuet sa ma rog la Sfanta fecioara de Jaquila,si doresc din tot sufletul sa o public!
    Maica Iubita, Sfanta fecioara de Jaquila, Fecioara a sperantei noastre iarta-mi pacatele pentru ca sunt multe.Viata noastra e a Ta, fereste-ne de tot raul si daca in aceasta lume de nedreptate, mizerie si pacat, vezi ca viata noastra a luat-o razna, NU NE ABANDONA! Maica Iubita protejeaza pelerinii, Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre.Acopera-i cu mantia Ta pe sarmanii fara ajutor si painea ce le-o fost furata dale-o inapoi. Fii langa noi, in toata viata noastra si elibereaza-ne de orice tip de pacat! Amin!
    Iti multumesc Fecioara de Jaquila pentru toate favorurile primite! Amin!
    Dupa care se spune de 9 ori rugaciunea: Bucura-te Marie cea plina de har, Domnul este cu tine, Binecuvantata ti Tu intre femei si este rodul trupului tau Isus, Sfanta Marie Maica lui Dumnezeu, roaga-te pentru noi pacatosii, acum si in ceasul mortii noastre! Amin!
    Rugaciunea se face 9 zile la rand, in fiecare zi se aprinde cate o lumanare alba. In a 9 zi se publica.
    Se pun 3 dorinte, una pentru bani si 2 imposibile se vor indeplini chiar daca nu va vine sa credeti!
    Doamne Ajuta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. astazi si 9 zile de cind am inceput sa ma rog la sfinta fecioara de jaquila si doresc sa o public Maica iubita sfinta fecioara de jaquila fecioara a sperantei noaste iarta mi pacatele pentru ca sint multe .Viata noastra e a ta fereste ne de tot raul si daca in aceasta lume de nedreptate, mizerie si pacat ,vezi ca viata noastra a luat o razna Nu ne abandona !Maica iubita protejaza pelerinii,fii alaturi de noi in toate drumurile noaste.Acopera i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor si painea ce le o fost furata dale o inapoi.Fii linga noi,in toata viata noastra si elibereaza ne de orice tip de pacat!Amin! Iti multumesc fecioara de jaquila pentru toate favorurile primite!Amin! Dupa care se spune de 9 oro rugacinea:Bucura te maria cea plina de har,domnul este cu tine binecuvintata ti tu intre femei si este rodul trupului tau isus, Sfinta mariemaica lui dumnezeu roaga te pentru noi pacatosii,acum si in ceasul mortii noaste !Amin!rugacuinea se face 9 zile la rand in fiecare zi se aprinde cate o luminare alba in a 9 zi se publica se pun 3 dorinte una pentru bani si 2 imposibile se vor indeplini chiar daca nu va vine sa credeti!DOAMNE AJUTA!

      Ștergere
  48. Am si eu o rugaciune foarte buna,"Rugaciune Miraculoasa Pentru Maica Din Juquila"
    se face 9 zile la rind, in fiecare zi se aprinde o luminare alba.In a noua zi publicati rugaciunea.Se pun 3 dorinte una de bani (afaceri) si doua imposibele.Ele se vor indeplini kear daka nu va vine sa credeti.AMIN si cu DOAMNE AJUTA!!!


    Maica iubita Sfinta Fecioara Din Juquila
    Feceoara a sperantei noastre, iartami toate pacatele pentru ca sunt multe
    Viata noastra e ata ,fereste-ne de tot raul
    Si dca in aceasta lume de nedreptate,mizerie si pacat
    Vezi ca viata noastra a luat-o razna nu ne abandona.

    Maica iubita protejeaza pelerinii
    Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre!
    Acoperei mantia ta pe sarmanii fara ajutor
    Si pinea care l-ea fost furata, da-le-o inapoi!
    Fii linga noi toata veata noastra si elibereaza-ne de orce tip de pacat!AMIN!!!

    se spune de 9 ori BUCURA-TE MARIE
    Bucurate Marie cea plina de har Domnul este cu tine
    Binecuvintata esti tu intre femei
    Si binecuvintat este rodul pintecelui tau IISUS
    SFINTA MARIE maica lui DUMNEZEU
    roagate pentru noi pacatosii
    acum si in ceasul mortii noastre. AMIN!!!

    Doamne ajuta la toata lumea!

    RăspundețiȘtergere
  49. Rugaciune:
    Maica iubita,Sfanta Fecioara de Juquila,
    Fecioara a sperantei noastre,iarta-mi pacatele pentru ca sunt multe.
    Viata noastra e a Ta,fereste-ne de tot raul si daca in aceasta lume de nedreptate,mizerie si pacat,vezi ca viata noastra a luat-o razna,NU NE ABANDONA!
    Maica iubita protejeaza pelerinii,Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre.
    Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor si painea ce le-a fost furata dale-o inapoi.
    Fii langa noi in toata viata noastra si elibereaza-ne de orice tip de pacat! AMIN!
    Ii multumesc FECIOAREI DE JUQUILA,pentru toate favorurile primite!AMIN!
    Dupa care se spune de 9 ori rugaciunea
    "BUCURATE MARIE"Bucurate Marie cea plina de har,Domnul este cu tine ,Binecuvantata esti Tu intre femei si este rodul trupului tau ISUS,Sfanta Marie Maica lui DUMNEZEU,roaga-te pentru noi pacatosii,acum si in ceasul mortii noastre, AMIN!
    Rugaciunea se face 9 zile la rand,in fiecare zi se aprinde cate o lumanare alba.
    In a 9-a zi se publica.Se spun 3 dorinte,una pentru bani si doua imposibile,se vor indeplini chiar daca nu va vine sa credeti.
    DOAMNE AJUTA!

    RăspundețiȘtergere
  50. Se face 9 zile la rand si in fiecare zi se aprinde o lumanare alba. In a 9-a zi, publicati rugaciunea. Se pun 3 dorinte - una de bani si 2 imposibile. Ele se vor implini chiar daca nu credeti. Rugaciunea: " Maica iubita, Sfanta Fecioara din Juquila, Fecioara a sperantei noastre, iarta-mi pacatele pentru ca sunt multe, viata mea este a ta, fereste-ma de tot raul si daca in aceasta lume de nedreptate, mizerie si pacat vezi ca viata mea a luat-o razna, nu ma abandona! Maica iubita protejeaza pelerinii! Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre! Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor si painea care le-a fost furata, da-le-o inapoi! Fii langa noi toata viata noastra si elibereaza-ne de orice tip de pacat! Amin! Multumesc Fecioarei din Juquila pentru toate favorurile primite! Amin!

    RăspundețiȘtergere
  51. Rugaciunea este sfanta si pentru asta va voi recomanda o rugaciune folositoare
    Se face 9 zile la rind, in fiecare zi se aprinde o lumanare alba. In a noua zi publicati rugaciunea. Se pun 3 dorinte-una de bani (afaceri) si doua imposibile. Ele se vor indeplini chiar daca nu va vine sa credeti.

    Maica iubita, sfinta Fecioara din Juquila Fecioara a sperantei noastre, iarta-mi pacatele pentru ca sint multe viata noastra e a ta, fereste-ne de tot raul si daca in aceasta lume de nedreptate, mizerie si pacat vezi ca viata noastra a luat-o razna nu ne abandona! Maica iubita protejeaza pelerinii Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre! Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor Si piinea care le-a fost furata, da-le-o inapoi!
    Fii linga noi toata viata noastra si elibereaza-ne de orice tip de pacat! Amen!

    II multumesc Fecioarei din Juquila pentru toate favorurile primite! Amen!

    Se spune de 9 ori Bucura-te Marie

    Bucura-te Marie plina de har Domnul este cu tine binecuvintata esti tu intre femei
    si binecuvintat este rodul pintecelui tau Iisus. Sfinta Marie Maica lui Dumnezeu
    roaga-te pentru noi pacatosii acum si in ceasul mortii noastre. Amen!

    RăspundețiȘtergere
  52. MAICA IUBITA, SFINTA FECIOARA DE JUQUILA, FECIOARA A SPERANTEI NOASTRE, IARTA-MI PACATELE, PENTRU CA SINT MULTE. VIATA NOASTRA, E A TA, FERESTE-NE DE TOT RAUL, SI DACA IN ACEASTA LUME DE NEDREPTATE, MIZERIE SI PACAT, VEZI, CA VIATA NOASTRA A LUAT-O RAZNA, NU NE ABANDONA ! MAICA IUBITA, PROTEJEAZA PELERINII, FII, ALATURI DE NOI, IN TOATE DRUMURILE NOASTRE. ACOPERA-I CU MANTIA TA, PE SARMANII FARA AJUTOR, SI, PIINEA CE LE-A FOST FURATA, DALE-O INAPOI. FII LINGA NOI, IN TOATA VIATA NOASTRA, SI ELIBEREAZA-NE, DE ORICE TIP DE PACAT. AMIN ! II MULTUMESC FECIOAREI DE JUQUILA PENTRU TOATE FAVORURILE PRIMITE. AMIN ! DUPA CARE SE SPUNE, RUGACIUNEA, "BUCURA-TE MARIE, CEA PLINA DE HAR..." DE 9 ORI...IN A 9 ZI, SE PUBLICA, SI SE PUN 3 DORINTE, 1 DE BANI, SI 2 IMPOSIBILE, SI SE VOR IMPLINI, CHIAR DACA NU CREZI...SE APRINDE CITE O LUMINARE ALBA... Rugati-va cu tarie , are efect. Doamne ajuta la toata lumea

    RăspundețiȘtergere
  53. Am o intrebare pt cei care au facut rugaciunea,
    Dorintele se rostesc la sfarsitul celor 9 zile sau in fiecare zi din cele 9 la sfarsitul rugaciunii?
    Multumesc,

    RăspundețiȘtergere
  54. “Am gasit aici o rugaciune ajutatoare la vreme de probleme pe care le intampini in viata.Am facut aceasta rugaciune si acolo scria ca la terminare ei(9 zile)trebuie sa o public,o redau mai jos cu multumiri.
    “Maica iubita ,Sfanta Fecioara din Juquila,Fecioara a sperantei noastre,iarta-mi pacatele pentru ca sunt multe.Viata noastra e a ta.Fereste-ne de tot raul si daca in aceasta lume de nedreptate,mizerie si pacat,vezi ca viata noastra a luat-o razna NU NE ABANDONA! Maica iubita protejeaza pelerinii,fii alaturi de noi in toate drumurile noastre.Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor si painea ce le-a fost furata dale-o inapoi.
    Fii langa noi toata viata noastra si elibereaza-ne de orice tip de pacat!AMIN!
    Ii multumesc FECIOAREI DIN JUQUILA pentru toate favorurile primite!AMIN!
    Se spune de 9 ori rugaciunea:

    “BUCURA-TE MARIE…Bucura-te Marie cea plina de har,Domnul este cu tine,binecuvantata esti tu intre femei si binecuvantat este rodul trupului tau ISUS.Sfanta Marie Maica lui Dumnezeu,roaga-te pentru noi pacatosii.Acum si in ceasul mortii noastre.AMIN!
    Rugaciunea se face 9 zile la rand.In fiecare zi se aprinde o lumanare alba.In a-9-a zi publicati rugaciunea.Se spun 3 dorinte,una pentru bani si 2 imposibile,ele se vor indeplini chiar daca nu va vine sa credeti.

    RăspundețiȘtergere
  55. RUGACIUNE MIRACULOASA CATRE SF MARIA DIN JUGUILA MAICA IUBITA,SF FECIOARA DIN JUQUILA,FECIOARA SPERANTEI NOASTRE,IARTAMI PACATELE PT CA SINT MULTE.VIATA NOASTRA IE A TA,FERESTENE DE TOT RAUL SI DACA IN ACEASTA LUME DE NEDREPTATE,MIZERIE SI PACAT,VEZI CA VIATA NOASTRA A LUATO RAZNA NU NE ABANDONA.MAICA IUBITA PROTEJAZA PELERINII,FI ALATURI DE NOI IN TOATE DRUMURILE NOASTRE.ACOPERAI CU MANTIA TA PE SARMANI FARA AJUTOR SI PIINEA CE LEA FOST FURATA DALEO INAPOI.FI LINGA NOI TOATA VIATA NOASTRA SI ELIBEREAZANE DE ORCE TIP DE PACAT,AMIN. II MULTUMESC SF FECOARE DIN JUQUILA PT TOATE FAVORURILE PRIMITE ,AMIN. SE SPUNE DE 9 ORI BUCURATE MARIE BUCURATE MARIE PLINA DE HAR,DOMNUL ESTE CU TINE,BINECUVINTATA IESTI TU INTRE FEMEI SI BINECUVINTAT ESTE RODUL TRUPULUI TAU ISUS.SFINTA MARIE MAICA LUI DUMNEZEU,ROAGATE PENTRU NOI PACATOSII,ACUM SIN CEASUL MORTI NOASTRE AMIN. RUGACIUNEA SE CITESTE 9 ZILE IAR IN CEA DE A 9 SE PUBLICA.SE PUN TREI DORINTE ,DINTRE CARE UNA DE BANI SAU AFACERI SI DOUA NE IMPLINITE.DOAMNE AJUTA LA TOATA LUMEA

    RăspundețiȘtergere
  56. Maica iubita,Sfanta Fecioara de Juquila,Fecioara a sperantei noastre,iarta-mi pacatele pentru ca sunt multe.Viata noastra e a Ta,fereste-ne de tot raul si daca in aceasta lume de nedreptate,mizerie si pacat,vezi ca viata noastra a luat-o razna,NU NE ABANDONA! Maica iubita protejeaza pelerinii,Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre.Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor si painea ce le-a fost furata dale-o inapoi.Fii langa noi in toata viata noastra si elibereaza-ne de orice tip de pacat! AMIN! Ii multumesc FECIOAREI DE JUQUILA,pentru toate favorurile primite!AMIN! Dupa care se spune de 9 ori rugaciunea "BUCURATE MARIE"Bucurate Marie cea plina de har,Domnul este cu tine ,Binecuvantata esti Tu intre femei si este rodul trupului tau ISUS,Sfanta Marie Maica lui DUMNEZEU,roaga-te pentru noi pacatosii,acum si in ceasul mortii noastre, AMIN! Rugaciunea se face 9 zile la rand,in fiecare zi se aprinde cate o lumanare alba.In a 9-a zi se publica.Se spun 3 dorinte,una pentru bani si doua imposibile,se vor indeplini chiar daca nu va vine sa credeti.DOAMNE AJUTA

    RăspundețiȘtergere
  57. Maica iubita, sfinta Fecioara din Juquila
    Fecioara a sperantei noastre, iarta-mi pacatele pentru ca sint multe
    viata noastra e a ta, fereste-ne de tot raul
    si daca in aceasta lume de nedreptate, mizerie si pacat
    vezi ca viata noastra a luat-o razna
    nu ne abandona!

    Maica iubita protejeaza pelerinii
    Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre!
    Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor
    Si painea care le-a fost furata, da-le-o inapoi!
    Fii langa noi toata viata noastra si
    elibereaza-ne de orice tip de pacat! Amen!

    Ii multumesc Fecioarei din Juquila pentru toate favorurile primite! Amen!

    Bucura-te Marie, Bucura-te Marie, Bucura-te Marie, Bucura-te Marie, Bucura-te Marie,Bucura-te Marie,
    Bucura-te Marie, Bucura-te Marie, Bucura-te Marie,
    Bucura-te Marie plina de har Domnul este cu tine
    binecuvantata esti tu intre femei
    si binecuvantat este rodul pantecelui tau Iisus.
    Sfinta Marie maica lui Dumnezeu
    roaga-te pentru noi pacatosii
    acum si in ceasul mortii noastre.Amen!

    RăspundețiȘtergere
  58. Maica iubita ,Sfanta fecioara din Juquite,Fecioara a sperantei noastre,iartami pacatele penttru ca sunt multe,viata noastra e a ta ferestene de tot raul ,si daca in acesata lume de nedrepatate,mizerie,si pacat vezi ca viata noastra a luat-o razna nu ne abandona.Maica iubita protejeaza pelerinii fii alaturi de noi in toate drumurile noastre.acepara-i cu mantia ta pe sarmani fara ajutor si painea care le-a fost furata da-le-o ianpoi.Fi langa noi taoat viata si elibereaza-ne de orice tip de pacat .amin.
    Iti multumesc Fecioara din Juquile pentru favorurile primite.Amin
    si acum se spune de 9 ori Bucurate Maria
    Bucura-te Maria cea plina de har,Domnul este cu tine,binecuvantata esti u intre femei si binecuvantata este rodul pantecului tau Iisus,Sfanta Marie maica lui Dumnezeu
    Roagate pentru noi pacatosii acum si in ceasul mortii noastre .Amin
    Doamne ajuta

    RăspundețiȘtergere
  59. Rugaciunea este sfanta si pentru asta va voi recomanda o rugaciune folositoare
    Se face 9 zile la rind, in fiecare zi se aprinde o lumanare alba. In a noua zi publicati rugaciunea. Se pun 3 dorinte-una de bani (afaceri) si doua imposibile. Ele se vor indeplini chiar daca nu va vine sa credeti.

    Maica iubita, sfinta Fecioara din Juquila Fecioara a sperantei noastre, iarta-mi pacatele pentru ca sint multe viata noastra e a ta, fereste-ne de tot raul si daca in aceasta lume de nedreptate, mizerie si pacat vezi ca viata noastra a luat-o razna nu ne abandona! Maica iubita protejeaza pelerinii Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre! Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor Si piinea care le-a fost furata, da-le-o inapoi!
    Fii linga noi toata viata noastra si elibereaza-ne de orice tip de pacat! Amen!

    II multumesc Fecioarei din Juquila pentru toate favorurile primite! Amen!

    Se spune de 9 ori Bucura-te Marie

    Bucura-te Marie plina de har Domnul este cu tine binecuvintata esti tu intre femei
    si binecuvintat este rodul pintecelui tau Iisus. Sfinta Marie Maica lui Dumnezeu
    roaga-te pentru noi pacatosii acum si in ceasul mortii noastre. Amen!

    RăspundețiȘtergere
  60. RUGACIUNE MIRACULOASA PENTRU FECIOARA DIN JUQUILA
    (o aparitie miraculoasa a unei statui a Fecioarei facatoare de minuni dintr-o biserica din Mexic)

    Se face 9 zile la rind, in fiecare zi se aprinde o lumanare alba. In a noua zi publicati rugaciunea. Se pun 3 dorinte-una de bani(afaceri) si doua imposibile. Ele se vor indeplini chiar daca nu va vine sa credeti.

    Rugaciunea:

    Maica iubita, sfinta Fecioara din Juquila
    Fecioara a sperantei noastre, iarta-mi pacatele pentru ca sint multe
    viata noastra e a ta, fereste-ne de tot raul
    si daca in aceasta lume de nedreptate, mizerie si pacat
    vezi ca viata noastra a luat-o razna
    nu ne abandona!

    Maica iubita protejeaza pelerinii
    Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre!
    Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor
    Si painea care le-a fost furata, da-le-o inapoi!
    Fii langa noi toata viata noastra si
    elibereaza-ne de orice tip de pacat! Amen!

    Ii multumesc Fecioarei din Juquila pentru toate favorurile primite! Amen!

    Bucura-te Marie plina de har Domnul este cu tine
    binecuvantata esti tu intre femei
    si binecuvantat este rodul pantecelui tau Iisus.
    Sfinta Marie maica lui Dumnezeu
    roaga-te pentru noi pacatosii
    acum si in ceasul mortii noastre.Amen!

    Bucura-te Marie plina de har Domnul este cu tine
    binecuvantata esti tu intre femei
    si binecuvantat este rodul pantecelui tau Iisus.
    Sfinta Marie maica lui Dumnezeu
    roaga-te pentru noi pacatosii
    acum si in ceasul mortii noastre.Amen!

    Bucura-te Marie plina de har Domnul este cu tine
    binecuvantata esti tu intre femei
    si binecuvantat este rodul pantecelui tau Iisus.
    Sfinta Marie maica lui Dumnezeu
    roaga-te pentru noi pacatosii
    acum si in ceasul mortii noastre.Amen!

    Bucura-te Marie plina de har Domnul este cu tine
    binecuvantata esti tu intre femei
    si binecuvantat este rodul pantecelui tau Iisus.
    Sfinta Marie maica lui Dumnezeu
    roaga-te pentru noi pacatosii
    acum si in ceasul mortii noastre.Amen!

    Bucura-te Marie plina de har Domnul este cu tine
    binecuvantata esti tu intre femei
    si binecuvantat este rodul pantecelui tau Iisus.
    Sfinta Marie maica lui Dumnezeu
    roaga-te pentru noi pacatosii
    acum si in ceasul mortii noastre.Amen!

    Bucura-te Marie plina de har Domnul este cu tine
    binecuvantata esti tu intre femei
    si binecuvantat este rodul pantecelui tau Iisus.
    Sfinta Marie maica lui Dumnezeu
    roaga-te pentru noi pacatosii
    acum si in ceasul mortii noastre.Amen!

    Bucura-te Marie plina de har Domnul este cu tine
    binecuvantata esti tu intre femei
    si binecuvantat este rodul pantecelui tau Iisus.
    Sfinta Marie maica lui Dumnezeu
    roaga-te pentru noi pacatosii
    acum si in ceasul mortii noastre.Amen!

    Bucura-te Marie plina de har Domnul este cu tine
    binecuvantata esti tu intre femei
    si binecuvantat este rodul pantecelui tau Iisus.
    Sfinta Marie maica lui Dumnezeu
    roaga-te pentru noi pacatosii
    acum si in ceasul mortii noastre.Amen!

    Bucura-te Marie plina de har Domnul este cu tine
    binecuvantata esti tu intre femei
    si binecuvantat este rodul pantecelui tau Iisus.
    Sfinta Marie maica lui Dumnezeu
    roaga-te pentru noi pacatosii
    acum si in ceasul mortii noastre.Amen!

    RăspundețiȘtergere
  61. RUGACIUNE MIRACULOASA PENTRU FECIOARA DIN JUQUILA
    (o aparitie miraculoasa a unei statui a Fecioarei facatoare de minuni dintr-o biserica din Mexic)

    Se face 9 zile la rind, in fiecare zi se aprinde o lumanare alba. In a noua zi publicati rugaciunea. Se pun 3 dorinte-una de bani(afaceri) si doua imposibile. Ele se vor indeplini chiar daca nu va vine sa credeti.

    Rugaciunea:

    Maica iubita, sfinta Fecioara din Juquila
    Fecioara a sperantei noastre, iarta-mi pacatele pentru ca sint multe
    viata noastra e a ta, fereste-ne de tot raul
    si daca in aceasta lume de nedreptate, mizerie si pacat
    vezi ca viata noastra a luat-o razna
    nu ne abandona!

    Maica iubita protejeaza pelerinii
    Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre!
    Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor
    Si painea care le-a fost furata, da-le-o inapoi!
    Fii langa noi toata viata noastra si
    elibereaza-ne de orice tip de pacat! Amen!

    Ii multumesc Fecioarei din Juquila pentru toate favorurile primite! Amen!

    Bucura-te Marie plina de har Domnul este cu tine
    binecuvantata esti tu intre femei
    si binecuvantat este rodul pantecelui tau Iisus.
    Sfinta Marie maica lui Dumnezeu
    roaga-te pentru noi pacatosii
    acum si in ceasul mortii noastre.Amen!

    Bucura-te Marie plina de har Domnul este cu tine
    binecuvantata esti tu intre femei
    si binecuvantat este rodul pantecelui tau Iisus.
    Sfinta Marie maica lui Dumnezeu
    roaga-te pentru noi pacatosii
    acum si in ceasul mortii noastre.Amen!

    Bucura-te Marie plina de har Domnul este cu tine
    binecuvantata esti tu intre femei
    si binecuvantat este rodul pantecelui tau Iisus.
    Sfinta Marie maica lui Dumnezeu
    roaga-te pentru noi pacatosii
    acum si in ceasul mortii noastre.Amen!

    Bucura-te Marie plina de har Domnul este cu tine
    binecuvantata esti tu intre femei
    si binecuvantat este rodul pantecelui tau Iisus.
    Sfinta Marie maica lui Dumnezeu
    roaga-te pentru noi pacatosii
    acum si in ceasul mortii noastre.Amen!

    Bucura-te Marie plina de har Domnul este cu tine
    binecuvantata esti tu intre femei
    si binecuvantat este rodul pantecelui tau Iisus.
    Sfinta Marie maica lui Dumnezeu
    roaga-te pentru noi pacatosii
    acum si in ceasul mortii noastre.Amen!

    Bucura-te Marie plina de har Domnul este cu tine
    binecuvantata esti tu intre femei
    si binecuvantat este rodul pantecelui tau Iisus.
    Sfinta Marie maica lui Dumnezeu
    roaga-te pentru noi pacatosii
    acum si in ceasul mortii noastre.Amen!

    Bucura-te Marie plina de har Domnul este cu tine
    binecuvantata esti tu intre femei
    si binecuvantat este rodul pantecelui tau Iisus.
    Sfinta Marie maica lui Dumnezeu
    roaga-te pentru noi pacatosii
    acum si in ceasul mortii noastre.Amen!

    Bucura-te Marie plina de har Domnul este cu tine
    binecuvantata esti tu intre femei
    si binecuvantat este rodul pantecelui tau Iisus.
    Sfinta Marie maica lui Dumnezeu
    roaga-te pentru noi pacatosii
    acum si in ceasul mortii noastre.Amen!

    Bucura-te Marie plina de har Domnul este cu tine
    binecuvantata esti tu intre femei
    si binecuvantat este rodul pantecelui tau Iisus.
    Sfinta Marie maica lui Dumnezeu
    roaga-te pentru noi pacatosii
    acum si in ceasul mortii noastre.Amen!

    RăspundețiȘtergere
  62. “Am gasit aici o rugaciune ajutatoare la vreme de probleme pe care le intampini in viata.Am facut aceasta rugaciune si acolo scria ca la terminare ei(9 zile)trebuie sa o public,o redau mai jos cu multumiri.
    “Maica iubita ,Sfanta Fecioara din Juquila,Fecioara a sperantei noastre,iarta-mi pacatele pentru ca sunt multe.Viata noastra e a ta.Fereste-ne de tot raul si daca in aceasta lume de nedreptate,mizerie si pacat,vezi ca viata noastra a luat-o razna NU NE ABANDONA!
    Maica iubita protejeaza pelerinii,fii alaturi de noi in toate drumurile noastre.Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor si painea ce le-a fost furata dale-o inapoi.
    Fii langa noi toata viata noastra si elibereaza-ne de orice tip de pacat!AMIN!

    Ii multumesc FECIOAREI DIN JUQUILA pentru toate favorurile primite!AMIN!
    Se spune de 9 ori rugaciunea:
    “BUCURA-TE MARIE…Bucura-te Marie cea plina de har,Domnul este cu tine,binecuvantata esti tu intre femei si binecuvantat este rodul trupului tau ISUS.Sfanta Marie Maica lui Dumnezeu,roaga-te pentru noi pacatosii.Acum si in ceasul mortii noastre.AMIN!
    Rugaciunea se face 9 zile la rand.In fiecare zi se aprinde o lumanare alba.In a-9-a zi publicati rugaciunea.Se spun 3 dorinte,una pentru bani si 2 imposibile,ele se vor indeplini chiar daca nu va vine sa credeti.
    Dumnezeu,Maica Domnului si Sfanta Fecioara din Juquila sa ne ajute pe toti!

    RăspundețiȘtergere
  63. Am si eu o rugaciune f. buna,Maica iubita,Sfanta Fecioara de Juquila,Fecioara a sperantei noastre,iarta-mi pacatele pentru ca sunt multe.Viata noastra e a Ta,fereste-ne de tot raul si daca in aceasta lume de nedreptate,mizerie si pacat,vezi ca viata noastra a luat-o razna,NU NE ABANDONA! Maica iubita protejeaza pelerinii,Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre.Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor si painea ce le-a fost furata dale-o inapoi.Fii langa noi in toata viata noastra si elibereaza-ne de orice tip de pacat! AMIN! Ii multumesc FECIOAREI DE JUQUILA,pentru toate favorurile primite!AMIN! Dupa care se spune de 9 ori rugaciunea "BUCURATE MARIE"Bucurate Marie cea plina de har,Domnul este cu tine ,Binecuvantata esti Tu intre femei si este rodul trupului tau ISUS,Sfanta Marie Maica lui DUMNEZEU,roaga-te pentru noi pacatosii,acum si in ceasul mortii noastre, AMIN! Rugaciunea se face 9 zile la rand,in fiecare zi se aprinde cate o lumanare alba.In a 9-a zi se publica.Se spun 3 dorinte,una pentru bani si doua imposibile,se vor indeplini chiar daca nu va vine sa credeti.DOAMNE AJUTA!

    RăspundețiȘtergere
  64. Rugaciunea este sfanta si pentru asta va voi recomanda o rugaciune folositoare
    Se face 9 zile la rind, in fiecare zi se aprinde o lumanare alba. In a noua zi publicati rugaciunea. Se pun 3 dorinte-una de bani (afaceri) si doua imposibile. Ele se vor indeplini chiar daca nu va vine sa credeti.

    Maica iubita, sfinta Fecioara din Juquila Fecioara a sperantei noastre, iarta-mi pacatele pentru ca sint multe viata noastra e a ta, fereste-ne de tot raul si daca in aceasta lume de nedreptate, mizerie si pacat vezi ca viata noastra a luat-o razna nu ne abandona! Maica iubita protejeaza pelerinii Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre! Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor Si piinea care le-a fost furata, da-le-o inapoi!
    Fii linga noi toata viata noastra si elibereaza-ne de orice tip de pacat! Amen!

    II multumesc Fecioarei din Juquila pentru toate favorurile primite! Amen!

    Se spune de 9 ori Bucura-te Marie

    Bucura-te Marie plina de har Domnul este cu tine binecuvintata esti tu intre femei
    si binecuvintat este rodul pintecelui tau Iisus. Sfinta Marie Maica lui Dumnezeu
    roaga-te pentru noi pacatosii acum si in ceasul mortii noastre. Amen!

    RăspundețiȘtergere
  65. Va postez o rugaciune facatoare de minuni!
    Se face 9 zile la rand si in fiecare zi se aprinde o lumanare alba. In a 9-a zi, publicati rugaciunea. Se pun 3 dorinte - una de bani si 2 imposibile. Ele se vor implini chiar daca nu credeti. Rugaciunea: " Maica iubita, Sfanta Fecioara din Juquila, Fecioara a sperantei noastre, iarta-mi pacatele pentru ca sunt multe, viata mea este a ta, fereste-ma de tot raul si daca in aceasta lume de nedreptate, mizerie si pacat vezi ca viata mea a luat-o razna, nu ma abandona! Maica iubita protejeaza pelerinii! Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre! Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor si painea care le-a fost furata, da-le-o inapoi! Fii langa noi toata viata noastra si elibereaza-ne de orice tip de pacat! Amin! Multumesc Fecioarei din Juquila pentru toate favorurile primite! Amin!
    Apoi spuneti de 9 ori rugaciunea ,,Bucura-te Maria!"
    Bucura-te Maria, cea plina de har,
    Domnul este cu tine. Binecuvantata esti tu intre femei si Binecuvantat este rodul trupului tau, Iisus,
    Sfanta Marie, Maica lui Dumnezeu, Roaga-Te pt noi pacatosii,
    Acum si-n ceasul mortii noastre,
    Amin.
    Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, si acum si pururea si in vecii vecilor,
    Amin

    Doamne ajuta si cat mai multa credinta!

    RăspundețiȘtergere
  66. Rugaciunea este sfanta si pentru asta va voi recomanda o rugaciune folositoare
    Se face 9 zile la rind, in fiecare zi se aprinde o lumanare alba. In a noua zi publicati rugaciunea. Se pun 3 dorinte-una de bani (afaceri) si doua imposibile. Ele se vor indeplini chiar daca nu va vine sa credeti.

    Maica iubita, sfinta Fecioara din Juquila Fecioara a sperantei noastre, iarta-mi pacatele pentru ca sint multe viata noastra e a ta, fereste-ne de tot raul si daca in aceasta lume de nedreptate, mizerie si pacat vezi ca viata noastra a luat-o razna nu ne abandona! Maica iubita protejeaza pelerinii Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre! Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor Si piinea care le-a fost furata, da-le-o inapoi!
    Fii linga noi toata viata noastra si elibereaza-ne de orice tip de pacat! Amen!

    II multumesc Fecioarei din Juquila pentru toate favorurile primite! Amen!

    Se spune de 9 ori Bucura-te Marie

    Bucura-te Marie plina de har Domnul este cu tine binecuvintata esti tu intre femei
    si binecuvintat este rodul pintecelui tau Iisus. Sfinta Marie Maica lui Dumnezeu
    roaga-te pentru noi pacatosii acum si in ceasul mortii noastre. Amen!

    RăspundețiȘtergere
  67. Rugaciune care nu te lasa sa-ti pierzi credinta si te ajuta sa-ti indeplinesti 3 dorinte :
    Se face 9 zile la rind, in fiecare zi se aprinde o lumanare alba. In a noua zi publicati rugaciunea. Se pun 3 dorinte-una de bani(afaceri) si doua imposibile. Ele se vor indeplini chiar daca nu va vine sa credeti.
    Rugaciunea:
    Maica iubita, sfinta Fecioara din Juquila
    Fecioara a sperantei noastre, iarta-mi pacatele pentru ca sint multe
    viata noastra e a ta, fereste-ne de tot raul
    si daca in aceasta lume de nedreptate, mizerie si pacat
    vezi ca viata noastra a luat-o razna
    nu ne abandona!
    Maica iubita protejeaza pelerinii
    Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre!
    Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor
    Si piinea care le-a fost furata, da-le-o inapoi!
    Fii linga noi toata viata noastra si
    elibereaza-ne de orice tip de pacat! Amin!
    II multumesc Fecioarei din Juquila pentru toate fravorurile primite! Amin!
    Se spune de 9 ori Bucura-te Marie
    Bucura-te Marie plina de har Domnul este cu tine
    binecuvintata esti tu intre femei
    si binecuvintat este rodul pintecelui tau Iisus.
    Sfinta Marie maica lui Dumnezeu
    roaga-te pentru noi pcatosii
    acum si in ceasul mortii noastre.Amin!

    RăspundețiȘtergere
  68. Maica iubita, Sfanta Fecioara din Juquila, Fecioara a sperantei noastre, iarta-mi pacatele pentru ca sunt multe, viata noastra e a ta, fereste-ne de tot raul si daca in aceasta lume de nedreptate, mizerie si pacat vezi ca viata noastra a luat-o razna, nu ne abandona. Maica iubita protejeaza pelerinii. Fii cu noi in toate drumurile noastre! Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor si painea care le-a fost furata dale-o inapoi! Fii langa noi viata toata si elibereaza-ne de pacat ! Amin!
    Multumesc Fecioarei din Juquila pentru toata favorurile primite! Amin!

    RăspundețiȘtergere
  69. RUGACIUNE FACATOARE DE MINUNI MAICA IUBITA,SFINTA FECIOARA DIN JUQUILA,FECIOARA SPERANTEI NOASTRE,IARTAMI PACATELE PENTRU CA SINT MULTE,VIATA NOASTRA IE A TA,FERESTENE DE TOT RAUL SI DACA IN ACEASTA LUME DE NEDREPTATE ,MIZERIE SI PACAT ,VEZI CA VIATA NOASTRA A LOATO RAZNA NU NE ABANDONA.MAICA IUBITA PROTEJAZA PELERINII.FI CU NOI IN TOATE DRUMURILE NOASTRE,ACOPERAI CU MANTIA TA PE SARMANII FARA AJUTOR SI PIINEA CE LEA FOST FURATA DALEO INAPOI,FI LINGA NOI VIATA TOATA SI ELIBEREAZANE DE PACAT,AMIN MULTUMESC FECIOAREI DIN JUQUILA PENTRU TOATE FAVORURILE PRIMITE,AAMIN. SE SPUNE DE 9 ORIBUCURATE MARIE BUCURATE MARIE PLINA DE HAR DOMNUL IESTE CU TINE,BINE CUVINTATA IESTI TU INTRE FEMEI SI BINECUVINTAT IESTE RODUL PINTECELUI TAU ISUS SFINTA MARIE MAICA LUI DUMNEZEU ROAGATE PENTRU NOI PACATOSII ACUM SI IN CEASUL MORTII NOASTRE ,AMIN. ACEASTA RUGACIUNE SE CITESTE 9 ZILE LA RIND ,IN FIECARE ZI SE APRINDE O LUMINARE ALBA,IN CEA DE-A 9 ZI SE PUBLICA RUGACIUNEA SI SE PUN 3 DORINTE NEINPLINITE,DINTRE CARE UNA DE BANI SAU AFACERI.

    RăspundețiȘtergere
  70. RUGACIUNE FACATOARE DE MINUNI MAICA IUBITA,SFINTA FECIOARA DIN JUQUILA ,FECIOARA SPERANTEI NOASTRE,IARTAMI PACATELE PENTRU CA SINT MULTE,VIATA NOASTRA IESTE A TA SI DACA IN ACEASTA LUME PLINA DE PACAT VEZI CA VIATA NOASTRA A LOATO RAZNA NU NE ABANDONA. MAICA IUBITA PROTEJAZA PELERINII,FI CU NOI IN TOATE DRUMURILE NOASTRE ACOPERAI CU MANTIA TA PE SARMANII FARA AJUTOR SI PIINEA CE LEA FOST FURATA DALEO INAPOI,FI LINGA NOI VIATA TOATA SI ELIBEREAZANE DE PACAT,AMIN II MULTUMESC FECIOAREI MARIA DIN JUQUILA PENTRU TOATE FAVORURILE PRIMITE. SE ZICE DE 9 ORI BUCURATE MARIE BUCURATE MARIE PLINA DE HAR DOMNUL IESTE CU TINE,BINE CUVINTATA IESTI TU INTRE FEMEI SI BINECUVINTAT ESTE RODUL PINTECELUI TAU ISUS. SFINTA MARIE MAICA LUI DUMNEZEU ROAGATE PENTRU NOI PACATOSII ACUM SI IN CEASUL MORTII NOASTRE ,AMIN ACEASTA RUGACIUNE SE CITESTE 9 ZILE IN ULTIMA SE PUPLICA SI SE PUN TREI DORINTE NE INPLINITE,IN NFIECARE ZI SE APRINDE O LUMINARE ALBA.

    RăspundețiȘtergere
  71. Se face 9 zile la rind, in fiecare zi se aprinde o lumanare alba. In a noua zi publicati rugaciunea. Se pun 3 dorinte-una de bani(afaceri) si doua imposibile. Ele se vor indeplini chiar daca nu va vine sa credeti.

    Rugaciunea:

    Maica iubita, sfinta Fecioara din Juquila
    Fecioara a sperantei noastre, iarta-mi pacatele pentru ca sint multe
    viata noastra e a ta, fereste-ne de tot raul
    si daca in aceasta lume de nedreptate, mizerie si pacat
    vezi ca viata noastra a luat-o razna
    nu ne abandona!

    Maica iubita protejeaza pelerinii
    Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre!
    Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor
    Si painea care le-a fost furata, da-le-o inapoi!
    Fii langa noi toata viata noastra si
    elibereaza-ne de orice tip de pacat! Amen!

    Ii multumesc Fecioarei din Juquila pentru toate favorurile primite! Amen!

    Se spune de 9 ori Bucura-te Marie

    Bucura-te Marie plina de har Domnul este cu tine
    binecuvantata esti tu intre femei
    si binecuvantat este rodul pantecelui tau Iisus.
    Sfinta Marie maica lui Dumnezeu
    roaga-te pentru noi pacatosii
    acum si in ceasul mortii noastre.Amin

    Doamne ajuta la toata lumea

    RăspundețiȘtergere
  72. Se face 9 zile la rind, in fiecare zi se aprinde o lumanare alba. In a noua zi publicati rugaciunea. Se pun 3 dorinte-una de bani(afaceri) si doua imposibile. Ele se vor indeplini chiar daca nu va vine sa credeti.

    Rugaciunea:

    Maica iubita, sfinta Fecioara din Juquila
    Fecioara a sperantei noastre, iarta-mi pacatele pentru ca sint multe
    viata noastra e a ta, fereste-ne de tot raul
    si daca in aceasta lume de nedreptate, mizerie si pacat
    vezi ca viata noastra a luat-o razna
    nu ne abandona!

    Maica iubita protejeaza pelerinii
    Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre!
    Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor
    Si painea care le-a fost furata, da-le-o inapoi!
    Fii langa noi toata viata noastra si
    elibereaza-ne de orice tip de pacat! Amen!

    Ii multumesc Fecioarei din Juquila pentru toate favorurile primite! Amen!

    Se spune de 9 ori Bucura-te Marie

    Bucura-te Marie plina de har Domnul este cu tine
    binecuvantata esti tu intre femei
    si binecuvantat este rodul pantecelui tau Iisus.
    Sfinta Marie maica lui Dumnezeu
    roaga-te pentru noi pacatosii
    acum si in ceasul mortii noastre.Amin

    RăspundețiȘtergere
  73. Dragi cititori vreau sa va fac cunoscuta prin intermediul acestui site o rugaciune foarte puternica, rugaciune care pe mine personal m-a ajutat foarte mult. Este vorba despre rugaiunea "Sfintei Marta".


    Aceasta rugaciune se spune in 9 zile de MARTI la rand, avand o lumanare sfintita aprinsa. Rugaciunea este atat de puternica, incat inainte de a termina novena, se va primi lucrul cerut oricat de greu ar parea.

    Sfanta MARTA, ma indrept catre tine plin(a) de incredere, cerandu-ti ajutor. Cred cu tarie ca ma vei ajuta si ma vei sprijini cand mi-e greu. Spre a-ti arata recunostinta mea, iti fagaduiesc sa o fac cunoscuta si altora aceasta rugaciune. Te rog cu umilinta sa-mi aduci alinare in suferintele si dorintele mele.
    In numele negraitei bucurii care ti-a cuprins inima cand i-ai oferit adapost Mantuitorului lumii in casa ta din Betania. Te implore, roaga-te pentru mine si familia mea ca sa-l pastram pe DUMNEZEU in inimi, astfel incat sa ne invrednicim a primi ajutor in nevoile noastre, mai ales in durerea care ma copleseste acum (aici spune-ti dorinta).
    Te implor ajutatoarea celor aflati in suferinta, infrange orice greutate, precum ai infrant balaurul care zace la picioarele tale.

    Tatal nostrum si Nascatoarea (de 3 ori).

    Sfanta MARTA, roaga-te pentru mine si familia mea.


    Amin!

    RăspundețiȘtergere
  74. Se face 9 zile la rand ,in fiecare zi si se aprinde o lumanare alba.In a 9 zi publicati rugaciunea.Se pun 3 dorinte una de bani/afaceri si 2 imposibile. Ele se vor indeplini chiar daca nu va vine sa credeti.
    Maica iubita,Sfanta Fecioara din Juquila Fecioara a sperantei noastre,iarta-mi pacatele pentru ca sunt multe.
    Viata noastra e a ta,ferestene de tot raul si daca in aceasta lume de nedreptate,mizerie si pacat ,vezi ca viata noastra a luat-o razna nu ne abandona!
    Maica iubita protejeaza pelerini fii alaturi de noi in toate drumurile noastre
    Acoperai cu mantia ta pe sarmani fara ajutor
    Si painea care le-a fost furata dale-o inapoi
    Fii langa noi toata viata noastra si elibereaza-ne de orice tip de pacat. Amin!
    Iti multumesc Fecioara din Juquila pentru toate favorurile primite! Amin!
    Se spune de 9 ori Bucurate Maria!
    Bucurate Marie cea plina de har
    Domnul este cu tine
    Binecuvantata esti intre femei
    Si binecuvantat este rodul pantecului tau Iisus
    Sfanta Marie maica lui Dumnezeu
    Roga-te pentru noi pacatosii
    Acum si in ceasul mortii noastre! Amin!

    Doamne ajuta la toata lumea si ajuta-mi si mie!!

    RăspundețiȘtergere
  75. RUGACIUNE CATRE FECIOARA DIN JUQILA.se citeste 9 zile la rind cu o luminare alba aprinsa . Dupa 9 zile se publica aceasta rugaciune. Se pun 3 dorinte: 2 imposibile si 1 de bani. SE ZICE:MAICA IUBITA SFINTA FECIOARA DIN JUQUILA FECIOARA A SPERANTEI NOASTRE IARTA-MI PACATELE PT. SUNT MULTE.VIATA NOASTRA E A TA FERESTE-NE DE TOT RAUL SI DACA IN ACEASTA LUME DE NEDREPTATE MIZERIE SI PACAT VEZI CA VIATA NOASTRA A LUAT-O RAZNA NU NE ABANDONA!.MAICA IUBITA PROTEJEAZA PELERINII,FII ALATURI DE NOI IN TOATE DRUMURILE NOASTRE.ACOPERA-I CU MANTIA TA PE SARMANII FARA AJUTORSI PIINEA CARE LE-A FOST FURATA DA-LE-O INAPOI. FII LINGA NOI IN TOATA VIATA NOASTRA SI ELIBEREAZA-NE DE ORICE TIP DE PACAT. AMIN! II MULTUMESC FECIOAREI DIN JUQUILQ PT. TOATE FAVORURILE PRIMITE. AMIN!. ...APOI DE9 ORI SE ZICE:BUCURA-TE MARIE PLINA DE HAR DOMNUL ESTE CU TINE.BINECUVINTATA ESTI TU INTRE FEMEI SI BINECUVINTAT ESTE RODUL PINTECULUI TAU IISUS.SFINTA MARIE MAICA LUI DUMNEZEU ROAGA-TE PT.NOIPACATOSII IN CEASUL MORTII NOASTRE.AMIN!.

    RăspundețiȘtergere

  76. Se face 9 zile la rand ,in fiecare zi si se aprinde o lumanare alba.In a 9 zi publicati rugaciunea.Se pun 3 dorinte una de bani/afaceri si 2 imposibile. Ele se vor indeplini chiar daca nu va vine sa credeti.
    Maica iubita,Sfanta Fecioara din Juquila Fecioara a sperantei noastre,iarta-mi pacatele pentru ca sunt multe.
    Viata noastra e a ta,ferestene de tot raul si daca in aceasta lume de nedreptate,mizerie si pacat ,vezi ca viata noastra a luat-o razna nu ne abandona!
    Maica iubita protejeaza pelerini fii alaturi de noi in toate drumurile noastre
    Acoperai cu mantia ta pe sarmani fara ajutor
    Si painea care le-a fost furata dale-o inapoi
    Fii langa noi toata viata noastra si elibereaza-ne de orice tip de pacat. Amin!
    Iti multumesc Fecioara din Juquila pentru toate favorurile primite! Amin!
    Se spune de 9 ori Bucurate Maria!
    Bucurate Marie cea plina de har
    Domnul este cu tine
    Binecuvantata esti intre femei
    Si binecuvantat este rodul pantecului tau Iisus
    Sfanta Marie maica lui Dumnezeu
    Roga-te pentru noi pacatosii
    Acum si in ceasul mortii noastre! Amin!

    Doamne ajuta la toata lumea si ajuta-mi si mie!!

    RăspundețiȘtergere
  77. RUGACIUNE CATRE FECIOARA MARIA DIN JUQUILA,

    MAICA IUBITA, SFANTA FECIOARA DIN JUQUILA FECIOARA A SPERANTEI NOASTRE, IARTA-MI PACATELE PENTRU CA SUNT MULTE VIATA NOASTRA E A TA, FERESTE-NE DE TOT RAUL SI DACA IN ACEASTA LUME DE NEDREPTATE, MIZERIE SI PACAT, VEZI CA VIATA NOASTRA A LUAT-O RAZNA NU NE ABANDONA! MAICA IUBITA, PROTEJEAZA PELERINII FII ALATURI DE NOI IN TOATE DRUMURILE NOASTRE! ACOPERA-I CU MANTIA TA PE SARMANII FARA AJUTOR SI PAINEA CARE LE-A FOST FURATA DA LE-O INAPOI! FII LANGA NOI TOATA VIATA NOASTRA SI ELIBEREAZA-NE DE ORICE TIP DE PACAT! AMEN!
    II MULTUMESC FECIOAREI DIN JUQUILA PENTRU TOATE FAVORURILE PRIMITE! AMEN!
    BUCURA-TE MARIA (SE ZICE DE NOUA ORI)
    BUCURA-TE MARIA CEA PLINA DE HAR, DOMNUL ESTE CU TINE BINECUVANTATA ESTI TU INTRE FEMEI SI BINECUVANTAT ESTE RODUL PANTECULUI TAU IISUS CRISTOS, SFANTA MARIE MAICA LUI DUMNEZEU ROAGA-TE PENTRU NOI PACATOSII ACUM SI IN CEASUL MORTII NOASTRE AMEN. RUGAGIUNEA SE FACE 9 ZILE LA RAND IN FIECARE ZI SE APRINDE CATE O LUMANARE ALBA, IN A NOUA ZI SE PUBLICA . SE PUN 3 DORINTE, UNA PENTRU BANI SI DOUA IMPOSIBILE, SE VOR INDEPLINI CHIAR DACA NU VA VINE SA CREDETI. DOAMNE AJUTA!

    Rugati-va la Domnul,

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. RUGACIUNE CATRE FECIOARA MARIA DIN JUQUILA,MAICA IUBITA ,SFINTA FECIOARA DIN JUQUILA FECIOARA A SPERANTEI NOASTRE,IARTA-MI PACATELE PENTRU CA SINT MULTE VIATA NOASTRA E A TA,FERESTE-NE DE TOT RAUL SI DACA IN ACEASTA LUME DE NEDREPTATE,MIZERIE SI PACAT,VEZI CA VIATA NOASTRA A LUAT-O RAZNA NU NE ABANDONA !MAICA IUBITA PROTEJEAZA PERELINII FII ALATURI DE NOI IN TOATE DRUMURILE NOASTRE! ACOPERA-I CU MANTIA TA PE SARMANII FARA AJUTOR SI PIINEA CARE LE-A FOST FURATA DALE-O INAPOI!FII LINGA NOI TOATA VIATA NOASTRA SI ELIBEREAZA-NE DE ORICE TIP DE PACAT! AMIN! II MULTUMESC FECIOAREI MARIA DIN JUQUILA PENTRU TOT AJUTORUL ! AMIN! SE ZICE DE 9 ORI BUCURA-TE MARIA CEA CE ESTI PLINA DE HAR,DOMNUL ESTE CU TINE BINECUVINTATA ESTI TU INTRE FEMEI SI BINE CUVINTAT ESTE RODUL PINTECELUI TAU CA AI NASCUT PE HRISTOS MINTUITORUL SUFLETUI NOSTRU,PRA SFINTA MARIE MAICA LUI DUMNEZEU ROAGATE PENTRU NOI PACATOSII ACUM SI IN CEASUL MORTII NOASTRE AMIN! RUGACIUNEA SE FACE 9 ZILE LA RIND IN FIECARE ZI SE APRINDE O LUMINARE ALBA SI IN A 9 ZI SE PUBLICA DOAMNE AJUTA! 20 FEBRUARIE 2014

      Ștergere
  78. RUGACIUNE CATRE FECIOARA MARIA DIN JUQUILA,MAICA IUBITA ,SFINTA FECIOARA DIN JUQUILA FECIOARA A SPERANTEI NOASTRE,IARTA-MI PACATELE PENTRU CA SINT MULTE VIATA NOASTRA E A TA,FERESTE-NE DE TOT RAUL SI DACA IN ACEASTA LUME DE NEDREPTATE,MIZERIE SI PACAT,VEZI CA VIATA NOASTRA A LUAT-O RAZNA NU NE ABANDONA !MAICA IUBITA PROTEJEAZA PERELINII FII ALATURI DE NOI IN TOATE DRUMURILE NOASTRE! ACOPERA-I CU MANTIA TA PE SARMANII FARA AJUTOR SI PIINEA CARE LE-A FOST FURATA DALE-O INAPOI!FII LINGA NOI TOATA VIATA NOASTRA SI ELIBEREAZA-NE DE ORICE TIP DE PACAT! AMIN! II MULTUMESC FECIOAREI MARIA DIN JUQUILA PENTRU TOT AJUTORUL ! AMIN! SE ZICE DE 9 ORI BUCURA-TE MARIA CEA CE ESTI PLINA DE HAR,DOMNUL ESTE CU TINE BINECUVINTATA ESTI TU INTRE FEMEI SI BINE CUVINTAT ESTE RODUL PINTECELUI TAU CA AI NASCUT PE HRISTOS MINTUITORUL SUFLETUI NOSTRU,PRA SFINTA MARIE MAICA LUI DUMNEZEU ROAGATE PENTRU NOI PACATOSII ACUM SI IN CEASUL MORTII NOASTRE AMIN! RUGACIUNEA SE FACE 9 ZILE LA RIND IN FIECARE ZI SE APRINDE O LUMINARE ALBA SI IN A 9 ZI SE PUBLICA DOAMNE AJUTA! 20 FEBRUARIE 2014

    RăspundețiȘtergere
  79. Rugaciunea Sf. Marta este o rugaciune foarte puternica care se spune timp de 9 marti. In timpul rugaciunii se aprinde o lumanare de la biserica.




    "Sfanta Marta, ma indrept catre tine plina de incredere cerandu-ti ajutor. Cred cu tarie ca ma vei ajuta si ma vei sprijini cand mi-e greu. Spre a-ti arata recunostinta mea, iti fagaduiesc sa fac cunoscuta si altora aceasta rugaciue. Te rog cu umilinta sa imi aduci alinare in suferintele si necazurile mele. In numele negraitei bucurii care ti-a cuprins inima cand i-ai oferit adapost Mantuitorului in casa ta din Betania, te implor roaga-te pentru noi si familia mea ca sa-l pastram pe Dumnezeu in inimi, astfel incat sa ne invrednicim a primi ajutor in nevoile noastre, mai ales in durerea care ma copleseste acum...................... (aici se spune dorinta, aceeasi cele 9 marti la rand). Te implor ajutatoarea celor aflati in suferinta, infrange orice greutate precum ai infrant balaurul care zace la picioarele tale.


    Se spune Tatal Nostru o data.
    Si de trei ori: Bucura-te Marie, cea plina de har, Domnul este cu tine. Binecuvantata esti tu intre femei si binecuvantat este rodul trupului tau Iisus. Sfanta Marie, Maica lui Dumnezeu, roaga-te pentru noi pacatosii, acum si in ceasul mortii noastre. Amin.

    Sfanta Marta, roaga-te pentru mine si familia mea.

    RăspundețiȘtergere
  80. RUGACIUNE CATRE FECIOARA DIN JUQILA.se citeste 9 zile la rind cu o luminare alba aprinsa . Dupa 9 zile se publica aceasta rugaciune. Se pun 3 dorinte: 2 imposibile si 1 de bani. SE ZICE:MAICA IUBITA SFINTA FECIOARA DIN JUQUILA FECIOARA A SPERANTEI NOASTRE IARTA-MI PACATELE PT. SUNT MULTE.VIATA NOASTRA E A TA FERESTE-NE DE TOT RAUL SI DACA IN ACEASTA LUME DE NEDREPTATE MIZERIE SI PACAT VEZI CA VIATA NOASTRA A LUAT-O RAZNA NU NE ABANDONA!.MAICA IUBITA PROTEJEAZA PELERINII,FII ALATURI DE NOI IN TOATE DRUMURILE NOASTRE.ACOPERA-I CU MANTIA TA PE SARMANII FARA AJUTORSI PIINEA CARE LE-A FOST FURATA DA-LE-O INAPOI. FII LINGA NOI IN TOATA VIATA NOASTRA SI ELIBEREAZA-NE DE ORICE TIP DE PACAT. AMIN! II MULTUMESC FECIOAREI DIN JUQUILQ PT. TOATE FAVORURILE PRIMITE. AMIN!. ...APOI DE9 ORI SE ZICE:BUCURA-TE MARIE PLINA DE HAR DOMNUL ESTE CU TINE.BINECUVINTATA ESTI TU INTRE FEMEI SI BINECUVINTAT ESTE RODUL PINTECULUI TAU IISUS.SFINTA MARIE MAICA LUI DUMNEZEU ROAGA-TE PT.NOIPACATOSII IN CEASUL MORTII NOASTRE.AMIN!.

    RăspundețiȘtergere
  81. RUGACIUNE CATRE FECIOARA MARIA DIN JUQUILA,
    MAICA IUBITA ,SFINTA FECIOARA DIN JUQUILA FECIOARA A SPERANTEI NOASTRE,IARTA-MI PACATELE PENTRU CA SINT MULTE VIATA NOASTRA E A TA,FERESTE-NE DE TOT RAUL SI DACA IN ACEASTA LUME DE NEDREPTATE,MIZERIE SI PACAT,VEZI CA VIATA NOASTRA A LUAT-O RAZNA NU NE ABANDONA !MAICA IUBITA PROTEJEAZA PERELINII FII ALATURI DE NOI IN TOATE DRUMURILE NOASTRE! ACOPERA-I CU MANTIA TA PE SARMANII FARA AJUTOR SI PIINEA CARE LE-A FOST FURATA DALE-O INAPOI!FII LINGA NOI TOATA VIATA NOASTRA SI ELIBEREAZA-NE DE ORICE TIP DE PACAT! AMIN! II MULTUMESC FECIOAREI MARIA DIN JUQUILA PENTRU TOT AJUTORUL ! AMIN!
    SE ZICE DE 9 ORI BUCURA-TE MARIE
    BUCURA-TE MARIE CEA CE ESTI PLINA DE HAR,DOMNUL ESTE CU TINE BINECUVINTATA ESTI TU INTRE FEMEI SI BINE CUVANTAT ESTE RODUL PINTECELUI TAU IISUS CRISTOS PREA SFANTA MARIE MAICA LUI DUMNEZEU ROAGA-TE PENTRU NOI PACATOSII ACUM SI IN CEASUL MORTII NOASTRE AMIN! RUGACIUNEA SE FACE 9 ZILE LA RIND IN FIECARE ZI SE APRINDE O LUMINARE ALBA SI IN A 9 ZI SE PUBLICA DOAMNE AJUTA!
    se citeste 9 zile la rind cu o luminare alba aprinsa . Dupa 9 zile se publica aceasta rugaciune. Se pun 3 dorinte: 2 imposibile si 1 de bani

    RăspundețiȘtergere
  82. Salut si sau indeplinit dorintele sunt curioasa

    RăspundețiȘtergere
  83. Buna,
    vi s-au indeplinit dorintele cu aceste rugaciuni?

    RăspundețiȘtergere
  84. Maicuta scumpa ,ajuta ma , tu imi sti nevoia si necazul ajuta ma , Sint disperata Maicuta scumpa , Doamne ajutana !

    RăspundețiȘtergere
  85. Multumesc! Multumesc! Multumesc!

    Se face 9 zile la rand si in fiecare zi se aprinde o lumanare alba.
    In a 9 zi, publicati rugaciunea.
    Se pun 3 dorinte-una de bani si 2 imposibile.Ele se vor implini chiar daca nu credeti.
    Rugaciunea: "Maica iubita,Sfanta Fecioara din Juquila,Fecioara a sparantei noastre,iarta-mi pacatele pentru ca sunt multe,viata noastra e a ta,fereste-ne de tot raul si daca in aceasta lume de nedreptate,mizerie si pacat vezi ca viata noastra a luat-o razana nu ne abandona! Maica iubita protejeaza pelerinii. Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre! Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor si painea care le-a fost furata,da-le-o inapoi! Fii langa noi toata viata noastra si elibereaza-ne de orice tip de pacat!
    Amen!II
    Multumesc Fecioarei din Juquila pentru toate favorurile primite!
    Amen!
    Se spune de 9 ori "Bucura-te Marie! Bucura-te Marie cea plina de har, Domnul este cu tine! Binecuvantata esti tu intre femei si binecuvantat este rodul pantecelui tau Iisus! Sfanta Marie, Maica lui Dumnezeu, roaga-te pentru noi pacatosii acum si in ceasul mortii noastre!
    Amen!

    RăspundețiȘtergere
  86. Se face 9 zile la rind, in fiecare zi se aprinde o lumanare alba. In a noua zi publicati rugaciunea. Se pun 3 dorinte-una de bani(afaceri) si doua imposibile. Ele se vor indeplini chiar daca nu va vine sa credeti.

    Rugaciunea:

    Maica iubita, sfinta Fecioara din Juquila
    Fecioara a sperantei noastre, iarta-mi pacatele pentru ca sint multe
    viata noastra e a ta, fereste-ne de tot raul
    si daca in aceasta lume de nedreptate, mizerie si pacat
    vezi ca viata noastra a luat-o razna
    nu ne abandona!

    Maica iubita protejeaza pelerinii
    Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre!
    Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor
    Si painea care le-a fost furata, da-le-o inapoi!
    Fii langa noi toata viata noastra si
    elibereaza-ne de orice tip de pacat! Amen!

    Ii multumesc Fecioarei din Juquila pentru toate favorurile primite! Amen!

    Se spune de 9 ori Bucura-te Marie

    Bucura-te Marie plina de har Domnul este cu tine
    binecuvantata esti tu intre femei
    si binecuvantat este rodul pantecelui tau Iisus.
    Sfinta Marie maica lui Dumnezeu
    roaga-te pentru noi pacatosii
    acum si in ceasul mortii noastre.Amen!

    Sper sa va ajute, si sa va indeplineasca dorintele pe care le aveti.

    RăspundețiȘtergere
  87. O, Sfinte Iuda Tadeu, ruda a Domnului nostru Iisus Hristos, apostol si martir glorios, stralucit in virtuti si puternic in minuni, credincios si grabnic ajutator al celor ce te

    cinstesc si se incred in tine, priveste cu ochi milostivi la cel ce astazi alearga la tine si cere mijlocirea ta.

    Tu ai dobandit de la Dumnezeu darul de a ajuta indeosebi pe acei care au pierdut aproape orice speranta si se afla in pragul disperarii.
    Priveste deci la mine si vezi in ce stramtorare ma aflu. Viata mea este o viata de suferinta. Zilele mele sunt pline de durere si necaz, sufletul meu este o mare amaraciune.

    Cararile mele sunt pline de suspine si lacrimi si fara griji mistuitoare care imi macina toata puterea de viata.
    Nelinistea, disperarea si lipsa de incredere in ajutorul de sus imi coplesesc de multe ori sufletul, astfel incat mi se pare ca providenta dumnezeiasca m-ar fi parasit. Atunci

    sufletul meu se umple de intuneric, credinta se clatina, inima mea slabeste si disperarea se furiseaza in suflet vrand sa se faca stapana peste mine,
    O, Sfinte Iuda Tadeu, tu nu ma poti lasa in starea aceasta grozava. La tine alerg, pe tine te rog, ajuta-mi. Asculta te rog, rugamintea mea! Nu ma voi departa de tine pana

    cand nu ma vei asculta. Grabeste-te si vino-mi te rog in ajutor si nu ma lasa ca increderea mea in tine sa fie rusinata. Fie ca prin mijlocirea ta sa se preamareasca si intru mine

    nesfarsita milostivire a lui Dumnezeu. Asculta-mi rugaciunea mai ales in necazul meu cel mare pe care il am acum si da-mi grabnicul tau ajutor in ( se marturiseste necazul ).
    Nu lasa ca sufletul meu sa ramana zdrobit de aceasta lovitura a durerii si sa cada in disperare. Asculta-ma o, Sfinte Iuda Tadeu, implineste-mi rugamintea si eu iti voi fi

    recunscator in toate zilele mele.

    Te voi cinsti ca pe cel mai de seama ajutator al meu.

    Voi multumi lui Dumnezeu pentru mijlocirea ta si voi raspandi pe cat imi va sta in putere cinstirea ta intre oameni. Amin.

    RăspundețiȘtergere
  88. Se face 9 zile la rind, in fiecare zi se aprinde o lumanare alba. In a noua zi publicati rugaciunea. Se pun 3 dorinte-una de bani(afaceri) si doua imposibile. Ele se vor indeplini chiar daca nu va vine sa credeti.

    Rugaciunea:

    Maica iubita, sfinta Fecioara din Juquila
    Fecioara a sperantei noastre, iarta-mi pacatele pentru ca sint multe
    viata noastra e a ta, fereste-ne de tot raul
    si daca in aceasta lume de nedreptate, mizerie si pacat
    vezi ca viata noastra a luat-o razna
    nu ne abandona!

    Maica iubita protejeaza pelerinii
    Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre!
    Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor
    Si piinea care le-a fost furata, da-le-o inapoi!
    Fii linga noi toata viata noastra si
    elibereaza-ne de orice tip de pacat! Amen!

    II multumesc Fecioarei din Juquila pentru toate fravorurile primite! Amen!

    Se spune de 9 ori Bucura-te Marie

    Bucura-te Marie plina de har Domnul este cu tine
    binecuvintata esti tu intre femei
    si binecuvintat este rodul pintecelui tau Iisus.
    Sfinta Marie maica lui Dumnezeu
    roaga-te pentru noi pcatosii
    acum si in ceasul mortii noastre.Amen!

    RăspundețiȘtergere
  89. Se face 9 zile la rand si in fiecare zi se aprinde o lumanare alba.
    In a 9 zi, publicati rugaciunea.
    Se pun 3 dorinte-una de bani si 2 imposibile.Ele se vor implini chiar daca nu credeti.
    Rugaciunea: "Maica iubita,Sfanta Fecioara din Juquila,Fecioara a sparantei noastre,iarta-mi pacatele pentru ca sunt multe,viata noastra e a ta,fereste-ne de tot raul si daca in aceasta lume de nedreptate,mizerie si pacat vezi ca viata noastra a luat-o razana nu ne abandona! Maica iubita protejeaza pelerinii. Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre! Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor si painea care le-a fost furata,da-le-o inapoi! Fii langa noi toata viata noastra si elibereaza-ne de orice tip de pacat!
    Amen!II
    Multumesc Fecioarei din Juquila pentru toate favorurile primite!
    Amen!
    Se spune de 9 ori "Bucura-te Marie! Bucura-te Marie cea plina de har, Domnul este cu tine! Binecuvantata esti tu intre femei si binecuvantat este rodul pantecelui tau Iisus! Sfanta Marie, Maica lui Dumnezeu, roaga-te pentru noi pacatosii acum si in ceasul mortii noastre!
    Amen!

    RăspundețiȘtergere
  90. toate publicati dar sau implinit la careva din voi dorinta mersi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. vreau sa mi se indeplineasca si mie dorinta cum e posibil in fiecare zi sau numai marti

      Ștergere
    2. in fiecare zi se citeste succes

      Ștergere
  91. Se face 9 zile la rand si in fiecare zi se aprinde o lumanare alba. In a 9-a zi, publicati rugaciunea. Se pun 3 dorinte - una de bani si 2 imposibile. Ele se vor implini chiar daca nu credeti. Rugaciunea: " Maica iubita, Sfanta Fecioara din Juquila, Fecioara a sperantei noastre, iarta-mi pacatele pentru ca sunt multe, viata mea este a ta, fereste-ma de tot raul si daca in aceasta lume de nedreptate, mizerie si pacat vezi ca viata mea a luat-o razna, nu ma abandona! Maica iubita protejeaza pelerinii! Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre! Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor si painea care le-a fost furata, da-le-o inapoi! Fii langa noi toata viata noastra si elibereaza-ne de orice tip de pacat! Amin! Multumesc Fecioarei din Juquila pentru toate favorurile primite! Amin!

    RăspundețiȘtergere
  92. Se face 9 zile la rand si in fiecare zi se aprinde o lumanare alba. In a 9-a zi, publicati rugaciunea. Se pun 3 dorinte - una de bani si 2 imposibile. Ele se vor implini chiar daca nu credeti. Rugaciunea: " Maica iubita, Sfanta Fecioara din Juquila, Fecioara a sperantei noastre, iarta-mi pacatele pentru ca sunt multe, viata mea este a ta, fereste-ma de tot raul si daca in aceasta lume de nedreptate, mizerie si pacat vezi ca viata mea a luat-o razna, nu ma abandona! Maica iubita protejeaza pelerinii! Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre! Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor si painea care le-a fost furata, da-le-o inapoi! Fii langa noi toata viata noastra si elibereaza-ne de orice tip de pacat! Amin! Multumesc Fecioarei din Juquila pentru toate favorurile primite! Amin!

    RăspundețiȘtergere
  93. RUGACIUNE MIRACULOASA PENTRU FECIOARA DIN JUQUILA
    (o aparitie miraculoasa a unei statui a Fecioarei facatoare de minuni dintr-o biserica din Mexic)

    Se face 9 zile la rind, in fiecare zi se aprinde o lumanare alba. In a noua zi publicati rugaciunea. Se pun 3 dorinte-una de bani(afaceri) si doua imposibile. Ele se vor indeplini chiar daca nu va vine sa credeti.

    Maica iubita, sfinta Fecioara din Juquila
    Fecioara a sperantei noastre, iarta-mi pacatele pentru ca sint multe
    viata noastra e a ta, fereste-ne de tot raul
    si daca in aceasta lume de nedreptate, mizerie si pacat
    vezi ca viata noastra a luat-o razna
    nu ne abandona!

    Maica iubita protejeaza pelerinii
    Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre!
    Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor
    Si painea care le-a fost furata, da-le-o inapoi!
    Fii langa noi toata viata noastra si
    elibereaza-ne de orice tip de pacat! Amen!
    Ii multumesc Fecioarei din Juquila pentru toate favorurile primite! Amen!

    Se spune de 9 ori Bucura-te Marie

    Bucura-te Marie plina de har Domnul este cu tine
    binecuvantata esti tu intre femei
    si binecuvantat este rodul pantecelui tau Iisus.
    Sfinta Marie maica lui Dumnezeu
    roaga-te pentru noi pacatosii
    acum si in ceasul mortii noastre.Amen!

    RăspundețiȘtergere
  94. Se face 9 zile la rand si in fiecare zi se aprinde o lumanare alba.
    In a 9-a zi, publicati rugaciunea. Se pun 3 dorinte - una de bani si 2 imposibile.
    Ele se vor implini chiar daca nu credeti.
    Rugaciunea: "


    Maica iubita, Sfanta Fecioara din Juquila,
    Fecioara a sperantei noastre, iarta-mi pacatele pentru ca sunt multe,
    viata mea este a ta, fereste-ma de tot raul si daca in aceasta lume de nedreptate,
    mizerie si pacat vezi ca viata mea a luat-o razna, nu ma abandona!
    Maica iubita protejeaza pelerinii! Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre!
    Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor si painea care le-a fost furata, da-le-o inapoi!

    Fii langa noi toata viata noastra si elibereaza-ne de orice tip de pacat!
    Amin! Multumesc Fecioarei din Juquila pentru toate favorurile primite! Amin!
    Apoi spuneti de 9 ori rugaciunea ,,Bucura-te Maria!"

    Bucura-te Maria, cea plina de har,
    Domnul este cu tine. Binecuvantata esti tu intre femei si Binecuvantat este rodul trupului tau, Iisus,
    Sfanta Marie, Maica lui Dumnezeu, Roaga-Te pt noi pacatosii,
    Acum si-n ceasul mortii noastre,
    Amin.
    Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, si acum si pururea si in vecii vecilor,
    Amin

    RăspundețiȘtergere
  95. AI MULTUMESC FECIOAREI DIN JUQUILA PENTRU AJUTOR! DOAMNE AJUTA LA TOATA LUMEA. AMIN!

    RăspundețiȘtergere
  96. Rugaciune miraculoasa pentru FECIOARA DIN JUQUILA! O aparitie miraculoasa a unei statui a FECIOAREI facatoare de minuni dintr-o biserica din MEXIC. Se face 9 zile la rand si an fiecare zi se aprinde o lumanare alba.In a 9 zipublicati rugaciunea,se pun 3 dorinte una de bani(afaceri)si doua imposibile. Ele se vor indeplini sa credeti doar. RUGACIUNE: Maica iubita,sfanta Fecioaradin Juquila a sperantei noastre,iarta-mi pacatele pentru ca sunt multe, viata noastra e a ta, fereste-ne de tot raulsi daca in aceasta lume de nedreptate,mizerie si pacat vezi ca viata noastra a luat-o razna nu ne abandona! Maica iubita protejaza pelerinii. Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre!Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor.Si painea care le-a fost furata, da-leo inapoi!Fii langa noi toata viata noastra si elibereaza-nede orice tip de pacat.Amin! Ai multumesc Fecioarei din JUQUILA pentru toate favorurile primite!Amin! Se spune de 9 ori B UCURA-TE MARIE! Bucura-te Marie plina de har Domnul este cu tine binecuvantata esti tu intre femei si binecuvantat este rodul pantecelui tau!Iisus. Sfanta M arie maica lui Dumnezeu roagate pentru noi pacatosi acum si in ceasul mortii noastre. AMIN! Sa va fie de ajutor asa cum va doriti.DOAMNE AJUTA. AMIN

    RăspundețiȘtergere
  97. Se face 9 zile la rand si in fiecare zi se aprinde o lumanare alba.
    In a 9-a zi, publicati rugaciunea. Se pun 3 dorinte - una de bani si 2 imposibile.
    Ele se vor implini chiar daca nu credeti.
    Rugaciunea: "


    Maica iubita, Sfanta Fecioara din Juquila,
    Fecioara a sperantei noastre, iarta-mi pacatele pentru ca sunt multe,
    viata mea este a ta, fereste-ma de tot raul si daca in aceasta lume de nedreptate,
    mizerie si pacat vezi ca viata mea a luat-o razna, nu ma abandona!
    Maica iubita protejeaza pelerinii! Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre!
    Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor si painea care le-a fost furata, da-le-o inapoi!

    Fii langa noi toata viata noastra si elibereaza-ne de orice tip de pacat!
    Amin! Multumesc Fecioarei din Juquila pentru toate favorurile primite! Amin!
    Apoi spuneti de 9 ori rugaciunea ,,Bucura-te Maria!"

    Bucura-te Maria, cea plina de har,
    Domnul este cu tine. Binecuvantata esti tu intre femei si Binecuvantat este rodul trupului tau, Iisus,
    Sfanta Marie, Maica lui Dumnezeu, Roaga-Te pt noi pacatosii,
    Acum si-n ceasul mortii noastre,
    Amin.
    Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, si acum si pururea si in vecii vecilor,
    Amin

    RăspundețiȘtergere
  98. Aceasta rugaciunese citeste timp de 9 zile si se aprinde o luminare alba, a 9 zi iti pui 3 dorinte, una de bani si 2 imposibile si se vor implini chiar daca nu crezi.
    Maica iubita, sfinta Fecioara din Jaquila
    Fecioara a sperantei noastre
    Iartami pacatele pentru ca sunt multe
    Viata noastra e a ta
    Ferestene de tot raul
    I daca in aceasta lume de nedreptate, mizerie si pacat
    Vezi ca viata noastra a luato razna
    NU ne abandona!
    Maica iubita protejeaza pelegrinii
    Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre
    Acoperai cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor
    I piinea care lea fost furata, daleo inapoi
    Fii linga noi toata viata noastra
    SI elibereazane de orice tip de pacat.
    Amin
    Iti multumesc Fecioarei din Jaquila pentru toate favorurile primite
    Amin

    Bucurate Maria plina de har Domnul este cu tine , binecuvintata esti tu intre femei, si binecuvintat este rodul pintecului tau Iisus.Sfinta Maria maica lui Dumnezeu, roagate pentru noi pacatosii acum si in ceasu mortii noastre.Amin
    Cu Doamne ajuta

    RăspundețiȘtergere
  99. Maica iubita Sfanta Fecioara din Jaguila , Fecioara a sperantei noastre iartami pacatele noastre pentru ca sunt multe viata noastra e a ta ferestene de tot raul si daca in aceasta lume de nedreptate mizerie si pacat vezi ca viata noastra a luato razna Nu ne abandona. Maica iubita protejeaza peletinii ,fii alaturi de noi in toate drumurile noastre , acoperai cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor si painea care lea fost furata daleo inapoi fii lanfa noi toata viata noastra si elibereazane de orce tip de pacat Amin. Bucurate Marie cea plina de har Domnul este cu tine , binecuvantata esti tu intre femei si binecuvantat este rodul pantecului tau Iisus . Sfanta Marie Maica lui Dumnezeu ,roagate pentru noi pacatosii acum si in ceasul mortii noastre Amin

    RăspundețiȘtergere
  100. RUGACIUNE MIRACULOASA PENTRU FECIOARA DIN JUQUILA(o aparitie miraculoasa a unei statui a Fecioarei facatoare de minuni dintr-o biserica din Mexic)Se face 9 zile la rind, in fiecare zi se aprinde o lumanare alba. In a noua zi publicati rugaciunea. Se pun 3 dorinte-una de bani(afaceri) si doua imposibile. Ele se vor indeplini chiar daca nu va vine sa credeti.Rugaciunea:Maica iubita, sfinta Fecioara din JuquilaFecioara a sperantei noastre, iarta-mi pacatele pentru ca sint multeviata noastra e a ta,

    RăspundețiȘtergere
  101. RUGACIUNE MIRACULOASA PENTRU FECIOARA DIN JUQUILA
    (o aparitie miraculoasa a unei statui a Fecioarei facatoare de minuni dintr-o biserica din Mexic)

    Se face 9 zile la rind, in fiecare zi se aprinde o lumanare alba. In a noua zi publicati rugaciunea. Se pun 3 dorinte-una de bani(afaceri) si doua imposibile. Ele se vor indeplini chiar daca nu va vine sa credeti.

    Rugaciunea:

    Maica iubita, sfinta Fecioara din Juquila
    Fecioara a sperantei noastre, iarta-mi pacatele pentru ca sint multe
    viata noastra e a ta, fereste-ne de tot raul
    si daca in aceasta lume de nedreptate, mizerie si pacat
    vezi ca viata noastra a luat-o razna
    nu ne abandona!

    Maica iubita protejeaza pelerinii
    Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre!
    Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor
    Si painea care le-a fost furata, da-le-o inapoi!
    Fii langa noi toata viata noastra si
    elibereaza-ne de orice tip de pacat! Amen!

    Ii multumesc Fecioarei din Juquila pentru toate favorurile primite! Amen!

    Se spune de 9 ori Bucura-te Marie

    Bucura-te Marie plina de har Domnul este cu tine
    binecuvantata esti tu intre femei
    si binecuvantat este rodul pantecelui tau Iisus.
    Sfinta Marie maica lui Dumnezeu
    roaga-te pentru noi pacatosii
    acum si in ceasul mortii noastre.Amen!

    RăspundețiȘtergere
  102. Rugaciune miraculoasa pentru Fecioara din Juquila se face 9 zile la rind in fiecare zi se aprinde o luminare alba, in a noua 9 zi publicati rugaciunea.Se pun 3 dorinte Una de bani SI 2 imposinile.,ele se vor implini chiar daca nu VA vine Sa credeti. Rugaciunea: Maica iubita din Sfinta Fecioara din Juquila Fecioara a sperantei noastre,iarta"mi pacatele pentru ca sunt multe ,viata noastra esta a ta,fereste"ma de tot Raul ,SI daca in aceasta lume de nedreptate mizerie SI pacat,vezi ca viata noastra a luato razna nu ma abandons ! Maica iubita protejeaja pelerinii tii alaturi de noi in toate drumuriile noastre, acoperai Ku mantia ta PE sarmanii Fara ajutor SI piinea care lea fost furata Da,Leo inapoi tii kings noi toata viata noastra SI elinereaza,ne de price tip de pacat Amin. Iti multumesc Fecioara din Juquila pentru toate favorurile promote Amin. Se spine de 9 ori bucurate Marie. Bucurate Marie plina de har Domnul este cu tine binecuvintata esti tuu intre femei SI binecuvintata este rodul pintecelui tau Isus Sfinta MarieMaica Lui Dumnezeu roagate penttru noi pacatosii acum SI in ceasul mortii noastre aAmen.

    RăspundețiȘtergere
  103. Rugaciune catre Fecioara din Juquila: Se face 9 zile la rand si in fiecare zi se aprinde o lumanare alba. In a 9-a zi, publicati rugaciunea. Se pun 3 dorinte - una de bani si 2 imposibile. Ele se vor implini chiar daca nu credeti. Rugaciunea: " Maica iubita, Sfanta Fecioara din Juquila, Fecioara a sperantei noastre, iarta-mi pacatele pentru ca sunt multe, viata mea este a ta, fereste-ma de tot raul si daca in aceasta lume de nedreptate, mizerie si pacat vezi ca viata mea a luat-o razna, nu ma abandona! Maica iubita protejeaza pelerinii! Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre! Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor si painea care le-a fost furata, da-le-o inapoi! Fii langa noi toata viata noastra si elibereaza-ne de orice tip de pacat! Amin! Multumesc Fecioarei din Juquila pentru toate favorurile primite! Amin! Apoi spuneti de 9 ori rugaciunea ,,Bucura-te Maria!" Bucura-te Maria, cea plina de har, Domnul este cu tine. Binecuvantata esti tu intre femei si Binecuvantat este rodul trupului tau, Iisus, Sfanta Marie, Maica lui Dumnezeu, Roaga-Te pt noi pacatosii, Acum si-n ceasul mortii noastre, Amin. Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, si acum si pururea si in vecii vecilor, Amin Sper sa ne ajute pe toti in necazurile noastre.

    Detalii aici > http://www.garbo.ro/comunitate/garbo315217/blog/view/24047/sa-va-spun-si-eu-o-rugaciune.html#ixzz36FbybuNr
    Follow us: @GarboRo on Twitter | Garbo.ro on Facebook

    RăspundețiȘtergere
  104. Rugaciune catre Fecioara din Juquila: Se face 9 zile la rand si in fiecare zi se aprinde o lumanare alba. In a 9-a zi, publicati rugaciunea. Se pun 3 dorinte - una de bani si 2 imposibile. Ele se vor implini chiar daca nu credeti. Rugaciunea: " Maica iubita, Sfanta Fecioara din Juquila, Fecioara a sperantei noastre, iarta-mi pacatele pentru ca sunt multe, viata mea este a ta, fereste-ma de tot raul si daca in aceasta lume de nedreptate, mizerie si pacat vezi ca viata mea a luat-o razna, nu ma abandona! Maica iubita protejeaza pelerinii! Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre! Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor si painea care le-a fost furata, da-le-o inapoi! Fii langa noi toata viata noastra si elibereaza-ne de orice tip de pacat! Amin! Multumesc Fecioarei din Juquila pentru toate favorurile primite! Amin! Apoi spuneti de 9 ori rugaciunea ,,Bucura-te Maria!" Bucura-te Maria, cea plina de har, Domnul este cu tine. Binecuvantata esti tu intre femei si Binecuvantat este rodul trupului tau, Iisus, Sfanta Marie, Maica lui Dumnezeu, Roaga-Te pt noi pacatosii, Acum si-n ceasul mortii noastre, Amin. Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, si acum si pururea si in vecii vecilor, Amin Sper sa ne ajute pe toti in necazurile noastre.

    RăspundețiȘtergere
  105. Se face 9 zile la rand si in fiecare zi se aprinde o lumanare alba.
    In a 9 zi, publicati rugaciunea.
    Se pun 3 dorinte-una de bani si 2 imposibile.Ele se vor implini chiar daca nu credeti.
    Rugaciunea: "Maica iubita,Sfanta Fecioara din Juquila,Fecioara a sparantei noastre,iarta-mi pacatele pentru ca sunt multe,viata noastra e a ta,fereste-ne de tot raul si daca in aceasta lume de nedreptate,mizerie si pacat vezi ca viata noastra a luat-o razana nu ne abandona! Maica iubita protejeaza pelerinii. Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre! Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor si painea care le-a fost furata,da-le-o inapoi! Fii langa noi toata viata noastra si elibereaza-ne de orice tip de pacat!
    Amen!II
    Multumesc Fecioarei din Juquila pentru toate favorurile primite!
    Amen!
    Se spune de 9 ori "Bucura-te Marie! Bucura-te Marie cea plina de har, Domnul este cu tine! Binecuvantata esti tu intre femei si binecuvantat este rodul pantecelui tau Iisus! Sfanta Marie, Maica lui Dumnezeu, roaga-te pentru noi pacatosii acum si in ceasul mortii noastre!
    Amen!

    RăspundețiȘtergere
  106. Rugaciune miraculoasa pentru Fecioara din Juquila
    (O aparitie miraculoasa a unei statui a Fecioarei facatoare de minuni dintr-o biserica din Mexic)
    Se face 9 zile la rand,in fiecare zi se aprinde o lumanare alba.In a noua zi publicati rugaciunea.Se pun 3 doeinte(una de bani(afacere) si doua imposibile.Ele se vor indeplini chiar daca nu credeti.


    Rugaciunea:

    Maica iubita,Sfanta fecioara din Juquila
    Fecioara a sperantei noastre,iarta-mi pacatele pentru ca sunt multe
    viata noastra e a ta,fereste-ne de tot raul
    si daca in aceasta lume de nedreptate,mizerie si pacat
    vezi ca viata noastra a luat-o razna
    nu ne abandona!

    Maica iubita protejeaza pelerinii
    Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre!
    Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor
    Si painea care le-a fost furata,da-le-o inapoi!
    Fii langa noi toata viata noastra si
    elibereaza-ne de orice tip de pacat!Amen!

    Se spune de 9 ori Bucura-te Marie

    Bucira-te Marie plina de har Domnul este cu tine
    binecuvantata esti tu intre femei
    si binecuvantat este rodul pantecelui tau Iisus.
    Sfanta Marie maica lui Dumnezeu
    roaga-te pentru noi pacatosii
    acum si in ceadul mortii noastre.Amen!

    RăspundețiȘtergere
  107. Rugăciunea oamenilor către Dumnezeu, Iisus Hristos, Măicuța Domnului... sau către Sfinții Apostoli care au întemeiat Biserica= Casa de Rugăciune a lui Dumnezeu și de 2.000 ani mărturisită cu tărie de Sfinții Părinți și cele 7 Sinoade Ecumenice care au Pecetluit prin Puterea Sfântului Duh Biserica Ortofoxă de Răsărit a toată creștinătatea sau omenirea de pe Pământul lui Dumnezeu. Toți oamenii mărturisim că este Un Singur Dumnezeu Tatăl Ceresc, Un Singur Fiu a lui Dumnezeu IIsus Hristos, O Singură Maică Fecioară și Stăpână a noastră= Pururea Fecioara Maria Născătoarea de Dumnezeu. - Atunci de ce atâți anonimi ce fac trimitere la dumnezei mincinoși? De ce atâtea secte ori catolicii care s-au rupt de Singura Ortodoxie= Dreapta Credință Mântuitoare și au inventat alte rugăciuni, alți cristoși, alte fecioare din Juguila.... de ce nu recunoașteți impostorilor că tot ce scrieți este de a minți lumea și a vă vinde ereziile voastre ca cărți miraculoase... VOI VREȚI DOAR BANII CELOR CE SUFERĂ ? Impostorilor, reveniți la Credința Ortodoxă din care v-ați rupt și nu mai fraeriți pe oamenii cei simpli că veți plătii o vejnicie în Iad alăturându-vă lui satan tată vostru cel mincinos și rivalilor lui Dumnezeu. Astea sunt realitățile sau drama ce o trăim. Doamne, ajută pe toți frații mei întru Hristos și luminează-le mintea de a reveni la Dreapta Credință Ortodoxă de Răsărit că TU EȘTI RĂSĂRITUL CEL DE SUS DOAMNE SLAVĂ ȚIE ÎN VECII VECILOR . Amon ! https://www.facebook.com/pages/Uniunea-Umanitar%C4%83-Non-Profit-BORNA/678105742234570?ref_type=bookmark

    RăspundețiȘtergere
  108. Se face 9 zile la rand si in fiecare zi se aprinde o lumanare alba.
    In a 9 zi, publicati rugaciunea.
    Se pun 3 dorinte-una de BANI si 2 imposibile.Ele se vor implini chiar daca nu credeti.
    Rugaciunea: "Maica iubita,Sfanta Fecioara din Juquila,Fecioara a sparantei noastre,iarta-mi pacatele pentru ca sunt multe,viata noastra e a ta,fereste-ne de tot raul si daca in aceasta lume de nedreptate,mizerie si pacat vezi ca viata noastra a luat-o razana nu ne abandona! Maica iubita protejeaza pelerinii. Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre! Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor si painea care le-a fost furata,da-le-o inapoi! Fii langa noi toata viata noastra si elibereaza-ne de orice tip de pacat!
    Amen!II
    Multumesc Fecioarei din Juquila pentru toate favorurile primite!
    Amen!
    Se spune de 9 ori "Bucura-te Marie! Bucura-te Marie cea plina de har, Domnul este cu tine! Binecuvantata esti tu intre femei si binecuvantat este rodul pantecelui tau Iisus! Sfanta Marie, Maica lui Dumnezeu, roaga-te pentru noi pacatosii acum si in ceasul mortii noastre!
    Amen!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Rugaciune pentru Fecioara din Juquila
      Maica iubita,Sfanta Fecioara din Juquila,Fecioara a sperantelor noastre,iarta-mi pacatele pentru ca sunt multe ,viata noastra e a ta ,ferstene de tot raul si daca in aceasta lume de nedreptate ,mizerie si pacat,vezi ca viata noastra a luat.o razna nu ne abandona.Maica iubita protejeaza pelerini,fi alaturi de noi in toate drumirile noastre,acoperai cu mantia ta pe sarmani fara ajutor si painea care le a fost furata dale o inapoi .fi langa noitoata viata noastra,si elibereazane de orice tip de pacat.amen.
      Iti multumesc fecioara din juquila pentru toate favorurile facute.amen
      Se poune de 9 ori bucurete marie
      Bucurate marie plina de har Domnul este cu tine ,binecuvantata esti tu intre femei si binecuvantat este rodul pantecelui tau,Iisus,Sfanta Marie maica lui Dumnezeu roagate pentru noi pacatosi acum si in ceasul morti noastre .amen.
      Rugaciunea se face 9 zile la rand in fiecare zi se aprinde o lumanare alba,in a 9 zi se publica rugaciunea si se pun 3 dorinte,una de banii si doua imposibile.Ele se vor indeplini chiar daca nu va vine sa credeti.amen

      Ștergere
  109. MAICA IUBITA, SFANTA FECIOARA DIN JUQUILA FECIOARA A SPERANTEI NOASTRE, IARTA-MI PACATELE PENTRU CA SUNT MULTE VIATA NOASTRA E A TA, FERESTE-NE DE TOT RAUL SI DACA IN ACEASTA LUME DE NEDREPTATE, MIZERIE SI PACAT, VEZI CA VIATA NOASTRA A LUAT-O RAZNA NU NE ABANDONA! MAICA IUBITA, PROTEJEAZA PELERINII FII ALATURI DE NOI IN TOATE DRUMURILE NOASTRE! ACOPERA-I CU MANTIA TA PE SARMANII FARA AJUTOR SI PAINEA CARE LE-A FOST FURATA DA LE-O INAPOI! FII LANGA NOI TOATA VIATA NOASTRA SI ELIBEREAZA-NE DE ORICE TIP DE PACAT! AMEN!
    II MULTUMESC FECIOAREI DIN JUQUILA PENTRU TOATE FAVORURILE PRIMITE! AMEN!
    BUCURA-TE MARIA (SE ZICE DE NOUA ORI)
    BUCURA-TE MARIA CEA PLINA DE HAR, DOMNUL ESTE CU TINE BINECUVANTATA ESTI TU INTRE FEMEI SI BINECUVANTAT ESTE RODUL PANTECULUI TAU IISUS CRISTOS, SFANTA MARIE MAICA LUI DUMNEZEU ROAGA-TE PENTRU NOI PACATOSII ACUM SI IN CEASUL MORTII NOASTRE AMEN. RUGAGIUNEA SE FACE 9 ZILE LA RAND IN FIECARE ZI SE APRINDE CATE O LUMANARE ALBA, IN A NOUA ZI SE PUBLICA . SE PUN 3 DORINTE, UNA PENTRU BANI SI DOUA IMPOSIBILE, SE VOR INDEPLINI CHIAR DACA NU VA VINE SA CREDETI. DOAMNE AJUTA!

    RăspundețiȘtergere
  110. RUGACIUNE CATRE MARIA DIN JUQUILA

    MAICA IUBITA, SFANTA FECIOARA DIN JUQUILA FECIOARA A SPERANTEI NOASTRE, IARTA-MI PACATELE PENTRU CA SUNT MULTE VIATA NOASTRA E A TA, FERESTE-NE DE TOT RAUL SI DACA IN ACEASTA LUME DE NEDREPTATE, MIZERIE SI PACAT, VEZI CA VIATA NOASTRA A LUAT-O RAZNA NU NE ABANDONA! MAICA IUBITA, PROTEJEAZA PELERINII FII ALATURI DE NOI IN TOATE DRUMURILE NOASTRE! ACOPERA-I CU MANTIA TA PE SARMANII FARA AJUTOR SI PAINEA CARE LE-A FOST FURATA DA LE-O INAPOI! FII LANGA NOI TOATA VIATA NOASTRA SI ELIBEREAZA-NE DE ORICE TIP DE PACAT! AMEN!
    II MULTUMESC FECIOAREI DIN JUQUILA PENTRU TOATE FAVORURILE PRIMITE! AMEN!
    BUCURA-TE MARIA (SE ZICE DE NOUA ORI)
    BUCURA-TE MARIA CEA PLINA DE HAR, DOMNUL ESTE CU TINE BINECUVANTATA ESTI TU INTRE FEMEI SI BINECUVANTAT ESTE RODUL PANTECULUI TAU IISUS CRISTOS, SFANTA MARIE MAICA LUI DUMNEZEU ROAGA-TE PENTRU NOI PACATOSII ACUM SI IN CEASUL MORTII NOASTRE AMEN. Doamne ajuta !

    RăspundețiȘtergere
  111. azi se implinesc 9 zile de cand am inceput rugaciunea.sa ne ajute Bunul Dumnezeu si Maicuta Sfanta pe toti si sa ne dea sanatate si putere,sa ne lumineze mintile!

    Rugaciunea:

    Maica iubita, sfinta Fecioara din Juquila
    Fecioara a sperantei noastre, iarta-mi pacatele pentru ca sint multe
    viata noastra e a ta, fereste-ne de tot raul
    si daca in aceasta lume de nedreptate, mizerie si pacat
    vezi ca viata noastra a luat-o razna
    nu ne abandona!

    Maica iubita protejeaza pelerinii
    Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre!
    Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor
    Si painea care le-a fost furata, da-le-o inapoi!
    Fii langa noi toata viata noastra si
    elibereaza-ne de orice tip de pacat! Amen!

    Ii multumesc Fecioarei din Juquila pentru toate favorurile primite! Amen!

    Se spune de 9 ori Bucura-te Marie

    Bucura-te Marie plina de har Domnul este cu tine
    binecuvantata esti tu intre femei
    si binecuvantat este rodul pantecelui tau Iisus.
    Sfinta Marie maica lui Dumnezeu
    roaga-te pentru noi pacatosii
    acum si in ceasul mortii noastre.Amen!

    Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  112. Se citeste 9 zile la rind cu o luminare alba aprinsa se pune 3 dorinte Una de bani 2 inposibile. Rugaciunea """"?"Maica iubita Sfina Fecioara din Juquila Fecioara a sperantei noastre iarta"mi pacatele penteu ca sunt multe viata noastra e a ta fereste,ne de tot Raul SI daca in aceasta lume de nedreptate mizerie SI pacat vezi ca viata noastra a luat,o razna nu ne abandona. Maica iubita protejeaza pelerinii fii alaturi de noi in toate drumurile ,noastre acopera cu mantia ta PE sarmanii fara ajutor SI piinea care lea fist furata daleo inapoi,fii linga noi toata viata noastra SI elibereaza,ne de price tip de pacat Amen. Iti multumesc maica Fecioara din Juquila penteu. Toate favorurile promote Amen. Spui de 9 ori Bucura,te Marie Bucura,te Marie. Plina de har Domnul este cu tine binecuvintata esti tu intre femei SI binecuvintat este rodul pintecele tau Isus Sfinta Marie Maica Lui Dumnezeu roaga,te penteu noi pacatosii acum SI in ceasul mortii noastre Amen

    RăspundețiȘtergere
  113. RUGACIUNE MIRACULOASA PENTRU FECIOARA DIN JUQUILA
    (o aparitie miraculoasa a unei statui a Fecioarei facatoare de minuni dintr-o biserica din Mexic)

    Se face 9 zile la rind, in fiecare zi se aprinde o lumanare alba. In a noua zi publicati rugaciunea. Se pun 3 dorinte-una de bani(afaceri) si doua imposibile. Ele se vor indeplini chiar daca nu va vine sa credeti.

    Maica iubita, sfinta Fecioara din Juquila
    Fecioara a sperantei noastre, iarta-mi pacatele pentru ca sint multe
    viata noastra e a ta, fereste-ne de tot raul
    si daca in aceasta lume de nedreptate, mizerie si pacat
    vezi ca viata noastra a luat-o razna
    nu ne abandona!

    Maica iubita protejeaza pelerinii
    Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre!
    Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor
    Si painea care le-a fost furata, da-le-o inapoi!
    Fii langa noi toata viata noastra si
    elibereaza-ne de orice tip de pacat! Amen!
    Ii multumesc Fecioarei din Juquila pentru toate favorurile primite! Amen!

    Se spune de 9 ori Bucura-te Marie

    Bucura-te Marie plina de har Domnul este cu tine
    binecuvantata esti tu intre femei
    si binecuvantat este rodul pantecelui tau Iisus.
    Sfinta Marie maica lui Dumnezeu
    roaga-te pentru noi pacatosii
    acum si in ceasul mortii noastre.Amen!

    RăspundețiȘtergere
  114. RUGACIUNE MIRACULOASA PENTRU FECIOARA DIN JUQUILA
    (o aparitie miraculoasa a unei statui a Fecioarei facatoare de minuni dintr-o biserica din Mexic)

    Se face 9 zile la rind, in fiecare zi se aprinde o lumanare alba. In a noua zi publicati rugaciunea. Se pun 3 dorinte-una de bani(afaceri) si doua imposibile. Ele se vor indeplini chiar daca nu va vine sa credeti.

    Maica iubita, sfinta Fecioara din Juquila
    Fecioara a sperantei noastre, iarta-mi pacatele pentru ca sint multe
    viata noastra e a ta, fereste-ne de tot raul
    si daca in aceasta lume de nedreptate, mizerie si pacat
    vezi ca viata noastra a luat-o razna
    nu ne abandona!

    Maica iubita protejeaza pelerinii
    Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre!
    Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor
    Si painea care le-a fost furata, da-le-o inapoi!
    Fii langa noi toata viata noastra si
    elibereaza-ne de orice tip de pacat! Amen!
    Ii multumesc Fecioarei din Juquila pentru toate favorurile primite! Amen!

    Se spune de 9 ori Bucura-te Marie

    Bucura-te Marie plina de har Domnul este cu tine
    binecuvantata esti tu intre femei
    si binecuvantat este rodul pantecelui tau Iisus.
    Sfinta Marie maica lui Dumnezeu
    roaga-te pentru noi pacatosii
    acum si in ceasul mortii noastre.Amen!

    RăspundețiȘtergere
  115. RUGACIUNE MIRACULOASA PENTRU FECIOARA DIN JUQUILA
    (o aparitie miraculoasa a unei statui a Fecioarei facatoare de minuni dintr-o biserica din Mexic)

    Se face 9 zile la rind, in fiecare zi se aprinde o lumanare alba. In a noua zi publicati rugaciunea. Se pun 3 dorinte-una de bani(afaceri) si doua imposibile. Ele se vor indeplini chiar daca nu va vine sa credeti.

    Maica iubita, sfinta Fecioara din Juquila
    Fecioara a sperantei noastre, iarta-mi pacatele pentru ca sint multe
    viata noastra e a ta, fereste-ne de tot raul
    si daca in aceasta lume de nedreptate, mizerie si pacat
    vezi ca viata noastra a luat-o razna
    nu ne abandona!

    Maica iubita protejeaza pelerinii
    Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre!
    Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor
    Si painea care le-a fost furata, da-le-o inapoi!
    Fii langa noi toata viata noastra si
    elibereaza-ne de orice tip de pacat! Amen!
    Ii multumesc Fecioarei din Juquila pentru toate favorurile primite! Amen!

    Se spune de 9 ori Bucura-te Marie

    Bucura-te Marie plina de har Domnul este cu tine
    binecuvantata esti tu intre femei
    si binecuvantat este rodul pantecelui tau Iisus.
    Sfinta Marie maica lui Dumnezeu
    roaga-te pentru noi pacatosii
    acum si in ceasul mortii noastre.Amen!

    RăspundețiȘtergere
  116. RUGACIUNE MIRACULOASA PENTRU FECIOARA DIN JUQUILA
    (o aparitie miraculoasa a unei statui a Fecioarei facatoare de minuni dintr-o biserica din Mexic)

    Se face 9 zile la rind, in fiecare zi se aprinde o lumanare alba. In a noua zi publicati rugaciunea. Se pun 3 dorinte-una de bani(afaceri) si doua imposibile. Ele se vor indeplini chiar daca nu va vine sa credeti.

    Maica iubita, sfinta Fecioara din Juquila
    Fecioara a sperantei noastre, iarta-mi pacatele pentru ca sint multe
    viata noastra e a ta, fereste-ne de tot raul
    si daca in aceasta lume de nedreptate, mizerie si pacat
    vezi ca viata noastra a luat-o razna
    nu ne abandona!

    Maica iubita protejeaza pelerinii
    Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre!
    Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor
    Si painea care le-a fost furata, da-le-o inapoi!
    Fii langa noi toata viata noastra si
    elibereaza-ne de orice tip de pacat! Amen!
    Ii multumesc Fecioarei din Juquila pentru toate favorurile primite! Amen!

    Se spune de 9 ori Bucura-te Marie

    Bucura-te Marie plina de har Domnul este cu tine
    binecuvantata esti tu intre femei
    si binecuvantat este rodul pantecelui tau Iisus.
    Sfinta Marie maica lui Dumnezeu
    roaga-te pentru noi pacatosii
    acum si in ceasul mortii noastre.Amen!

    RăspundețiȘtergere
  117. RUGACIUNE MIRACULOASA PENTRU FECIOARA DIN JUQUILA
    (o aparitie miraculoasa a unei statui a Fecioarei facatoare de minuni dintr-o biserica din Mexic)

    Se face 9 zile la rind, in fiecare zi se aprinde o lumanare alba. In a noua zi publicati rugaciunea. Se pun 3 dorinte-una de bani(afaceri) si doua imposibile. Ele se vor indeplini chiar daca nu va vine sa credeti.

    Maica iubita, sfinta Fecioara din Juquila
    Fecioara a sperantei noastre, iarta-mi pacatele pentru ca sint multe
    viata noastra e a ta, fereste-ne de tot raul
    si daca in aceasta lume de nedreptate, mizerie si pacat
    vezi ca viata noastra a luat-o razna
    nu ne abandona!

    Maica iubita protejeaza pelerinii
    Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre!
    Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor
    Si painea care le-a fost furata, da-le-o inapoi!
    Fii langa noi toata viata noastra si
    elibereaza-ne de orice tip de pacat! Amen!
    Ii multumesc Fecioarei din Juquila pentru toate favorurile primite! Amen!

    Se spune de 9 ori Bucura-te Marie

    Bucura-te Marie plina de har Domnul este cu tine
    binecuvantata esti tu intre femei
    si binecuvantat este rodul pantecelui tau Iisus.
    Sfinta Marie maica lui Dumnezeu
    roaga-te pentru noi pacatosii
    acum si in ceasul mortii noastre.Amen!

    RăspundețiȘtergere
  118. Maica iubita Sfântă Fecioara din Joquila,Fecioara a speranțelor noastre ,iartami păcatele pentru ca sunt multe,viață noastră e a ta,ferate ne de tot r-ul si daca in aceasta lume de nedreptate mizerie si pacatvezi ca viață noastră a luat o rasna nu ne abandona,Maica iubita protejează pelerini fi alaturi de noi in toate drumurile noastre.Acoperiș cu mantia ta pe sârmani fara ajutor si pâinea care le a fost furata da le o înapoi.Fi lângă noi toată viață noastră si eliberează ne de orice tip de păcat!Amen !Îți mulțumesc fecioara din Joquila pentru toate favorurile făcute !Amen!
    Se pune de 9 ori bucurate marie
    Bucurate Marie cea plina de har Domnul este cu tine ,binecuvântată ești tu intre femei si binecuvântat e rosul pântecului tau Iisus.Sfântă Marie maicalui Dumnezeu rroșcate pentru noi păcătoși acum si in ceasul morți noastre amin.

    Se spune 9zile la rand,in fiecare zi se părinte o lumânare alba,in a 9 zi se publica rugăciunea,se pun 3 dorințe ,una de bani sau afaceri si doua imposibile.Ele se vor îndeplini chiar daca nu va vine sa credeți.amin

    RăspundețiȘtergere
  119. MAICA IUBITA, SFANTA FECIOARA DIN JUQUILA FECIOARA A SPERANTEI NOASTRE, IARTA-MI PACATELE PENTRU CA SUNT MULTE VIATA NOASTRA E A TA, FERESTE-NE DE TOT RAUL SI DACA IN ACEASTA LUME DE NEDREPTATE, MIZERIE SI PACAT, VEZI CA VIATA NOASTRA A LUAT-O RAZNA NU NE ABANDONA! MAICA IUBITA, PROTEJEAZA PELERINII FII ALATURI DE NOI IN TOATE DRUMURILE NOASTRE! ACOPERA-I CU MANTIA TA PE SARMANII FARA AJUTOR SI PAINEA CARE LE-A FOST FURATA DA LE-O INAPOI! FII LANGA NOI TOATA VIATA NOASTRA SI ELIBEREAZA-NE DE ORICE TIP DE PACAT! AMEN!
    II MULTUMESC FECIOAREI DIN JUQUILA PENTRU TOATE FAVORURILE PRIMITE! AMEN!
    BUCURA-TE MARIA (SE ZICE DE NOUA ORI)
    BUCURA-TE MARIA CEA PLINA DE HAR, DOMNUL ESTE CU TINE BINECUVANTATA ESTI TU INTRE FEMEI SI BINECUVANTAT ESTE RODUL PANTECULUI TAU IISUS CRISTOS, SFANTA MARIE MAICA LUI DUMNEZEU ROAGA-TE PENTRU NOI PACATOSII ACUM SI IN CEASUL MORTII NOASTRE AMEN. RUGAGIUNEA SE FACE 9 ZILE LA RAND IN FIECARE ZI SE APRINDE CATE O LUMANARE ALBA, IN A NOUA ZI SE PUBLICA . SE PUN 3 DORINTE, UNA PENTRU BANI SI DOUA IMPOSIBILE, SE VOR INDEPLINI CHIAR DACA NU VA VINE SA CREDETI. DOAMNE AJUTA!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Alunga raul,da oamenilor noroc, sanatate, pace in famiilii si succese in toate

      Ștergere
  120. Rugăciumea, poate nu trebuie ignorată total cu excepția câtorva cuvinte, iar ”C” al catolicilor nu trebuia adaugat la numele Domnului Iisus Hristos - Dar se vede că nu e scrisă de un creștin. Este scrisă de eretici ce și-au dat arama pe față. Catolicii și restul sectelor ce s-au rupt din Singura Creștinătatea Ortodoxia sunt eretice conform Canoanelor și Sfinților Lui DUMNEZEU - deci creștinul nu trebuie a se ruga cu ereticii catolici sau alături de alte secte, a nu deveni și ei eretici. Așa trebuie spus corect și să știe lumea că ereticii catoli nu sunt creștini. Că ei se auto denumesc sau se cred creștini asta nu poate schimba Regula, Canoanele. Anatemile... și Legea Creștinească în vecii vecilor, decât dacă se pocăiesc și revin înapoi la Ortodoxism. - Amin !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar nici titlul nu e corect căci este pentru o fecioară din Juquila - FECIOARA DIN JUQUILA FECIOARA A SPERANTEI - MAICA DOMNULUI E UNA PENTRU TOT PĂMÂNTUL. Dacă scriau Icoana Maicii Domnului din XYZ loc sau din Ceruri era cu totul alceva și navea ceva adevăr. - Dar ereticii au tupeu și așa i-au prostit pe sărmanii oameni mințindu-i întruna. Treziți-vă oameni buni și părăsiți astfel de erezii sau eretici - Doamne, ajută !

      Ștergere
  121. Rugăciune către Sfânta Fecioara din Juquila: Maica Iubită, Sfântă Fecioara din Juquila, fecioara a speranței noastre, iartă-mi păcatele pentru că sunt multe, viața noastră e a ta, ferește-ne de tot răul și dacă în această lume de nedreptate, mizerie și păcat vezi că viața noastră a luat-o razna, nu ne abandona. Maica iubită protejează pelerinii, fii alături de noi în toate drumurile noastre, acoperă-i cu mantia ta pe sărmanii fără ajutor și pâinea care le-a fost luată dă-le-o înapoi. Fii lângă noi toată viața noastră și eliberează-ne de orice tip de păcat. AMIN. Îți mulțumim Fecioara de Juquila pentru toate favorurile făcute. AMIN. Apoi de 9 ori se spune : Bucură-te Marie. Bucură-te Marie plină de har, Domnul este cu tine, Binecuvântată ești tu intre femei și Binecuvântat este rodul pântecelui tău ISUS. Sfânta Marie, Maica lui Dumnezeu, roagă-te pentru noi păcătoșii, acum și în ceasul morții noastre. AMIN. Această rugăciune se spune 9 zile la rând, aprinzând o lumânare albă. În a 9 a zi publică rugăciunea să fie de folos și altora. Pune 3 dorințe-una de bani și 2 imposibile-ele se vor împlini chiar dacă nu îți vine să crezi. Să vă fie de ajutor. Doamne ajută pe toată lumea. AMIN.

    RăspundețiȘtergere
  122. RUGACIUNE MIRACULOASA PENTRU FECIOARA DIN JUQUILA
    (o aparitie miraculoasa a unei statui a Fecioarei facatoare de minuni dintr-o biserica din Mexic)

    Se face 9 zile la rind, in fiecare zi se aprinde o lumanare alba. In a noua zi publicati rugaciunea. Se pun 3 dorinte-una de bani(afaceri) si doua imposibile. Ele se vor indeplini chiar daca nu va vine sa credeti.

    Rugaciunea:

    Maica iubita, sfinta Fecioara din Juquila
    Fecioara a sperantei noastre, iarta-mi pacatele pentru ca sint multe
    viata noastra e a ta, fereste-ne de tot raul
    si daca in aceasta lume de nedreptate, mizerie si pacat
    vezi ca viata noastra a luat-o razna
    nu ne abandona!

    Maica iubita protejeaza pelerinii
    Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre!
    Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor
    Si painea care le-a fost furata, da-le-o inapoi!
    Fii langa noi toata viata noastra si
    elibereaza-ne de orice tip de pacat! Amen!

    Ii multumesc Fecioarei din Juquila pentru toate favorurile primite! Amen!

    Se spune de 9 ori Bucura-te Marie

    Bucura-te Marie plina de har Domnul este cu tine
    binecuvantata esti tu intre femei
    si binecuvantat este rodul pantecelui tau Iisus.
    Sfinta Marie maica lui Dumnezeu
    roaga-te pentru noi pacatosii
    acum si in ceasul mortii noastre.Amen!

    Doamne Ajuta pe toata lumea! Amin!

    RăspundețiȘtergere
  123. Maica iubita, SF FECIOARA din JUQUILA, fecioara a sperantei noastre, iarta-mi pacatele pentru ca sunt multe,viata noastra e a ta, fereste-ne de tot raul si daca in aceasta lume de nedreptate, mizerie si pacat vezi ca viata noasta a luat-o razna, nu ne abandona.Maicaiubita protejeaza pelerini, fii alaturi de noiin toate drumurile noastre, acopera-i cu mantia ta pe cei sarmani si fara de ajutorsi painea care le-a fost luatadale-o inapoi.Fi langa noi toata viatanoastra si elibereaza-nede orice pacat.AMIN ,Apoi se spune de 9 ori BUCURA-TE MARIE , Bucura-te Marir plina de har.Domnul este cu tine Binecuvanta-ta esti intre femei si binecuvantat este rodul pantecului tau ISUS , Sfanta Marie Maica lui Dumnezeu , roaga-te pentru noi pacatosi ,acum si in ceasul mortii noastre AMIN ,rugaciune se spune in 9 zile la rand cu o lumanare alba aprinsa,in cea de a 9 zi se publica rugaciune sa fie si de folos si altora, se pun 3 dorinte ,1-de bani, si doua imposibile, ele se vor implini chiar daca nu crezi ,sa va fie de folos AMIN

    RăspundețiȘtergere
  124. Rugaciunea Sfintei Maria din Juquila se spune timp de 9 zile cu o lumanare alba aprinsa, iar in cea de-a noua zi se publica. Se pun 3 dorinte, 1 de bani si 2 imposibile, care se vor implini chiar daca nu crezi.
    Maica iubita, Sfanta Fecioara din Juquila, Fecioara a sperantei noastre, iarta-mi pacatele pentru ca sunt multe, viata noastra este ta, fereste-ne de tot raul si daca in aceasta lume de nedreptate, mizerie si pacat vezi ca viata noastra a luat-o razna, nu ne abandona! Maica iubita, protejeaza pelerinii! Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre! Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor si painea care le-a foat furata da-le-o inapoi. Fii langa noi toata viata noastra si elibereaza-ne de orice tip de pacat!
    Amen!
    Multumesc Fecioarei din Juquila pentru toate favorurile primite!
    Amen

    Apoi se spune de 9 ori rugaciunea:
    Bucura-te Maria! Bucura-te Maria cea plina de har, Domnul este cu tine! Binecuvantata esti tu intre femei si binecuvantat este rodul pantecelui tau, Isus! Sfanta Maria, Maica lui Dumnezeu, roaga-te pentru noi pacatosii acum si in ceasul mortii noastre!
    Amen!

    Sfanta Fecioara si Bunul Dumnezeu sa ne ajute pe toti!

    RăspundețiȘtergere
  125. RUGACIUNE MIRACULOASA PENTRU FECIOARA DIN JUQUILA

    ( o aparitie miraculoasa a unei statui a Fecioarei facatoare de minuni dintr-o biserica din Mexic )

    Se face 9 zile la rind, in fiecare zi se aprinde o lumanare alba. In a noua zi publicati rugaciunea. Se pun 3 dorinte-una de bani(afaceri) si doua imposibile. Ele se vor indeplini chiar daca nu va vine sa credeti.

    Rugaciunea:

    Maica iubita, sfinta Fecioara din Juquila
    Fecioara a sperantei noastre, iarta-mi pacatele pentru ca sint multe
    viata noastra e a ta, fereste-ne de tot raul
    si daca in aceasta lume de nedreptate, mizerie si pacat
    vezi ca viata noastra a luat-o razna
    nu ne abandona!

    Maica iubita protejeaza pelerinii
    Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre!
    Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor
    Si painea care le-a fost furata, da-le-o inapoi!
    Fii langa noi toata viata noastra si
    elibereaza-ne de orice tip de pacat! Amen!

    Ii multumesc Fecioarei din Juquila pentru toate favorurile primite! Amen!

    Se spune de 9 ori Bucura-te Marie

    Bucura-te Marie plina de har Domnul este cu tine
    binecuvantata esti tu intre femei
    si binecuvantat este rodul pantecelui tau Iisus.
    Sfinta Marie maica lui Dumnezeu
    roaga-te pentru noi pacatosii
    acum si in ceasul mortii noastre.Amen!

    Bucura-te Marie plina de har Domnul este cu tine
    binecuvantata esti tu intre femei
    si binecuvantat este rodul pantecelui tau Iisus.
    Sfinta Marie maica lui Dumnezeu
    roaga-te pentru noi pacatosii
    acum si in ceasul mortii noastre.Amen!

    Bucura-te Marie plina de har Domnul este cu tine
    binecuvantata esti tu intre femei
    si binecuvantat este rodul pantecelui tau Iisus.
    Sfinta Marie maica lui Dumnezeu
    roaga-te pentru noi pacatosii
    acum si in ceasul mortii noastre.Amen!

    Bucura-te Marie plina de har Domnul este cu tine
    binecuvantata esti tu intre femei
    si binecuvantat este rodul pantecelui tau Iisus.
    Sfinta Marie maica lui Dumnezeu
    roaga-te pentru noi pacatosii
    acum si in ceasul mortii noastre.Amen!

    Bucura-te Marie plina de har Domnul este cu tine
    binecuvantata esti tu intre femei
    si binecuvantat este rodul pantecelui tau Iisus.
    Sfinta Marie maica lui Dumnezeu
    roaga-te pentru noi pacatosii
    acum si in ceasul mortii noastre.Amen!

    Bucura-te Marie plina de har Domnul este cu tine
    binecuvantata esti tu intre femei
    si binecuvantat este rodul pantecelui tau Iisus.
    Sfinta Marie maica lui Dumnezeu
    roaga-te pentru noi pacatosii
    acum si in ceasul mortii noastre.Amen!

    Bucura-te Marie plina de har Domnul este cu tine
    binecuvantata esti tu intre femei
    si binecuvantat este rodul pantecelui tau Iisus.
    Sfinta Marie maica lui Dumnezeu
    roaga-te pentru noi pacatosii
    acum si in ceasul mortii noastre.Amen!

    Bucura-te Marie plina de har Domnul este cu tine
    binecuvantata esti tu intre femei
    si binecuvantat este rodul pantecelui tau Iisus.
    Sfinta Marie maica lui Dumnezeu
    roaga-te pentru noi pacatosii
    acum si in ceasul mortii noastre.Amen!

    Bucura-te Marie plina de har Domnul este cu tine
    binecuvantata esti tu intre femei
    si binecuvantat este rodul pantecelui tau Iisus.
    Sfinta Marie maica lui Dumnezeu
    roaga-te pentru noi pacatosii
    acum si in ceasul mortii noastre.Amen!

    RăspundețiȘtergere
  126. Buna ziua. As vrea sa ii rog pe ei care au incercat sa imi spuna daca dorinta lor s-a indeplinit. Multumesc ! C.

    RăspundețiȘtergere
  127. RUGACIUNE MIRACULOASA PENTRU FECIOARA DIN JUQUILA
    (o aparitie miraculoasa a unei statui a Fecioarei facatoare de minuni dintr-o biserica din Mexic)

    Se face 9 zile la rind, in fiecare zi se aprinde o lumanare alba. In a noua zi publicati rugaciunea. Se pun 3 dorinte-una de bani(afaceri) si doua imposibile. Ele se vor indeplini chiar daca nu va vine sa credeti.

    Rugaciunea:

    Maica iubita, sfinta Fecioara din Juquila
    Fecioara a sperantei noastre, iarta-mi pacatele pentru ca sint multe
    viata noastra e a ta, fereste-ne de tot raul
    si daca in aceasta lume de nedreptate, mizerie si pacat
    vezi ca viata noastra a luat-o razna
    nu ne abandona!

    Maica iubita protejeaza pelerinii
    Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre!
    Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor
    Si painea care le-a fost furata, da-le-o inapoi!
    Fii langa noi toata viata noastra si
    elibereaza-ne de orice tip de pacat! Amen!

    Ii multumesc Fecioarei din Juquila pentru toate favorurile primite! Amen!

    Se spune de 9 ori Bucura-te Marie

    Bucura-te Marie plina de har Domnul este cu tine
    binecuvantata esti tu intre femei
    si binecuvantat este rodul pantecelui tau Iisus.
    Sfinta Marie maica lui Dumnezeu
    roaga-te pentru noi pacatosii
    acum si in ceasul mortii noastre.Amen! Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  128. Astazi se inplinesc 9 zile de cind am inceput rugaciunea si ii multumesc Sfintei Fecioare pentru toate darurile primite si sper sa mi se indeplineasca dorintele

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri



    1. RUGACIUNE MIRACULOASA PENTRU FECIOARA DIN JUQUILA
      (o aparitie miraculoasa a unei statui a Fecioarei facatoare de minuni dintr-o biserica din Mexic)

      Se face 9 zile la rind, in fiecare zi se aprinde o lumanare alba. In a noua zi publicati rugaciunea. Se pun 3 dorinte-una de bani(afaceri) si doua imposibile. Ele se vor indeplini chiar daca nu va vine sa credeti.

      Rugaciunea:

      Maica iubita, sfinta Fecioara din Juquila
      Fecioara a sperantei noastre, iarta-mi pacatele pentru ca sint multe
      viata noastra e a ta, fereste-ne de tot raul
      si daca in aceasta lume de nedreptate, mizerie si pacat
      vezi ca viata noastra a luat-o razna
      nu ne abandona!

      Maica iubita protejeaza pelerinii
      Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre!
      Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor
      Si painea care le-a fost furata, da-le-o inapoi!
      Fii langa noi toata viata noastra si
      elibereaza-ne de orice tip de pacat! Amen!

      Ii multumesc Fecioarei din Juquila pentru toate favorurile primite! Amen!

      Se spune de 9 ori Bucura-te Marie

      Bucura-te Marie plina de har Domnul este cu tine
      binecuvantata esti tu intre femei
      si binecuvantat este rodul pantecelui tau Iisus.
      Sfinta Marie maica lui Dumnezeu
      roaga-te pentru noi pacatosii
      acum si in ceasul mortii noastre.Amen!

      Ștergere
  129. Se face 9 zile la rand, se aprinde o lumanare alba.In a 9 zi publicati rugaciunea.Se pun 3 dorinte, una de banii (afaceri) si doua imposibile.Ele se vor implini, chiar daca nu va vine sa credeti.RUGACIUNE:-Maica iubit, Sfanta Fecioara din Juquila.Fecioara a sperantei noastre, iartami pacatele, pentru ca sunt multe, viata noastra este a ta, ferestene de tot raul si daca in aceasta lume de nedreptate, mizerie si pacat vezi ca viata noastra a luato razna nu ne abandona!-Maica iubita protejeaza pelerinii.Fi alaturi de noi in toate drumurile noastre! Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor si painea care lea fost furata, da-le-o inapoi! Fi langa noi toata viata noastra si elibereaza-ne de orice tip de pacat! Amin. Ii multumesc Fecioarei din Juquila pentru toate favorurile primite! Amin.SE SPUNE DE 9 ORI BUCURA-TE MARIE. -BUCURATE MARIE PLINA DE HAR, DOMNUL ESTE CU TINE BINECUVANTATA ESTI TU INTRE FEMEI, SI BINECUVANTAT ESTE RODUL PANTECELUI TAU IISUS.SFANTA MARIE MAICA LUI DUMNEZEU, ROAGATE PENTRU NOI PACATOSII ACUM SI IN CEASU MORTII NOASTRE.AMIN.

    RăspundețiȘtergere
  130. Se face timp de 9 zile,iar in a 9-a zi se publica si se pun 3 dorinte,una de bani(afaceri)si 2 imposibile.Ele se vor indeplini chiar daca un va vine sa credeti.
    RUGACIUNEA:
    Maica iubita,Sfanta Fecioara din Juquila,Fecioara a sperantei noastre,iarta-mi pacatele,pentru ca sunt multe,viata noastra este a ta,fereste-ne de tot raul,si daca in aceasta lume plina de nedreptate,mizerie si pacat vezi ca viata noastra a luat-o razna,nu ne abandona.
    Maica iubita,protejaza pelerinii,fii alaturi de noi in toate drumurile noastre!Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor si painea care le-a fost furata,da-le-o inapoi!Fii langa noi toata viata noastra si elibereaza-ne de orice tip de pacat.Amen!
    se spune de 9 ori BUCURA-TE MARIE
    Bucura-te Marie cea plina de har,Domnul este cu Tine,binecuvantata esti tu intre femei si binecuvantat e rodul pantecelui Tau,ISUS.Sfanta Marie,maica lui Dumnezeu,roaga-te pentru noi pacatosii,acum si in ceasul mortii noastre.Amen

    RăspundețiȘtergere
  131. Rugaciune facatoare de minuni.Se face 9 zile la rind si in fiecare zi se aprinde o luminare alba.In a 9 zi publica rugaciunea.Se pun 3 dorinte,1-de bani, si 2 dorinte imposibile.Ele se vor indeplini chiar daca nu credeti. Maica iubita,sfinta Fecioara din Juquila,fecioara a sperantei noastre,iarta-mi pacatele pentru ca sint multe.Viata noastra e ata.Fereste-ne de tot raulsi daca in aceasta lume de nedreptate,mizerie si pacat,vezi ca viata noastra a luat-o razna,nu ne abandona.Maica iubita,protejeaza pelerinii.Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre.Acopera-i cu mantia sou pe toti sarmanii fara de ajutor si piinea care le-a fost furata,dale-o inapoi.Fii linga noi toata viata noastra si elibereaza-ne de orice tip de pacat.AMIN.Multumesc Fecioarei din Juquila pentru toate favorurile primite.AMIN. SE SPUNE DE 9 ORI:Bucura-te Marie,bucura-te Marie cea plina de har,Domnul este cu TINE.Binecuvintata esti tu intre femei si binecuvintat este rodul pintecelui tau Isus.Sfinta Marie, Maica lui Dumnezeu,roaga-te pentru noi pacatosii acum si in ceasul mortii noastre.AMIN.

    RăspundețiȘtergere
  132. Rugăciune făcătoare de minuni.

    Se face 9 zile la rînd și în fiecare zi se aprinde o lumînare albă. În a 9 zi publică rugăciunea. Se pun 3 dorințe, 1 -de bani, și 2 dorințe imposibile. Ele se vor îndeplini chiar dacă nu credeți. Maică iubită, sfîntă Fecioară Maria Stăpîna noastră și Maica Domnului Iisus Hristos, Fecioară a speranței noastre, iarta-mi păcatele pentru că sînt multe. Viața noastră e a ta. Ferește-ne de tot răul și dacă în această lume de nedreptate, mizerie și păcat, vezi că viața noastră a luat-o razna, nu ne abandona. Maică iubită, protejează pelerinii. Fii alaturi de noi în toate drumurile noastre. Acoperă-ne cu mantia Ta pe toți sărmanii fară de ajutor și pîinea care le-a fost furată, dăle-o înapoi. Fii lîngă noi toată viața noastră și eliberează-ne de orice tip de păcat. AMIN.!. Mulțumesc Pururei Fecioare Maria pentru toate favorurile primite. AMIN.!. SE SPUNE DE 9 ORI: Bucură-te Marie, bucură-te Marie cea plină de har, Domnul este cu TINE. Binecuvântată ești Tu între femei și binecuvîntat este rodul pîntecelui tau Iisus Hristos. Sfintă Marie, Maica lui Dumnezeu, roagă-te pentru noi păcătoșii acum și în ceasul morții noastre. AMIN.!.

    RăspundețiȘtergere
  133. se face 9 zile la rand si in fiecare zi se aprinde o lumanare alba.In a 9 zi se publica rugaciunea Se pine 3 dorinte 1 de bani si 2 imposibile.Ele se vor implini chear daca nu credeti.Maica iubita Sfanta Fecioara din ,Juqulia Fecioara a sperantei noastre,iarta-mi pacatele pentru ca sunt multe.Viata noastra este a ta.Fereste-ne de tot rau si daca in aceasta lumede nedreptate,mizerie si pacat,vezi ca viata noastra a luat-o razna nu ne abandona.Maica iubita protejeaza perelinii.Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre.Acopera-i cu mantia ta pe toti sarmanii fara ajutorsi painea pe care le-a fost furata dale-o inapoi.Fii langa noi toata viata noastra si nu elibereaza-ne de orce tip de pacat AMIN. se spune de 9mori Bucurate marie ce-a plina de har domnul este cu tine binecuvantata esti tu intre femei si binecuvantat este rodul trupului tau Isus.Sfanta Fecioara Marie ajuta-ne

    RăspundețiȘtergere
  134. CRISTIAN 13 ianuarie 2015

    RUGACIUNE CATRE MARIA DIN JUQUILA

    MAICA IUBITA, SFANTA FECIOARA DIN JUQUILA FECIOARA A SPERANTEI NOASTRE, IARTA-MI PACATELE PENTRU CA SUNT MULTE VIATA NOASTRA E A TA, FERESTE-NE DE TOT RAUL SI DACA IN ACEASTA LUME DE NEDREPTATE, MIZERIE SI PACAT, VEZI CA VIATA NOASTRA A LUAT-O RAZNA NU NE ABANDONA! MAICA IUBITA, PROTEJEAZA PELERINII FII ALATURI DE NOI IN TOATE DRUMURILE NOASTRE! ACOPERA-I CU MANTIA TA PE SARMANII FARA AJUTOR SI PAINEA CARE LE-A FOST FURATA DA LE-O INAPOI! FII LANGA NOI TOATA VIATA NOASTRA SI ELIBEREAZA-NE DE ORICE TIP DE PACAT! AMEN!
    II MULTUMESC FECIOAREI DIN JUQUILA PENTRU TOATE FAVORURILE PRIMITE! AMEN!
    BUCURA-TE MARIA (SE ZICE DE NOUA ORI)
    BUCURA-TE MARIA CEA PLINA DE HAR, DOMNUL ESTE CU TINE BINECUVANTATA ESTI TU INTRE FEMEI SI BINECUVANTAT ESTE RODUL PANTECULUI TAU IISUS CRISTOS, SFANTA MARIE MAICA LUI DUMNEZEU ROAGA-TE PENTRU NOI PACATOSII ACUM SI IN CEASUL MORTII NOASTRE AMEN. RUGAGIUNEA SE FACE 9 ZILE LA RAND IN FIECARE ZI SE APRINDE CATE O LUMANARE ALBA, IN A NOUA ZI SE PUBLICA . SE PUN 3 DORINTE, UNA PENTRU BANI SI DOUA IMPOSIBILE, SE VOR INDEPLINI CHIAR DACA NU VA VINE SA CREDETI. DOAMNE AJUTA!

    RăspundețiȘtergere