Talismanu(Rugaciune facatoare de minuni)

Doamne Atotputernic care ai suferit pentru toate pacatele mele, vino intru ajutor.
Sfanta Cruce a lui Iisus Cristos, revarsa asupra mea tot binele.
Sfanta Cruce a lui Iisus Cristos, departeaza de la mine tot raul.
Sfanta Cruce a lui Iisus Cristos, fa si ajung pe calea mantuirii.
Sfanta Cruce a lui Iisus Cristos, departeaza de la mine atingerea mortii.
Sfanta Cruce a lui Iisus Cristos, pazeste-ma de orice accidente corporale si temporale.
Sfanta Cruce a lui Iisus Cristos, fii intreaga mea nadejde.
Doamne Atotputernic, fa sa ador Sfanta Cruce a lui Iisus Cristos, Nazariteanul crucificat si si ai grija de mine.
Sfanta Cruce a lui Iisus Cristos, fa ca duhul rau sa fuga de la mine in vecii vecilor.
In cinstea sangelui nepretuit al lui Iisus Cristos, in cinstea incarnarii spre viata vesnica, precum este adevarat ca Iisus Cristos este nascut in ziua Craciunului si ca a murit in ziua de Vinerea Mare. Amin.

Aceasta rugaciune a fost gasita in anul 1585, sub mormantul Mantuitorului si trimisa la Papa de la Roma de imparatul al II-lea zis Cel Bun, care tocmai pleca la razboi contra dusmanilor Frantei.
Acel care va citi aceasta rugaciune sau o va asculta pe cand o citeste cineva, sau o va purta asupra sa, n-are sa moara subit si nu se va arde si nu va cadea in mainile dusmanului. El nu va fi invins in bataie. Cand o femeie se afla in durerile facerii si i se va citi aceasta rugaciune, ea va fi repede usurata, noului nascut i se va atinge partea dreapta a capului cu aceasta rugaciune si acest copil va fi ferit de toate accidentele.
Acel care va purta asupra lui aceasta rugaciune, va fi ferit de boala, de epilepsie si daca va vedea cazut pe cineva in prada acesteia este de ajuns si atinga partea dreapta a bolnavului pentru ca acesta sa se vindece cu vioiciune.
Acel care va scrie aceasta rugaciune, fie pentru el sau pentru altul, il voi binecuvanta - zice Domnul Dumnezeu - iar acela care va ramane batandu-si joc sau dispretuind-o, va fi pedepsit.
Cand aceasta rugaciune va fi dusa intr-o casa, acea casa va fi ferita de fulgere, de bombe si de orice primejdie. Casa aceasta nu va fi invadata si nici distrusa de dusmani, acela care va citi in fiecare zi aceasta rugaciune, va fi prevenit printr-un semn divin cu trei zile inainte de ceasul lui de moarte.

TALISMAN
Aceasta rugaciune trebuie citita in numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh, Amin.
Eu, Dumnezeu, trimit pe pamant aceasta rugaciune atotputernic de rezistenta in fata dusmanilor si are o putere asa de mare si influienta pentru cei care o poarta si pentru cei care o aud citind, fiind valabila puterea ei 20 de zile.
Nu ti se poate intampla nimic rau, esti ferit de incendiu, de inec, de vrajitorie. Cand o femeie nu poate naste, i se va pune aceasta scrisoare pe cap, facand de trei ori rugaciunea Sfintei Treimi, de trei ori Tatal Nostru si va putea sa nasca.
Acel cineva care va purta aceasta rugaciune asupra sa in permanenta, va invinge asupra dusmanilor sai. El incepe cu Sfanta Cruce a lui Iisus Cristos, se va pune inaintea mea si sub mine in toate cele din zi sau din noapte.
Crucea lui IIsus Cristos sa ma apere impotriva dusmanilor, rautatilor, tine-ma Iisus Cristos prin puterea ta, prin varsarea sangelui tau divin, pentru mantuirea noastra, a tuturor celor care cred in el.
Fereste-ma de dusmanii vizibili si invizibili care vor nimicirea mea.
Acest lucru nu se va intampla, ca acest Talisman a fost scris de Iisus Cristos si Sfanta Maria si puterea lui este mare.
Acel care aude aceasta rugaciune sau i se va da spre citire sau copiere, sa fie scris cu litere de aur in vecii vecilor. Amin.
Iisus Cristos fiul lui Dumnezeu si Sfanta Treime, poruncesc ca pururea puterea acestui Talisman sa aiba numai acel care respecta zilele de lucru ca si cele de sarbatoare. Castigul vostru sa nu-l cautati in zilele de sarbatoare, pentru aceasta s-au dat 6 zile lucratoare, a saptea zi va fi Duminica si va fi ziua de repaus si de rugaciune, pentru ca sa se stie ca eu, Dumnezeu, sunt nascut din Fecioara Maria intr-o noapte sfanta, iar eu am scris cu mana mea proprie aceasta rugaciune sfanta iar pentru cei rai care nu respecta cele 10 porunci vor fi blestemati cu ciuma, foamete, razboi, iar pentru cei mai rai voi face in asa fel sa existe intotdeauna un stapan, adica unul peste celalalt si va fi pedepsit cu tunete si fulgere.
Poruncesc totodata sa se mearga la biserica in mod regulat si sa-si recunoasca greselile. Inainte de spovedanie nu se va blestema, injura sau nu se va jura neadevarat.
Sa nu va fie rusine de saracie si sa nu ascundeti fata de semenii vostri.
Cel ce are pacate ca nisipul marii si ca stelele pe cer, sa fie iertat de ele, avand acest Talisman asupra lui, iar cel ce nu crede in el sa fie blestemat in vecii vecilor. Amin.
Afara de aceasta poruncesc sa se creada si sa se tina in Talismanul acesta al lui Iisus Cristos care s-a nascut din Fecioara Maria, in numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh. Amin.
Eu Iisus Cristos, port prin ranile mele puterea de rezistenta in fata durerii si desertaciunilor lumesti, sa stea linistit, asa cum am stat si eu Iisus Cristos in Iordan pentru reculegere, in numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh. Amin.
Cine va purta aceasta binecuvantare asupra sa si impotriva dusmanilor sai nu va afurisii cu sufletul incarcat, sau va suferii de nenorociri, catastrofe etc.
Nu va avea frica sau teama de nimic, nici in fata glontului unui criminal dement sau de rand, va putea invinge in fata unui furt premeditat sau complot dinainte, va putea scapa de orice imprejurare rea.
In cazul unui atac direct cu pistoale sau ploaie de gloante ele nu vor actiona si nu vor putea avea putere sa nimiceasca pe nimeni din cei care au acest Talisman sau care l-au auzit citindu-se timp de 20 de zile, conform poruncii lui Elias.
In al doilea rand vor putea sta nemiscate toate armele vizibile si invizibile, prin Botezul lui Iisus Cristos, care s-a scaldat in fluviul Iordanului.
In al treilea rand vor sta nemiscate toate armele vizibile si invizibile, prin nevinovatia Sfintei Fecioare Maria.
In al patrulea rand vor sta nemiscate toate armele vizibile si invizibile, prin porunca Sfantului Duh.
In al cincelea rand vor sta nemiscate toate armele vizibile si invizibile, prin firea lui Iisus Cristos, care m-a creat pe mine.
In al saselea rand vor sta nemiscate toate armele vizibile si invizibile, prin Sfintii Martiri.
In numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh. Amin.
Dumnezeu cu toti cei ce vor purta acest Talisman, va fi binecuvantat tot pe veci. Amin.
Iar cei ce nu cred in acest Talisman sau pun la indoiala valabilitatea si adevarata lui credinta, vor putea lega acest talisman de gatul unui caine si se va incerca a trage cu un pistol sau revorver si atunci se vor convinge personal ca nu poate actiona nici un fel de arma sau de ucidere a cainelui.
Cel ce poarta acest Talisman va fi scutit de rele, accidente, vrajitorie, lucruri ilegale sau nedreptati cu judecati etc. Nu va putea fi doborat de nici un fel, nici de gloan]e, nici cu altceva care ar putea sa-l raneasca.
Jur pentru adevarul acestor spuse, prin Fiul Sfantului Gabriel, al Sfintei Treimi si al Sfantului Mihail.
Binecuvantarea unui soldat odata cu rasaritul soarelui.
Eu ma scol cu Dumnezeu si cu puterea data de el. In numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh. Amin. Apara-ma Doamne in fata gloantelor chiar fiind ele din argint sau din aur.
Intr-o zi soldatul nostru a trebuit si fie judecat pentru o greseala de omor prin imprudenta. Judecatorul nu avea putere sa judece si a pus intrebarea soldatului, carui fapt se datoreste ca el este asa de linistit in fata judecatorului cand insusi a comis o fapta care trebuie pedepsita conform legilor. Acesta i-a raspuns: “Port un Talisman asupra mea si nu ma despart de el niciodata si pe front si in viata civila”.
Judecatorul dandu-si seama de puterea acestui Talisman i-a daruit soldatului libertatea si l-a achitat.
Atunci cand te judeci si te prezinti in fata judecatorului, trebuie sa ai acest Talisman asupra ta, si sa il ti la dreapta ta.
Femeile care vor sa fie iubite de tovarasul lor de viata, sau doresc sa aiba o implinire a unei dorinti, vor purta deasemenea acest Talisman asupra lor in momentul cerut cu pricina.
In caz de furtuna, uragan, ciclon, impotriva traznetelor se va pune acest Talisman la streasina casei in care locuiesti.
Prin sangele varsat de Iisus Cristos, apara-ma impotriva dusmanilor vizibili si invizibili, Iisuse Cristoase, ia-ma pe mine in apararea ta si pazeste-ma impotriva vrajmasilor vizibili si invizibili, impotriva supararilor, grijilor, blestemelor si farmecelor.
Tine in loc orice rau impotriva mea ______________, fa ca dusmanii mei sa-ti ascunda armele, sa stea pe loc pentru mine ____________.
In numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh. Amin.
Binecuvanteaza-ma Dumnezeule ca atunci cand ai fost botezat in raul Iordan si trece peste mine ____________ binecuvantarea suprema.
Binecuvantarea lui Iacob asupra mea ______________, a Sfantului Gabriel care a fost de fata cand s-a nascut Fecioara Maria, sa treaca asupra mea ______________.
Iosif si Maria care au trecut prin Egipt, trece binecuvantarea lor asupra mea ___________________.
Dumnezeule care m-ai creat pe mine ______________ ajuta (se spune dorinta) in numele Tatalui, Iisuse Cristoase, care ai murit pentru mine ______________, pentru binele omenirii, las prin limba de moarte - vor amuti dusmanii si vor incremenii precum incremeneste o mana moarta.
In numele Tatalui, Tatal Nostru, acest Talisman sa fie pentru mine calauza vietii si reusita tuturor dorintelor mele. Amin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu